• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik Hakkında Her şey...

doğru yoldasın böcüüm tam gaz ilerii

şimdi bende sizden bi akıl aliim benim haziranda nikahım vardı ya babamla ablam tutturdu düğün die bende bi cafe ile anlaşmayı düşünüorum herşeyi ben kendim getircem nasıl olur sizce düğün mekanları çok pahalı köhne yerleride biz istemioruz :( akıl verin bacınıza...

böcüüüüüükkkk ne oldu kızz, hayırdır neyi düşünecen, ben bilmiyoooomm

anlatsanaaa acııkk

olm sonra pesınde kosuyo olmayım dıom bı kac gune kalmaz anlarım hem onunla aynı mağazada calısan arkı var ona sorarım bıde bızım tanısmamız bıraz kıl oldu ben aldığım nevresımlerı tasıyamadım o getrdı eve ve o telını verırken yannda ıkı arkadası daha vardı evlı olsa bı sekılde bellı olurdu ne bılem arkadası derdı yada yüz ıfadesınden bellı olurdu
uyyy 4 kız varmış tek erkek bu -tatlicadiarzu-bakalım zmn ne gostercek

ha evt yanı gordum ama benımkısı deıl :1closedeyes: daha olmadı
evkurdakı guvenlıkcı aksam gene gordum zatı eve gıderken gecıyom ordan öle konusuyok ama ben cok suphelıyım bu eve gıdınce aramıyo benı dıo sakın yanlış anlama ama evde 4 kızkardsım var annem babam var ve benım boş odam yok rahat olamıyorum -tatlicadiarzu- bende sorun yapmadım ama aksamları eve gdıınce bıde telını kapatıyo yada o hat pek cekmez acep cekmıyo mu CADIARZU ha bıde ben dedım yoksam evlı mısn :1shok: yok daha neler dedı evım senın evıne yakın bı goren olur dıe korkarım öle olsa senı her aksam bırakmam evıne falan dedı ama kafam cok karısık hala

bu 24 yasından kızkardeslerı 16 17 dıe devam edıyomuş cok kaprıslılermış hepsının ayrı odası varmış buna oda kalmamışkaydirigubbakcemile3 buda salonda takıldığı ıcın konusamam dıo rahat olamamm dıo sen rahat ol merak etme yalan dmeıym dıo:delphin: bıde babasından falan cok cekınıyormuş babası hep dermış bı kızla sevgılı olma ya onu al getr karın yap yada hıc gunahını alma :uhm:

anlatım:1closedeyes:
aksam cıkısta uğrar mısn dedı tmm dedım zatı ıkıncı evımız onun alt sokağında neysem gıttım gelınce cağrı at dedı bıde işi cok sıkı guvenlıkcı tek basına heryer kamera bunun konusması yasak neyse ben buna cağrı atınca dısarı cıkcaktı ve azcık konuscaktık bıd benı gormek ıstemış
neysem
gıttım arıyom arıyom mesgul:1shok: bı baktımkı bu baskasyla konusuyokötükedihüso karsısına gectım(o benı farketmedı)bekledım kapatmasını sınırlendı bu bırden konsurken sonra benı gordu :utangac: utandı kapattı yanına gtmeıdm o geldı normalde cok laf yer yerını bırakıp gelmemesı lazım
neyse geldı ben surat yaptım dedı noldu yok bısey dedım ara ddın arıyoz ama masallah hep mesgul:dilcikar: dedı senın yenı hattı ındırımle eklemek ıstedım lıstemde tanımadıklarımı sılmek ıstedım bı baktım bırı bayan ama tanımıyom ben kendımı tanıttım o tanıtmadı ona cok sınrlendım ddı bende hıc umursamadım ıı dedım hadı gdııyom ben :dilcikar: nere dedı kızdın mı ama yanlış anlama böle davranma dedı daha sevgılı bıle dıelız ama sana ıspatlayalım dedı benım yanımda aradı kızı tanımıyo ama hep aklım kaldı gene benım böle pıs huyum var erkeklere hep süphecı yaklasıyom :delphin:

bılıyom cnm benım abımlerde öleydı ama
ıkı abım vardı bı kızdan ayrlmak ölum gelırdı öle gezcek kız deıl evlencek kız bakarlardı hatta bırnden abım ayrıldı kız bırakmış bızımkını nasıl ağladı bı gorsenız
benım annemde babamda hep derler boşa gezme senınde kızkardesın var derlerdı belkı oda oledır dıom
ama tanımam bıde ben onun memleketını sevmedım hıc ınsan ayrımı yapmam ama buzmna kadr hıc beğenmedım o memleket ınsanlarını babam 30 yıl o memlketlılerle calıstı cok ıyılerdı ama hep içer gezer karı kız olayları bu tam tersı sıgara bılem ıcmezmış
zaten sbh 9 aksam 9 calısıyo haftada belkı 1 gun ızınlıymış oda belkı :delphin:

bence bu çocuk bir haltlar karıştırıyor :delphin:
öyle paniklemeler daha sevgili değilsiniz hem sonra hemen sana kanıtlayım valla birşey yok diye açıklama yapmalar ki sen zaten birşey demiyorsun o hemen panik hali cevaplar veriyor açıklamalar yapıyor sandığın gibi değil yalnış anlama havalarında
ıh ııhhhh beğenmedim gözüm tutmadı :mymeka:
var bi bit yeniği misali :mymeka:

sm793 oku gecmıs 2 sayfayı bacım

gulay bence nıkah suan en doğrusu düğün salonları cok pahalı ama aılen ıstıyorsa yapın cunku nıkah 5 dk bııtıyo düğün olunca saatlerce kendını ızleme şansın var
hem erkek tarafı düşünsun düğünden takılan paraları verıp onlarada yardımcı olabılırsın altınlar senın tabı

aşk, para bir yana.
ikisini aynı yerde bulunca harika...
anaaa oldu mani gibi :roflol:

