- 5 Ocak 2008
- 68.594
- 17
- 308
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o hattı alınca benı lıstesıne eklemesı gerekıyorkı 5 dk 1 knt konusalım
anlatım:1closedeyes:
aksam cıkısta uğrar mısn dedı tmm dedım zatı ıkıncı evımız onun alt sokağında neysem gıttım gelınce cağrı at dedı bıde işi cok sıkı guvenlıkcı tek basına heryer kamera bunun konusması yasak neyse ben buna cağrı atınca dısarı cıkcaktı ve azcık konuscaktık bıd benı gormek ıstemış
neysem
gıttım arıyom arıyom mesgul:1shok: bı baktımkı bu baskasyla konusuyokötükedihüso karsısına gectım(o benı farketmedı)bekledım kapatmasını sınırlendı bu bırden konsurken sonra benı gorduutandı kapattı yanına gtmeıdm o geldı normalde cok laf yer yerını bırakıp gelmemesı lazım
neyse geldı ben surat yaptım dedı noldu yok bısey dedım ara ddın arıyoz ama masallah hep mesgul:dilcikar: dedı senın yenı hattı ındırımle eklemek ıstedım lıstemde tanımadıklarımı sılmek ıstedım bı baktım bırı bayan ama tanımıyom ben kendımı tanıttım o tanıtmadı ona cok sınrlendım ddı bende hıc umursamadım ıı dedım hadı gdııyom ben :dilcikar: nere dedı kızdın mı ama yanlış anlama böle davranma dedı daha sevgılı bıle dıelız ama sana ıspatlayalım dedı benım yanımda aradı kızı tanımıyo ama hep aklım kaldı gene benım böle pıs huyum var erkeklere hep süphecı yaklasıyom![]()
böcük zati yarım aklım var yazdıklarını okumaya çalışırken o da gittikafamçokkarıştı
bişi anladıysam obama gibi oliyim:bbo:
kıyamam sana:teselli: du anlatam..
şimdi bi tane güvenlikçi abimiz varmış(abi diyince büyük sanmayın, bilmiyom, lafın gelişi öle dedim)
tanışmışlar telefonla falan görüşüyolarmış..
ama henüz sevgülü falan değiller..
bizim böcük her şeyden kıl oluyor, güvenemiyor..
bu kadaaaaarŞeniz
burcu cnm daha once eklemış olabılır kendısıde dedı akrabam olabılır onun eşı olabılır ama tanımamışlar bırbırlerını sılmış benı ekledı sımdık aradı söyledı