EVLİLİK GÖRÜŞMESİNDE SAĞLIK PROBLEMLERİNİN KONUŞULMASI

+1
Kadın ilişki yaşadım dese taşlayan, ahlaksızlıkla suçlayan dolu olurdu cevaplar çok garip geldi ve de çok iki yüzlüce. Sizin yorumunuzu görmek mutlu etti. Yasayanada yasamayanada saygim var bu arada yanlış anlaşılmasın ama Adam yaşamak istememis olabilir bu da dini sebepten olabilir ibsden olabilir.

Son düzenleme:
bir hekim olarak kullandığınız jargon ne kadar da ilginç. yoksa hekim değil misiniz? aa aaaa hesap da bugün açılmış. bak sen şu işe!
Selamlar,

Uzun yillardir okuyucuyum, hesap acmaya simdi ihtiyacim olurdu.

İnancinizi artiracaksa ozel mesaj yoluyla gerekli ispatı yapabilirim isterseniz, olur mu?

tabi ki, ben de size özel mesajda Prenses Diana olduğumu kanıtlayabilirim.

Esim bana evlenmeden önce astım i olduğunu söylememişti. Söylesin isterdim. Unuttu mu bilmiyorum. Çabuk evlendik çünkü. Bilsem bı durup düşünüp arastirirdim. Hayır der mıydım bilmiyorum. İyi ki eşimle evlenmisim diyorum ama koku hassasiyeti beni sinir ediyor. Parfüm sikamiyorum, evi kokulu deterjanla silemiyorum, yumuşatıcı kullanamiyorum. Bunlar beni sinir ediyor. Ama terazinin kefesinde hiç bir agirlik da olmuyor. Cinsel sorun olsaydı bu sıkıntı olurdu ama. Yeme içmeye gelince ben de herşeyi yiyemem, cok yavaş yerim. Sıkıntı olmuyor. Gazıni gegirmesini orta yerde yapmıyorsa sorun olmayabilir. Ama ev içinde sürekli pırt pırt geziyorsa bilemem siz nerede buluşuyorsunuz? İlla ki bu kadar buluşmada yiyip icmissinizdir bir gariplik hissettiniz mi?

Neden bu kadar garip geldi, 30 yaşına kadar cinsellik yaşamamış birinin problemli olduğunu düşünürüm ben ya da çok dindardır ikisi de bana uymaz.

Belki salt cinsellik yaşamak istemedi,aşık olmadi. Sırf sevişmek için sevismedi. Belki toplumun kadına uyguladığı baskı yüzünden kimseyi mağdur etmek istemedi vs.

Cinsellik bir ihtiyac ama bu demek değil ki hayvanlar gibi önümüze gelenle sevişelim.Bunun bir yaşının olması garip değil mi?

Ne düşünerek cinsellik yaşamadıkları beni ilgilendirmiyor, bunu kabul etmeyecek kişiler de var toplumda onu söylemek istedim. Yoksa cinsellikle alakalı görüşlerimiz tamamen farklı. Siz hanımefendinin kabul edemem demesine şaşırmışsınız ama ben de bakir bir erkek istemem, o kadar inanılmaz kusma emojisi atılacak bir durum değil.

Ben iletişimde çok açık bi insan olduğum için kişiyi yardırgamadım hatta hoşuma gitti sağlık problemlerinden falan bahsetmesi. Ama mesela cinsellikte tecrübem yok vs biraz fazla olmuş. Yoksa yoktur herkes öncesinde zilyon tane insanla beraber olup öyle evlenecek diye bir şey yok. Hem siz de cinsellik yaşamamışsınız ikinizin de aynı olması bence güzel. Ama şimdi biraz da kıllandım niye böyle bir şey söylüyor ki acaba bi problemi mi var diye? Biraz fazla mı pinpirikli yani bilemedim. Gerçekten beğendiyseniz ki öyle yazmışsınız daha detaylı konuşulup bir süre iyice tanımaya çalışıp ona göre hareket edebilirsiniz. Oturdunuz bi çay içtiniz diye 1 ay sonra evleneceksiniz diye bi kural yok haliyle.

keyifle seyehat edemeyecegim , canimin istedigini yiyemeyecegim biriyle evlenmezdim ben . evimizde besin alerjimiz var , evlendikten yillar sonra cikti ve birseyler organize etmek yada spontan takilmak cok zor.

