EVLİLİK GÖRÜŞMESİNDE SAĞLIK PROBLEMLERİNİN KONUŞULMASI

Lafı bir yere çekmiyorum daldan dala atlayan sizsiniz, kim nerede demiş sırf tecrübe için önüne gelenle sevişsin diye? Kafanızdan uydurduğunuz şeyleri haklı çıkacağım diye yazmayın.

Kisi kendinden bilir işi derim. Haklı çıkma gibi bir derdim yok. Ama sizin var demekki. Tecrübe sevişmeyi gerektiriyorsa hissetmediği biriyle mi cinsellik yaşayacak adam. Adama yaş biçen sizsiniz. Ben de bunu sorguluyorum.

Yorumlar ilginç. Burda önemli olan cinsellik yaşayıp yaşamaması değil. Bunu sorun olur mu diye sorarak kadına söyleme ihtiyacı hissetmesi. Yaşadıysa da yaşamadıysa da bunu niye belirtir ki insan? Ya özgüvensiz olmasını gerektirecek bir rahatsızlığı vardır. Ya da kadının cinsellik yaşayıp yaşamadığını öğrenmek için kendi durumunu ortaya atarak kadını yemliyor. Benim aklıma 3. bir seçenek gelmedi valla.

Bunları neden size elinde belgelerle çarşaf çarşaf anlatıyor ki? Ekspertiz raporu mu istediniz? Sanki ürün tanıtımı yapıyor. Yeri gelir bahseder; ama yolu yordamı bu değil. Bağırsak hareketlerine kadar iki gün önce tanıştığı kadına dökülmesine gerek yoktu. Henüz o aşamada değilsiniz.

Dışarıda yemek yiyememesi, yemeğini yanında taşıması onun problemi, o zaman kendi yapacak sefertasını yanından ayırmayacak. Çalışan kadınsınız, sürekli ona özel yemek hazırlayıp, beslenme koyacak değilsiniz.

Ben sehayat edebileceğim, dünya mutfağını tadabileceğim, her şeyi deneyimleyebileceğim bir erkek isterdim. Böyle pimpirikli adamla ömür geçmez.

Otuz yaşına kadar cinsellik yaşamayan bir erkek de tercih etmem. Saygı duyarım yaşamama tercihine; ama ben sağlıklı bir durum olmadığını düşünerek istemem. Kendini tatmin ederek bugüne gelmiş, hayatını yarılamış kadın bedenini tanımamış, keşfetmemiş bir adam istemem.

Son düzenleme:
Adam iyi önden söylemiş işte. Ya evlendikten sonra ortaya çıksaydı bunlar? Bence ayrılın henüz hastalıkta-sağlıkta demediniz sonuçta.

yani bnce hemen kestirp atmayın baska mevzularda içinize sinip bu konuda şüphedeyseniz zaman tanıyın daha fazla vakıt gecırmeye çalışın hatta sosyal yasantınız ve hayat görüşünüz olarak uygunsa sıze beraber bı tatıle cıkın o gıbı ortamlarda değerlendırerek karar verin kestırıp atmak yerıne
belkı de gercekten önceden soyleyerek emrıvakı yapmamak ıcın anlatmıstır benıı cok rahatsız etmedı anlatmıs olması dedıgım gıbı fazla vakıt gecırerek kolay mı zor mu bunu deneyımleyerek görün derim ben

Hiç uygun değil.Bana sorarsanız bitirin.Doktorsunuz sürekli sorunla uğraşacaksınız.Evlilik bu değil

Adam iktidarsız, sürekli gaz çıkarıyor ve kendi yaptığı yiyecek dışında hiçbir şey yiyemiyor. Bunlar problem değil mi gerçekten?
İktidarsızım dememiş deneyimsizim demiş.
Ve evet aşık olduğun biri için hiç problem değil, mantık evliliği yapacağın biriyse çok büyük problem.

