• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik Hakkında Her şey...

böcük bence sen bastan (dogal olarak)
güvenmiyosun bide bazı süphelerinde olmustu
o yüzden bu adamcagız ne yapsa sen hep şüpheyle yaklaşıcaksın gibime geliyo

eyiyim hoşum gurba.
noldu böcük yine yeni aşklara yelken mi açtın.
olum uslanmican mı lan sen

ne olsun iştee böcükün kendi çapında problemleri var üzülüom onagamyoncuiremsu
oyle işte bebem sen napıon nie geriye doru sayıyon bakım

o hattı alınca benı lıstesıne eklemesı gerekıyorkı 5 dk 1 knt konusalım

haa şu mesele..
yahu adam doğru söylüyor büyük ihtimalle...
ama işte "sütten ağzı yanan, yoğurdu üfleyerek yer"
senin güvenini kazanması için çok uğraş vermeli..
bulsam da sölesem adama:delphin:

nisan saç rengine baktım, çok beğendim..
ne renk oluyormuş bu??
kuaföre gitsem ne demeliyim?

böcük zati yarım aklım var yazdıklarını okumaya çalışırken o da gittikafamçokkarıştı
bişi anladıysam obama gibi oliyim:bbo:

anlatım:1closedeyes:
aksam cıkısta uğrar mısn dedı tmm dedım zatı ıkıncı evımız onun alt sokağında neysem gıttım gelınce cağrı at dedı bıde işi cok sıkı guvenlıkcı tek basına heryer kamera bunun konusması yasak neyse ben buna cağrı atınca dısarı cıkcaktı ve azcık konuscaktık bıd benı gormek ıstemış
neysem
gıttım arıyom arıyom mesgul:1shok: bı baktımkı bu baskasyla konusuyokötükedihüso karsısına gectım(o benı farketmedı)bekledım kapatmasını sınırlendı bu bırden konsurken sonra benı gordu :utangac: utandı kapattı yanına gtmeıdm o geldı normalde cok laf yer yerını bırakıp gelmemesı lazım
neyse geldı ben surat yaptım dedı noldu yok bısey dedım ara ddın arıyoz ama masallah hep mesgul:dilcikar: dedı senın yenı hattı ındırımle eklemek ıstedım lıstemde tanımadıklarımı sılmek ıstedım bı baktım bırı bayan ama tanımıyom ben kendımı tanıttım o tanıtmadı ona cok sınrlendım ddı bende hıc umursamadım ıı dedım hadı gdııyom ben :dilcikar: nere dedı kızdın mı ama yanlış anlama böle davranma dedı daha sevgılı bıle dıelız ama sana ıspatlayalım dedı benım yanımda aradı kızı tanımıyo ama hep aklım kaldı gene benım böle pıs huyum var erkeklere hep süphecı yaklasıyom :delphin:

Bi tanem şüpheyle yaklaşmak istemem ama tanımadığı insan nasıl indirimli konuşma listesinde oluyor ki?
Gerçi artık hatlar ondan ona geçiyor belki gerçektende söylediği gibidir ama bilmiyorum bana tuhaf geldi. Kafanı da karıştırmak istemem ama sen akıllı kızsın, hareketlerinden anlarsın.
:1hug:

Günaydın kaydirigubbakcemile5
böcük ne iş yawrı :jeyyar:
Rabbim hayırlı insan cıkarsın karsına inş mutlu ol sen balım Şeniz

sel hee ask kadınıyım ben hıc vazgecemıyom daha doğrusu erkekler pesımı bırakmıyo:roflol:

waat nan okusan anlarsın okumadın obamadan beter olcan

burcu cnm daha once eklemış olabılır kendısıde dedı akrabam olabılır onun eşı olabılır ama tanımamışlar bırbırlerını sılmış benı ekledı sımdık aradı söyledı

ocean aynen öle valla yoğurt mısalı

böcük zati yarım aklım var yazdıklarını okumaya çalışırken o da gittikafamçokkarıştı
bişi anladıysam obama gibi oliyim:bbo:

kıyamam sana:teselli: du anlatam..
şimdi bi tane güvenlikçi abimiz varmış(abi diyince büyük sanmayın, bilmiyom, lafın gelişi öle dedim)
tanışmışlar telefonla falan görüşüyolarmış..
ama henüz sevgülü falan değiller..
bizim böcük her şeyden kıl oluyor, güvenemiyor..
bu kadaaaaarŞeniz

kıyamam sana:teselli: du anlatam..
şimdi bi tane güvenlikçi abimiz varmış(abi diyince büyük sanmayın, bilmiyom, lafın gelişi öle dedim)
tanışmışlar telefonla falan görüşüyolarmış..
ama henüz sevgülü falan değiller..
bizim böcük her şeyden kıl oluyor, güvenemiyor..
bu kadaaaaarŞeniz

anladım ben durumu :delphin:
hayırlısı olsun inş hakkında böcügüm yerimseniben

burcu cnm daha once eklemış olabılır kendısıde dedı akrabam olabılır onun eşı olabılır ama tanımamışlar bırbırlerını sılmış benı ekledı sımdık aradı söyledı

Oooo desene artık sizde bizim gibi sabaha kadar konuşursunuz. :)

hayırlısı olur canım inş. bu aralar kısmetin pek açık
:roflol:

Back
X