EVLİLİK GÖRÜŞMESİNDE SAĞLIK PROBLEMLERİNİN KONUŞULMASI

Doktor bulunca bütün sağlık sorunlarını döken teyzeler, amcalar gibi olmuş. Ben asla istemezdim, düşünsenize tatile gitmek sıkıntı, dışarıda yemek yemek sıkıntı. Çok zor bir hayat olurdu.
Aynisini yazmaya gelmistim, doktor bulunca bedava muayene olayim diyenler gibi olmus

Ay görücü usulü bi de , hiç o toplara girmeyin hani aşık olsanız bile zor yani , olmaz olamazzz...

Çok büyük problemler değil mi

Evliliği şirket kurmak falan sanıyor, evlense de boşanır bu kafa ile ...

Ben eski gorustugu kisiyle bu yuzden problemler yazamis olabilecegini, o yuzden pesin pesin soylemek istedigini dusunmustum

Doktor bulunca bütün sağlık sorunlarını döken teyzeler, amcalar gibi olmuş. Ben asla istemezdim, düşünsenize tatile gitmek sıkıntı, dışarıda yemek yemek sıkıntı. Çok zor bir hayat olurdu.
Adam resmen özel bakıcı arıyor, cinsellik yok , sağlık sorunları gırla gidiyor ( gayet doğal bisey ) lakin gaz , geğirme, misafirlikte sefer tası ile gezmek , no no nooooo , hem de görücü usulü, resmen nefes alsın yeter der gibi...

Osura osura hakimlik yapıyor olamaz heralde ciddi biseyi yok bence sadece aşırı pimpirik bir tip ve bu da evlenmemek için büyük bir sebep
Çok güldüm, osura osura hakimlik mi Tam karar verecek Zortttt, gaaaarkkk. Katip, avukatlar, mübaşir herkes şok.

Belki de yeme sorunlarından,seçiciliğinden dolayı birçok kızdan red görmüştür.
hakim yardımcısı çocuk nasıl boş kalmış
Elli kere kız gösterilmiştir ona
Birlikte dışarda biraz gezin tozun yemek yiyin
Belgelerinde raporlarında ciddi birşeu yoksa psikolojiktir.
Var öyle tanıdıklarım. Mıy mıy mıy hiçbirşey yiyemez beni de hayattan soğutur.
Ama cinsi problemlerden bahsetmek de ne bileyim
Hangimiz anamızın karnında öğrendik

Ay eveeeettttt Hiçbir Erkek bu denli dürüst değil, kesinlikle bu olabilir

İktidarsızım dememiş deneyimsizim demiş.
Ve evet aşık olduğun biri için hiç problem değil, mantık evliliği yapacağın biriyse çok büyük problem.
onu demeye getirmiş, hiç bir erkek ciddi sorunu yoksa bunu dile getirmez.

Kedinizi sevdiğiniz kadar kendinizi de sevin lutfen lutfen ve kestirip atın, asla olmaz bunu bilin, işin tutulacak yanı yok. Evlendikten sonra daha neler ogreneceksiniz belli:/Evlat edinmiyorsunuz evleniyorsunuz, zaten bir sey de hissetmemişsiniz kendinizi zorluyorsunuz. Kalbiniz bir gün gerçekten çarptığında aslında hissiz olmadıgınızı, kalbinizi çarptıracak birinin olmadıgını anlayacaksınız

Öncelikle kendini çok güzel ifade etmişsin ama şunu düşün bu sebeb şimdiden seni rahatsız etmiş bile ki nurda konu açıp emin olmak istemişsin evet hastalığını açıkça söylemesi cok güzel ama cinsellik hakkında son açıklamayı yapması hiç hoş olmamış bence

bu sekilde asiri yemek secen birisi olmasi, cinsel problemleri obsesif kompulsif bozuklugu olma ihtimalini dusundurdu bana. takintilari var mi acaba? ayrica cinsel problemi neymis? kadinlara mi ilgi duymuyor? cok mu mast yapiyor yada prn izliyor? bosalma problemi mi var vs vs

Bağırsak sorunu önemli bence tam tersi seni önemsediği için söyleme ihtiyacı duymuş. Yani bağırsak problemi yaşayan insanların durumu zor,üzücü bunun mahçubiyetini yaşıyorlar. Anlamak lazım bence tam tersi seni önemsediği için önden söylüyor bir karar vermen için ona göre bağlanıp bağlanmayacağına bakacak adam. Yani ben böyle yorumladım ama soğutmak için olup olmadığını sen daha iyi anlarsn durduk yere bir mesafe koymuşsa mesela.. Cinsellikle ilgili de bir erkek kolay kolay bahsetmez böyle ciddi bir problemi olmadığna emin ol canım sonra sıkıntı yaşama...

Ya şaka mısınız arkadaşlar Bağırsak problemi olmayan adam taniyaniniz var mı ? Hemen hemen hepsinin g.tyle midesiyle derdi var, ama flört ederken kalkıp anlatmazlar....Goz koydukları kadının evlenene kadar gözünü boyamak için 50 dolap çevirir bunlar yine de anlatmazlar

Ne bileyimm bacımsu ben bi problemim varsa önden anlatırım daha fazla bağlanmamak için ben şuan bacaklarımdan rahatsızım meselâ. Çok korkuyorum benden vazgeçmesinden karsımdaki insanın yani o yüzden önden söylüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…