Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 21 Şubat 2019
- 1.429
- 4.736
- 133
Bastan beri boyleyse gorucu usulu ile mi evlenildi yada ne bilim kaynana mi doldurdu?? Daha simdi haberde gordum kadin kaynanasi yuzunden surekli kocasi tarafindan darp edilmis sen hiccc uzulme guzelim guclu durmayi ogren ezilmis gibi durma olmuyorsa bosver gitsin daha onunde niceler cikar insallahEvet insanın aklına böyle bir ihtimal gelmiyor değil. Her şey mükemmel olsada birden bu duruma gelse bu ihtimal gözümde büyürdü ama benim evliliğim baştan beri böyle zaten. Yani başka biri varsa benimle niye evlendi sonradan oldu desek zaman çok kısa daha cicim ayları çok ihtimal vermiyorum ama erkek iste. Sevgisini tüm bu olanlara rağmen çok iyi hissettirirdi iyiyken çok iyiydi ama tek bir tartışma olsun yeter ki bütün inadı ve gururu sevgisini bastırır. Anlayacağınız tutarsız ve dengesiz
Öyle olsa insan hissetmez mi sizce eşim benim peşimden çok koştu karşılıklıydı sevgimiz ama demek ki sevgi tek başına yetmiyor bende çaba görmediğim sevgisini istemiyorum artıkCok severek evlendik demissiniz ya bence tek tarafli sevmişsiniz.
Arkadaşlarımız aracılığıyla tanıştık ilişkimiz sonucunda evlendik ama o bir türlü ne evini ne beni sahiplenmeyi ögrenemedi haklısınız yorumunuz için teşekkürlerBastan beri boyleyse gorucu usulu ile mi evlenildi yada ne bilim kaynana mi doldurdu?? Daha simdi haberde gordum kadin kaynanasi yuzunden surekli kocasi tarafindan darp edilmis sen hiccc uzulme guzelim guclu durmayi ogren ezilmis gibi durma olmuyorsa bosver gitsin daha onunde niceler cikar insallah
- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.890
- 598
Her ilişkinin dinamiği farklıdır. Kişiler hep kendi ilişkilerine göre yorum yapar ve bu tip durumlarda herkes psikiyatr ,ilişki profesörü olur O yüzden bu tip bir durumun en doğru değerlendirmesini siz yapabilirsiniz. Kimin ne düşündüğü size ne söylediği sizde belirleyici olmasın. Siz kendinize soru sorarak, doğru bir analizle doğru bir karar verinBu güzel analiziniz için teşekkür ederim. İnsan bu şekilde yorumlar görünce aldığı karardan bir kez daha emin oluyor
Evet ama en azından biz elimizden gelen her şeyi yaptık gönlümüz ferah diyebiliyoruz önemli olanda bu. Bir yıl dolmadan anlaşmalı da olsa bosanılmıyor 6 aylık evliyim demişsiniz nasıl oldu boşanma süreci peki?Üzgünüm ama eşinizin sevdiğini düşünmüyorum. Ben de 4 ay önce boşandım, 6 aylık evliydim. Alkol sorunu vardı, anlaşamadık ve ayrıldık. Ama ben ona bir kere daha deneme teklifinde bulundum aynen sizin dediğiniz gibi , ilerde acaba dememek, pişman olmamak için ama hiç oralı olmadı. Evden ayrılmam ve boşanma arasında 2 ay vardı ve bir gün bile düzeltmeye dair olumlu bir cümle çıkmadı ağzından. Ben kendi eski eşimin de beni sevdiğini düşünmüyorum çünkü, sizinki de öyle geldi. Seven insan bu kadar kolay vazgeçemez , en azından bizim bir kez daha deneme teklifimize kayıtsız kalamazlardı.
