- 26 Mayıs 2018
- 8.190
- 38.699
- 548
- 51
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onlar normalde karışır hayatımızın her ayrıntısını benim ayarsız kocam sayesinde bilirler ama iş buralara gelince sesleri çıkmaz demek istediğim bu evet ama şu konuda çok haklısınız ki önce kendi oğullarına güvenemiyorlar kendileri bilirler benim olduğu kadar onlarında oğlunun hayatıBu kadar şeyin üstüne siz hala niye barismayi dusunuyorsunuz ?Siniriniz nerede hiç düşündünüz mü ?Neler yaparsa geri donusu olmaz dediğiniz şeyler?Zararın neresinden dönersem kardir diye bakın bence.Boyle bir adamla devam etmeyin.
Ailesine gelince ,ben onların yerinde olsam ben de karışmam.Zaten oğulları belli ,ben niye guvenmedigim biri için başka birine hadi barışın diyeyim.İki tarafa da çok guvensem,çok iyi insanlar olsa bile yine karışmam ,özel konularda anlaşamıyor olabilirler .Hiçbir konuya karisilmamasi istenen kayınvalide ,görümce elti nin de ,bu konularda araya girmesini istemek bana doğru gelmiyor.
9 aylık evlilikte tabi ki çekişmeli açacak , anlaşmalı açmayacak. O her davada öyledir diyorsnuz da, konu saihib, bana siz 6 aylık evli iken nasıl boşanabildiniz tek celsede dedi ben de anlattım olay bu:)O her davada söz konusu değil midir davacının davasının davalı tarafça kabulü tek celsede tamamlanır :) Konu olarak anlaşmalı boşanma seçilirse 9 aylık evlilikten dolayı dava şartı tamamlanmadan açılacağı için usulen red yiyebilir, ama dediğiniz gibi olduğu durum da her şekilde kabul edilir ben de onu demek istedim sanıyorum meslektaşız hukukçular sürekli böyle gerekçelerimizi söylemeye bayılıyoruz
Peki bu süreci nasıl atlattınız psikolojik kısmından bahsediyorum zor olmadı mı benim o kadar gözümde büyüyor ki9 aylık evlilikte tabi ki çekişmeli açacak , anlaşmalı açmayacak. O her davada öyledir diyorsnuz da, konu saihib, bana siz 6 aylık evli iken nasıl boşanabildiniz tek celsede dedi ben de anlattım olay bu:)
Siz ne durumdasınızO kadar çok benziyoruz ki seninle tam da şuan ne diyeceğimi bilmiyorum...Kendi hayatımdan bir kesit okudum sanki
Tabi ki zor oldu, hala üzülüyorum arada, tam olarak unutmuş, toparlanmış değilim. Ama karşı tarafın beni sevmediğini ayrılık aşamasında anladım. Hele sizin bu çekişmeli dava süresince, maddi konular da araya girince asıl gerçek yüzünü çok daha iyi göreceksiniz. Ama içinizde şunun rahatlığı olsun, siz herşeye rağmen bir kere daha denemeyi teklif ettiniz, elinizden gleni yaptınız, bu onun seçimi ve sevmediğini zamanla kabuulendiğinizde daha kolay atlatacaksınız. Ne kadar sevgililik süreniz oldu?Peki bu süreci nasıl atlattınız psikolojik kısmından bahsediyorum zor olmadı mı benim o kadar gözümde büyüyor ki
Siz ne durumdasınız
Tabi ki zor oldu, hala üzülüyorum arada, tam olarak unutmuş, toparlanmış değilim. Ama karşı tarafın beni sevmediğini ayrılık aşamasında anladım. Hele sizin bu çekişmeli dava süresince, maddi konular da araya girince asıl gerçek yüzünü çok daha iyi göreceksiniz. Ama içinizde şunun rahatlığı olsun, siz herşeye rağmen bir kere daha denemeyi teklif ettiniz, elinizden gleni yaptınız, bu onun seçimi ve sevmediğini zamanla kabuulendiğinizde daha kolay atlatacaksınız. Ne kadar sevgililik süreniz oldu?