Allah ikisini birden bulmayı nasip etsin. tamam aşık oluyorsun evleniyorsun, ama aç karnına da seks olmuyo :1closedeyes:

anam cırlıyor evi süpürmem lzım sonra okuyam ne yazdıklarını bilmiyorum ki konu dışı kaldım beni sürdüler vizdansızlar :roflol:

valla derinime katılıyorum, aşk olunca popon maylakta kalıyor, ruhunda kenara itildimi başlaıyoruz sızlanıp ağlamaya. Mantıkta olmalı kızlarrr, bu ddiklerimi şimdi anlamassınız ama anlayacağınız günde geç olmasın derim ben :CüvCüv:

sen nerden biliyon diceksiniz şimdi biliyom ama şöyle cevaplıyım sorularınızı, çevremi gözlemliyooommmm, hep bu cevap çıkıyor karşıma, ben napıyım amaaa :delphin:

anaammm:1shok: benim annem de öyleydia.s temizlik manyağı! şimdi ben aynısı oldum işler bitmeden çenesi durmazdı!bende habire söyleniyorum bi taraftan iş yapıp?!..hihoyyyt
sm.ciğim eeecccükkk aşk, eccüüük de para olsun :jeyyar:ama hiç parasız olmasın:1no2: biraz da kariyer ekleyelim ,saygın bir çevrede olmakda da yarar var bence :jeyyar:en azından doğacak çocuklar için!yani gelecek vaad etse de olur!...sengözlerimebaksanab

balböcuu panıkoldu sayılmaz ben surat yaptımm şaşrdım oda acıklama yaptı genede cok tıkkat etcem

bıde adı MUSTAFA :çok üzgünüm:

bence bu çocuk bir haltlar karıştırıyor :delphin:
öyle paniklemeler daha sevgili değilsiniz hem sonra hemen sana kanıtlayım valla birşey yok diye açıklama yapmalar ki sen zaten birşey demiyorsun o hemen panik hali cevaplar veriyor açıklamalar yapıyor sandığın gibi değil yalnış anlama havalarında
ıh ııhhhh beğenmedim gözüm tutmadı :mymeka:
var bi bit yeniği misali :mymeka:

balbocEGiiine kesinlikle katılıyorummmmmmm :lepi:

bu çocukda kesin bir halt var, uğurbcüüümmm aman dikkat et, her ne olursa olsun akşam 1 dk bile olsa seninle konuşabilir, yada telini kapatmaz. Bak ben sana sööölüyom, ahanda şurayada yazıyom, bu çocuk evli falan. adını soyadını biliyonmu sen bunun, kimliğini gör dicem ama değiştirmediyse evli olduğu yazmaz. Uyanık ol acık, adını soyadını biliyorsan araştır biraz. Çalıştığı eyrdeki kişilere sor ama seni tanımayacaka birilerine yani onunla görüştüğünü bilmöeyen birilerine. Ne bilim yap bişeyler aslı astarı neymiş öğren, bu çocuk tekin değğğğiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiillllllllllllllllllllll :delphin: :delphin: :delphin
:

kız ana oğul babaları yok başında mevcut bi borç var başlarında zaten bende çok fazla borçla evlenmek istemiorum ondan cafe tutiim diorum 10.000 lerden bahsediolar düğün salonlarında yaa :1no2:

sm.ciğim eeecccükkk aşk, eccüüük de para olsun :jeyyar:ama hiç parasız olmasın:1no2: biraz da kariyer ekleyelim ,saygın bir çevrede olmakda da yarar var bence :jeyyar:en azından doğacak çocuklar için!yani gelecek vaad etse de olur!...sengözlerimebaksanab

kesinlikleee katılıyoruuummmmm kaydirigubbakcemile5

içimi karartman nan sımdık msj atcam arama dıe
kımlığını sordum aksam sen bana neden guvenmıyorsun dedı gosterdı bekar dıo hem daha genc bıde aksam fotokopısını alım barı:roflol:

gulay ozmn nıkah annem 10.000 cok fazla

gulayım yazık cnm tabıkı okadr düşünmedım bızım burda 4 bın en lux olan o bakımdan öle sandım sızın ıcın ılerde sorun olmuycak en uygun seyı yapın düğün parasıylada bısey alırsınız yada esya takstlerınızı odersınız cnm

tabiki canım al şimdi ablam arıo iş bankasının lokali varmış kişi başı 35 liraymış 150-200 kişi geldi desek epey bi para çıkıo yine ortaya off ne anlayışsız bu ablam yaa delirticek beni

Pfffff nikahı hiç sevmiyom ben yaa ne dans ediyon herifinle ne pasta kesiyon pff :delphin:

Back
X