Hayır boşanılıyor, iki taraf da istiyorsa, her konuda anlaşma sağlandıysa, bir protokol hazırlayıp onu sunup tek celsede bitiyor, 1 yıl dolmamışsa bile.Evet ama en azından biz elimizden gelen her şeyi yaptık gönlümüz ferah diyebiliyoruz önemli olanda bu. Bir yıl dolmadan anlaşmalı da olsa bosanılmıyor 6 aylık evliyim demişsiniz nasıl oldu boşanma süreci peki?
- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.890
- 598
2 şahit ile Aslimuu93Hayır boşanılıyor, iki taraf da istiyorsa, her konuda anlaşma sağlandıysa, bir protokol hazırlayıp onu sunup tek celsede bitiyor, 1 yıl dolmamışsa bile.
- 6 Kasım 2019
- 3.010
- 11.255
- 158
Anlaşmalı boşanmada en az 1 yıl evlilik şartı var şartı doldurursanız tek celsede anlaşma protokolüyle boşanabilirsiniz ama her iki tarafın da celsede hazır bulunması ve hakimin dinlemesi şartHayır boşanılıyor, iki taraf da istiyorsa, her konuda anlaşma sağlandıysa, bir protokol hazırlayıp onu sunup tek celsede bitiyor, 1 yıl dolmamışsa bile.
1 yılı doldurmadan da çekişmeli boşanma davası açıp, iki tarafın da boşanmayı kabul etmesi, her konuda anlaştığınıza dair bir protokol ve 2 tanık sunarak tek celsede boşanabilirsiniz.Anlaşmalı boşanmada en az 1 yıl evlilik şartı var şartı doldurursanız tek celsede anlaşma protokolüyle boşanabilirsiniz ama her iki tarafın da celsede hazır bulunması ve hakimin dinlemesi şart
- 6 Mayıs 2010
- 1.357
- 2.165
- 333
9 aylık evli olduğunuz için çekişmeli açacaksınız ama yazdığım şartları gerçekleştirdiğiniz takdirde tek celsede boşanabilirsiniz.Bizim çekişmeli olacak zaten şu an öyle görünüyor
Zaten şuan duruşmalar görülmüyor virüsten dolayı, duruşmalar başladığında da erken bir tarihe alamayacaksınız. 3 ay daha bekleyin , 1 yıl dolsun, anlaşmalı açın ve o zaman çok yakın bir tarihe alırsınız duruşma gününü, Avukatınız varsa, çekişmeli de olsa erkene alır belki iki taraf da istiyor , anlaşıyor diyerek
- 6 Kasım 2019
- 3.010
- 11.255
- 158
Ben anlaşmalıdan bahsediyorum, çekişmeli bir günlük de olsa açarsınız1 yılı doldurmadan da çekişmeli boşanma davası açıp, iki tarafın da boşanmayı kabul etmesi, her konuda anlaştığınıza dair bir protokol ve 2 tanık sunarak tek celsede boşanabilirsiniz.
Evet açarsınız tabi ki ama çekişmeli dava da tek celsede bitiyor, bazı şartlar sağlandığında ben de onu söylüyoırum konu saihibineBen anlaşmalıdan bahsediyorum, çekişmeli bir günlük de olsa açarsınız
- 6 Kasım 2019
- 3.010
- 11.255
- 158
O her davada söz konusu değil midir davacının davasının davalı tarafça kabulü tek celsede tamamlanır :) Konu olarak anlaşmalı boşanma seçilirse 9 aylık evlilikten dolayı dava şartı tamamlanmadan açılacağı için usulen red yiyebilir, ama dediğiniz gibi olduğu durum da her şekilde kabul edilir ben de onu demek istedim sanıyorum meslektaşız hukukçular sürekli böyle gerekçelerimizi söylemeye bayılıyoruzEvet açarsınız tabi ki ama çekişmeli dava da tek celsede bitiyor, bazı şartlar sağlandığında ben de onu söylüyoırum konu saihibine
- 4 Temmuz 2019
- 1.456
- 988
- 63
- 30