Bizde de normalde ,benim parada pulda gözüm yok , ben öyle bir adam değilim diye konuşan adam, ben hiçbir şey talep etmeden,istemeden dava açtım, altınlar ondaydı , herhalde verir diye düşündüm zaten aklıma bile gelmedi vermeyeceği, dava açarken lafı bile olmadı. Bana hiç söylemeden gitmiş avukat tutmuş, altınlar için, fazla istemeyeyim diye. Ve benle pazarlık yaptılar. Gerçek yüzler ayrılırken çıkıyor ortayaAynen eşim güya hep beni düşünürdü ilk işi avukat aracılığı ile altınları istemek oldu anlaşmak için ve sorsalar asla eşim para peşine düşmez derdim. Bu süreçte çok şey ortaya çıkıyor.
Bizde de normalde ,benim parada pulda gözüm yok , ben öyle bir adam değilim diye konuşan adam, ben hiçbir şey talep etmeden,istemeden dava açtım, altınlar ondaydı , herhalde verir diye düşündüm zaten aklıma bile gelmedi vermeyeceği, dava açarken lafı bile olmadı. Bana hiç söylemeden gitmiş avukat tutmuş, altınlar için, fazla istemeyeyim diye. Ve benle pazarlık yaptılar. Gerçek yüzler ayrılırken çıkıyor ortaya
Size yalan söyleyen, sizi döven, bakın tekrar söylüyorum sizi döven adamı seviyor musunuz? Hala adım Bekliyorsunuz. Neden? Daha çok dövsün, daha iyi aşağılasın diye mi? Size yazık değil miArkadaşlar merhaba. Düşünce ve desteklerinize ihtiyaç duydugumdan hemen konuya giriyorum. 9 aylık evliyim eşimle çok severek evlendik. Hiç böyle olacağını tahmin etmezdim ama baştan beri problemli bir evliliğim var. Daha bı kaç aylık evliyken eşimin her konuda söylediği yalanlarla, sürekli ismi bile belli olmayan borçlarıyla, her tartışmanın sonunda evden uzun süreli çekip ailesine gitmeleriyle karşı karşıya kaldım. İş en son psikolojik ve fiziksel şiddete döküldü. İtiş kakışlar en son tokat atmaya kadar geldi. Ne ara bu duruma geldik ne ara bu kadar tükettik onu da bilmiyorum. Evin içindeki her şeyden ailesinin haberi var. Her tartışmanın sonunda hem kendi ailesine hem de benimkine haber veriyor ve geldiklerinde ben yapamıyorum bitirmek istiyorum diyor. Bir süre sonra eve büyük bir pişmanlıkla dönüyor ama her seferinde aynı şeyler tekrarlanıyor. En son doğum günümde yine ayrıydık ve ben aileme artık bugünde gelmezse bu işi bitireceğim söyledim. Ailemde benim çabamı aylardır görüp kendileride bı o kadar çabaladıkları için kararıma saygı duydular. Annem bu kararımı kayınvalideme akşama doğru söylemiş bu yüzden eşim çok sinirli bı şekilde çıkıp geldi ama doğum günüm için değil sırf kavga gürültü için ve o gün iyice ipler koptu. Bende gerekeni yapmaya karar verdigimi uzaklaştırma ve boşanma davası için uğraştığını ilettim ona. Bu arada bir aydır ayrıyız. Bunun üzerine eve bir mektup bırakmış hatalarına pismanlıklarına sevgisine dair şeyler yazmış ama tam bir veda mektubu şeklinde yani düzelmeye dair tek bir içerik yok. Ben gidip mektubu gördüğüm günde onun doğum günüydü mektubun karşılığında bir mesaj attım ilerde acaba dememek adına ve bu bı adım niteliğindeydi ama o yine gelmedi. Anlayamıyorum bir insan sevdiğini söylerken nasıl bu kadar çabasız olur. Ailesininde bir aydır sesleri yok ve benim en kızdığım noktaların başında geliyor bu. Ya ciddiye alınmıyorum ya da durumu kabullenmisler. Pazartesi dava açılıyor yani onlarında önümüzdeki hafta haberleri olacak. Ben sevmediğim için değil bana bundan başka bir çare bırakılmadığı için bu belirsizliklerle daha fazla yasayamadıgım için ve elimden gelen her şeyi yaptığım her yolu denedigim icin bunu yapmak zorunda kalıyorum. Ama ilk durusma en az 6 ay sonra olabilirmiş. İnsan bu kadar yaşanan şeye rağmen bı çaba görmek istiyor belki de görmemek ve bu şekilde bitmesi daha hayırlıdır dualarınıza ihtiyacım var..
