• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik Hakkında Her şey...

saolasın derin ablacım Şeniz

herşeyi istediğin gibi yapmaya çalış canıma.s düğüne doğru aileler de araya girince biraz karışıyor ortalık!kafamçokkarıştı özellikle geleneklerine düşkün bir aile yapınız varsa!biz mesela teknede evlenmek istemiştik bu tarafta arkadaşlar ve aileden yakınlarla:a015: her kafadan ayrı ses çıktı!şimdi inşallah teknede kutlama yaparız diye düşünüyoruz yıldönümü için!...:lepi:

herşeyi istediğin gibi yapmaya çalış canıma.s düğüne doğru aileler de araya girince biraz karışıyor ortalık!kafamçokkarıştı özellikle geleneklerine düşkün bir aile yapınız varsa!biz mesela teknede evlenmek istemiştik bu tarafta arkadaşlar ve aileden yakınlarla:a015: her kafadan ayrı ses çıktı!şimdi inşallah teknede kutlama yaparız diye düşünüyoruz yıldönümü için!...:lepi:
ben sana niye abla dedim o zaman!!! :roflol:
55ten olsa gerek sanırım
pardon canım :roflol:

ne yolcan bee aklın nışanlıkta kocada eversekte kurtulsa kk senden senın gıttın gun kına dağıtcam kkda:roflol:

water nan senı korudum hata he
ama gordum cok acıkmış ben gıyemem onları

bu haliyle bende giyemem bebeeem
bu modeller sosyetik gurbaya özel :icecream:
modelleri çok hoşuma gitti ama benim giyebilmem için üzerinde biraz oynamak lasımm
o da pek ilgilendi saolsun:mymeka: eşek hoşaftan ne annar misali aşkitom:dilcikar:
yok be o kadar açık değil askısını eccük enli yaptırıp omuza indirilse mis gibi olur delikafadulden

ne yolcan bee aklın nışanlıkta kocada eversekte kurtulsa kk senden senın gıttın gun kına dağıtcam kkda:roflol:

asıl kınayı ben sana yollıcam giderkene :delphin:

:roflol::roflol:aşık aşık ondandıra.s şimdi bunun kafa çok meşgul:uhm:!heyecanlıdır da!...

aşkım geliyo cumartesi ya heyecanlı olmaz mıyım :asigim:
9 haftadır ayrıyız :çok üzgünüm:

asıl kınayı ben sana yollıcam giderkene :delphin:

aşkım geliyo cumartesi ya heyecanlı olmaz mıyım :asigim:
9 haftadır ayrıyız :çok üzgünüm:

9 hafta ne ki biz 3 aydır ayrıyız dahada ayrı kalacaz :1no2:

annaaammm ne güzeldir şimdi kız o heyecana.s!ben adama benim gezmeye gidesim var diyom şimdikaydirigubbakcemile samsuna gidecem, istanbula gidecem diye sayıyom vallakaydirigubbakcemile4 sen otur ders çalış, yaz okulu aç falan diyorum ya!sırnaşık şey

annaaammm ne güzeldir şimdi kız o heyecana.s!ben adama benim gezmeye gidesim var diyom şimdikaydirigubbakcemile samsuna gidecem, istanbula gidecem diye sayıyom vallakaydirigubbakcemile4 sen otur ders çalış, yaz okulu aç falan diyorum ya!sırnaşık şey

özlem daha da tatlılaştiriyo aşkı derincim cidden :asigim:

dua et ki herif seni terketmesin de ömür boyu ayrı kalma -tatlicadiarzu-

hööö :mymeka: bulmuş benim gibi hatunu bırakır mı lan heç :dilcikar:

çok heyecan da iyi değil be anam :roflol:

yok la ne çeyizi :delphin:
ben bi valizimi alıp gidecem :lepi:
[/QUOTE]

gurbişim netçen çeyizi
seni alan çeyiziyle gelsin çeuiz olarak sen yetersin zatia.s.

özlem daha da tatlılaştiriyo aşkı derincim cidden :asigim:

dua et ki herif seni terketmesin de ömür boyu ayrı kalma -tatlicadiarzu-

yok la ne çeyizi :delphin:
ben bi valizimi alıp gidecem :lepi:

evet bence de biraz arada kendini de özletmek lazım!a.sçok ayrı kalınca da olmaz canım:1shok: fazlası iyi değil tabi erkekleri öyle çok yalnız bırakmaya da gelmez anacııım alnın kaşınmaya başlar yavaştan yavaştan!yerimseniben
gurbaacım çok eşya çeyiz neyim yapma valla:1no2: insanın içi daralıyo evi toparlarken!....

gurbişim netçen çeyizi
seni alan çeyiziyle gelsin çeuiz olarak sen yetersin zatia.s.

dimi cemrem yaaa :ecrin_bebek:

evet bence de biraz arada kendini de özletmek lazım!a.sçok ayrı kalınca da olmaz canım:1shok: fazlası iyi değil tabi erkekleri öyle çok yalnız bırakmaya da gelmez anacııım alnın kaşınmaya başlar yavaştan yavaştan!yerimseniben
gurbaacım çok eşya çeyiz neyim yapma valla:1no2: insanın içi daralıyo evi toparlarken!....

canım ben ezelden beri çeyiz olayına uyuzz olurdum
6 yildir çalişiyorum
anamın gizlice alip bana ödettiği yemek takımı çay seti kahvalti seti dısında hiç bişi almadım aman ceyiz olsun diye kaydirigubbakcemile2
Allah'ın sevgili kuluymuşum ki sevdicegimin işi nedeniyle hep dayalı döşeli evlerde yaşıycaz
o yüzden ceyiz meyiz derdim yok yani :lepi:

Back
X