Merhaba arkadaşlar 6 yıllık bir ilişkim var ve 5 yaşında da bir kızım var evlilik dışı bir çocuk babası nüfusuna almak istemedi hep kaçtı ama ben kendisine babalık davası açtım ve dna testiyle soybağı kuruldu. 6 yıldır hiç bagimizi koparmadik sürekli görüşüyoruz kızımın babasıyla 6 yıldır evlilik vaadinde bulunuyor sürekli bir bahaneyle nikahtan kaçıyor kendisi evli değil bekar ben 25 oda 31 yasinda neyse artık bu durumdan çok sıkıldım bütün umutlarım tükendi çok yordu beni babalık davamız bitti 2 sene oldu ben şimdi kızım için nafaka ve doğum öncesi sonrası tazminat davası açmak istiyorum kızımın babasi askeri personel 45 50 bin arası bir maaşı var ne kadar talep etmeliyim hakim ne karar verir (ayrıca sunuda belirtmek istiyorum kızımın babasıyla tanıştığımızda askeri personel değildi kızım 1 yaşındayken göreve başladı yani biz tanıştıktan 2.5 yıl kadar sonra yani asker diye cocuk yaptın adama yapıştın gibi şeyler görmek istemiyorum) 5 yıldır kızımın bütün bakımı masraflarını benim ailem karşıladı ben artık babasının da birseyler yapmasını istiyorum benimle arası iyi olduğunda çocuğun ihtiyacını soruyor sadece ve ben kızımın geleceğini babasının merhametine bırakmak istemiyorum