Evet hepsi kadının. Bizim altınlarımızın bir kısmı satılmıştı, onları istemedim tabi ama istesem dava açsam onları da alırdım parasını. Satılmayanları aldım.Takılan altınların hepsi gelinin hakkı yargıtay kararı var. Hatta eşine bile takılmış olsa düğünde takılanlar geline veriliyor. Aldın mı hepsini?
8 ay kadar. O hala sevdiğini söylerken ama ben buna dair hiç bir şey göremezken arada kendi sevginde olduğundan kabullenmek biraz zor oluyor. Siz o anlaşmayı nasıl sağladınız peki tamam şunlar şunlar olsun yeter ki ayrılalım mı dedi sanırım sizinkide kolay vazgecenlerden oyun mu oynadıklarını sanıyorlar ben anlamadım kiTabi ki zor oldu, hala üzülüyorum arada, tam olarak unutmuş, toparlanmış değilim. Ama karşı tarafın beni sevmediğini ayrılık aşamasında anladım. Hele sizin bu çekişmeli dava süresince, maddi konular da araya girince asıl gerçek yüzünü çok daha iyi göreceksiniz. Ama içinizde şunun rahatlığı olsun, siz herşeye rağmen bir kere daha denemeyi teklif ettiniz, elinizden gleni yaptınız, bu onun seçimi ve sevmediğini zamanla kabuulendiğinizde daha kolay atlatacaksınız. Ne kadar sevgililik süreniz oldu?
Zaten şartımız olmadı ki. İkimiz de boşanmak istedik olmuyor diye, hiçbir şart olmadı. Zaten davayı ben açtım.8 ay kadar. O hala sevdiğini söylerken ama ben buna dair hiç bir şey göremezken arada kendi sevginde olduğundan kabullenmek biraz zor oluyor. Siz o anlaşmayı nasıl sağladınız peki tamam şunlar şunlar olsun yeter ki ayrılalım mı dedi sanırım sizinkide kolay vazgecenlerden oyun mu oynadıklarını sanıyorlar ben anlamadım ki
Sıkıntı da bu zaten sadece seviyorum demekle olmuyo eğer ki seviyorsan çaba göstermek zorundasın sevgin herşeyin üstesinden gelmiyorsa kendini düzeltmek isteyip bunu uygulamadıktan sonra bu süreci kabullenmissin demektir. İşte tek bildikleri şey o gelgitli ruh halini yaşamakBizde yeni evli iken yaşadığımız tartışmalarda eşim hem benim ailemi hem kendi ailesini aramıştı. Ortalığı ayağa kaldırdı rezil etti bizi. Bunu içsel olarak hiç affedemedim. Ben kavgaları asla dışarı taşıma taraftarı değildim. Bir yıl dolmadan boşanma sürecine girdik eşimin ailesi zerre umursamadı ne oluyor diye sormadı bile işlerine geldi aynen sizinkiler gibi. Eşim bir yandan ayrılmak istedi bir yandan seviyorum vs dedi. Gelgit ruh halleri... Ama asla somut adım atıp ben hatalıyım demedi kabullenmedi asla hatasını. Bende avukatlarla görüştüm bir yıl dolmasına az kaldı bizimde 9 aylık evliyiz resmiyette aynı sizin gibi bekleyin anlaşmalıya az kalmış daha kısa sürer dediler zaten pandemi var çekişmeli açsak bile en erken 4 ay sonraya duruşma tarihi verilir dendi. Bekliyorum bakalim