Cinsellik bir ihtiyac ama bu demek değil ki hayvanlar gibi önümüze gelenle sevişelim.Bunun bir yaşının olması garip değil mi?
Bir de şu yazdığınız ne kadar irrite edici ya, evlenmeden cinsellik yaşamak önümüze gelenle sevişmek mi yani? Bu cümleden cinselliğe bakış açınız belli oluyor. Sevişirken zaten hayvani yönümüz ortaya çıkar, hayvanlar gibi sevişmek muhteşem bir şey, bunu tadamamış insanlara üzülürüm sadece

Problemli demişsiniz ya ona istinaden dedim. Niye bakir istemezsiniz mesela? Kusma emojisi koyuyorum çünkü bakir olanları kucumsuyorsunuz. Adamın cinsellik yaşama tercihine bile saygınız yok. Problemliymis. Niye problemli kendisini kontrol edebiliyor diye mi?

Siz dürtülerinizle sevisiyor olabilirsiniz hanımefendi. Biz duygularımızla sevişiyoruz.Sirf tecrübe edinelim diye sevismiyoruz onu diyorum. Evlenmeden cinsellik yaşamak önüne gelenle sevişmek değil insan seçici olabilir diyorum sırf tecrübeli olmak için sevisilmez diyorum.Siz de sevismediyse problemlidir diyorsunuz. Hayvan mi bu önüne gelene atlasin.Lafı ordan oraya çekip duruyorsunuz.

Problemli demedim, ben öyle olduklarını düşünürüm dedim. Cinsellik yaşamak sağlıklı bir durum, bunu yaşamayanı problemli görürüm. Olmayabilirler ama bu benim düşüncemi değiştirmiyor.

Hiçbir yorumu okumadan yazıyorum ya seveceğiniz sevdiğiniz biriyle evlenin yada hiç evlenmeyin mesleğiniz geregi aynı branşta biri olmasini tavsiye ederim.Ben böyle ne bileyim tanıştırmalar vs tuhaf gelmeye başladı bana kaderde ki bizi bulmuyorsa şunun bunun bulduğu hiç olmuyor uymuyor ilerde diye düşünüyorum artık öyle görüyorum birde kendinizi evlilikte de kimseye adamayin erkekler kesinlikle yüzde yüzünü vermiyor evliliğe onun dışında sizin gibi akıllı meslek sahibi vizyonlu insanın karsisina daha neler çıkar bilemiyorum ya mesleklerden bağımsız 34 olsun evlilik yaşınız iyisi olsun Garip geldi bana olay

Dürüst olması en azından önceden sağlık sorunlarını anlatması güzel bir şey. Cinsel sorunlardan dolayı boşanan çok kişi var. Ayrıca geğirme ve gaz sorunu da sizi rahatsız edebilir, sizin de söylediğiniz gibi dışarda rahatça yemek yiyemez, uzun yolculuğa tatile çıkamazsınız. Ben olsam kabul etmezdim. Seslere karşı hassasiyetim de var. Horlama sorunu olan bir erkek benim için eziyet gibi mesela. Hemen evlilik diye girmeyin konuya bence. Ayrılmak ya da evlenmek, karar size kalmış. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Lafı bir yere çekmiyorum daldan dala atlayan sizsiniz, kim nerede demiş sırf tecrübe için önüne gelenle sevişsin diye? Kafanızdan uydurduğunuz şeyleri haklı çıkacağım diye yazmayın.

Ya kadında bir derece anliyorumda erkeğin böyle evlilik için tanışması vs birde eğitim kariyer olduğu halde nasıl garip bir huyu varda neyi olmuyorda olmuyor diye düşündürüyor kusura bakmayın tabiki hepsi diyemem fakat yüzde 80 i derim.Tabiki kısmet tabiki eğitim herşey değil tabiki karakter vs vs genede birşey çıkıyor ya tuhaf birşey işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…