Ahgfdssf cin gibi kk hatunları nerdeeee? Ülen biriniz de şu kızcağıza dememiş ki adam seni beğenmemiş, başından savmis diye

Bu zamanda hangi türk erkeği göz koyduğu kadına daha flört aşamasında "ben çok o.uruyorum, hep g.ğiririm, mıy mıy yimak yirim , üstelik kuşum uçmayı bilmiyor" der? Adam resmen konu sahibi tiksinsin de uzak dursun diye yol yapmış

O da yüksek bir ihtimal; ama daha kadın bedeni görmemiş, keşfetmemiş, sevişmemiş, ilişkiye girmemiş adam, kadın görünce akıllı telefon gören Amazon kabilesi üyesi gibi davranıyor olabilir, duygusal bağ kuracağı kadınla nasıl iletişim kuracağını dahi bilmiyordur. Saçma sapan, vıttırı vızzık gündemi neyse sıralamış işte, ekpertiz raporu gibi dökmüş

Son düzenleme:
Oğlumun süt alerjisi var. Bir yere gidip yemek yiyemiyoruz malesef. Çok zor bir durum başlarda sorun etmeyebilrsiniz ama sonradan çok sıkıntı olmaya başlıyor.

Bi sonraki bulusmaya sizde hukuki bilgisinden faydalanmak icin esinizin dostunuzun dava dosyalariyla gidin madem.

Adam resmen 75+ yaş kirsal teyzesi gibi elinde dosyalarla cikagelmis flortunun yanina, hahshgsg kacip gitmek icin neyi bekliyorsunuz, sizden kolonoskopi istemesini mi? Adam sizi uzaklaştırmak için deliller sunmus resmen, sen daha iyilerine layiksin dememiste e-nabiz'iyla cikagelmis.

Hayatım sen bizim milletin erkeklerini bilmez misin? Elin bostanina girmedikleri için hepsi kendi bamyasini patlıcan zanneder, sorsan 16 yaşından sonra hepsi birer sex machine Hele ki karşılarında dümdüz geleneksel evlilik düşünen bir bakire varsa nikaha kadar hayatta söylemezler, göstermezler kusurlarını... Yoksa hepimiz biliyoruz gaz çıkardıklarını, bamyalariyla yatakta çuvalladiklarini ama evlyken bile inkâr ederler ya normalde

Doktor birinin böyle hezeyan içinde olması beni şaşırttı. Mis gibi mesleğin var. Ye ,iç ,gez. Keyfine bak. Ortamınız çok geniş. Karşına birileri çıkacaktır. Böyle piyangodan çıkmış gibi biri ile ilişkinin olmasını zorlamak bana doğru gelmiyor.
Adam her şeyini anlatmış. Özellikle cinsel sorun kabul edilecek bir şey değil. Yeme problemi de azımsanacak bir şey değil. Çünkü hayatımızın her anında yemek var.
Ben olsam kabul etmezdim.
Size gelince neden birisi ile ilk görüşür görüşmez hemen isteklerinizi minimuma indiriyorsunuz? Ya da neden hemen evlenme modunda hissediyorsunuz?
Bunu kaçırırsam zaten asosyal kişiyim daha biri gelmez gibi mi düşünüyorsunuz?
Herkesin bir yerlerde mutlaka nasibi vardir. Her malın bir alıcısı olduğu gibi. Bence zoraki ilişki yapmayın. Evet mantık güzel şeydir ama oldurmak için oldurulan mantık değil.
Bu görüşmede mantık yok. Olmaz.

The Big Bang Theory diye bir dizi vardı, orada bir Sheldon Cooper karakteri vardı. Konu sahibi Sheldon gibi biriyle görüşmüş sanırım. Onun da kaka yapma saati, yemek saati ve ne yiyeceği saati saatine belliydi malum.
Dışarıdan komik görünse de o karakter, aşırı zor ve çekilmez biriydi.
Valla ben olsam hiç şansımı zorlamazdım, işaretler belli işte. Fazla uğraştıran, zorlaştıran insanlarla ömür geçmez. Hayatı bana kolaylaştırmalı diye düşünüyorum ben mantık evliliği olacaksa.
Ki görücü usulünün amacı da bu. Millet sevsen böyle düşünmezdin falan demiş de ne sevgisi be? İlk defa gördüğüm adamın neyini seveceğim?

Sen de iyi yaptın, sanki çemişgezek dağından inmiş 15 lik çoban çocuk Adam 29 yaşında, hukuk fakültesi mezunu huuu Bence kadın nedir biliyodur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…