• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik bu kadar zor olmamalıydı

Cok uzuldum ama En iyisini yapmışsın allah yardımcın olsun inşallah o kocadan sana hayır gelmezdi zaten çocukta yoktu anladigim kadarıyla ailende arkanda yeni hayata başlarsın herşey güzel olsun inşallah :KK200:

Çok teşekkür ederim. Şimdilik biraz zorlanıyorum. Fenalık geldi daha başından. Tecrübeli arkadaşlar hep aynı şeyi söylemiş inşallah dediğiniz gibi olur. Karşı tarafın hem suçlu hem güçlü hem de kuyruğum dik tavırlarından sinirim bozuluyor biraz da
Hepimiz yasadik bunlari. Karsi tarafin hep burnu diktir. Bunlara takilma. Bosanma sureci biraz sancili olsa da sonrasi guzel oluyor. Davalara takilma. Avukatin halleder. Sen yoluna devam et. Bosanma eninde sonunda biter. Sen kendini ne kadsr cabuk toparlarsan o kadar cabuk yeni hayatina adapte olursun. Hayatini davanin bitmesine baglama. Sen biran once yeni hayatina odaklan. Her ayrilik bir travma yaratir. Evden kedin gitse uzulirsun degil mi? Degil ki bosanirken. Su yasadiklarinin hepsi normal. Ama bunlar da gececek. Hersey sana bagli. Hayata nasil baktigina bagli. Ya yuvam yilikdi diye tum hayatini uzululerek gecirirsin ya da bir kotuden kurtuldum oh be yeni badlangiclara merhaba diyerek gecirirsin. Sana bagli. Ara ara gelgitlerin olacak. Bir sarkida, izledigin bir fimde ya da gittigin bir dugunde. Bunlar normal, aldirma. Onlar da oyle arada da gelip gidiyorlar, sonra o da bitiyor. Karsina seni gercekten sevecek biri ciktiginda, gercek sevgiyi tattiginda su yasadiklarinin sana ne kadar zulum oldugunun, bunun sevgi olmadiginin da farkina varacaksin. Mutluluklar dilerim.

Hepimiz yasadik bunlari. Karsi tarafin hep burnu diktir. Bunlara takilma. Bosanma sureci biraz sancili olsa da sonrasi guzel oluyor. Davalara takilma. Avukatin halleder. Sen yoluna devam et. Bosanma eninde sonunda biter. Sen kendini ne kadsr cabuk toparlarsan o kadar cabuk yeni hayatina adapte olursun. Hayatini davanin bitmesine baglama. Sen biran once yeni hayatina odaklan. Her ayrilik bir travma yaratir. Evden kedin gitse uzulirsun degil mi? Degil ki bosanirken. Su yasadiklarinin hepsi normal. Ama bunlar da gececek. Hersey sana bagli. Hayata nasil baktigina bagli. Ya yuvam yilikdi diye tum hayatini uzululerek gecirirsin ya da bir kotuden kurtuldum oh be yeni badlangiclara merhaba diyerek gecirirsin. Sana bagli. Ara ara gelgitlerin olacak. Bir sarkida, izledigin bir fimde ya da gittigin bir dugunde. Bunlar normal, aldirma. Onlar da oyle arada da gelip gidiyorlar, sonra o da bitiyor. Karsina seni gercekten sevecek biri ciktiginda, gercek sevgiyi tattiginda su yasadiklarinin sana ne kadar zulum oldugunun, bunun sevgi olmadiginin da farkina varacaksin. Mutluluklar dilerim.
Allah razı olsun sağolun. Çok güzel özetlemissiniz. Size de mutluluklar. Hepimiz bunu hakediyoruz 💗

Allah razı olsun sağolun. Çok güzel özetlemissiniz. Size de mutluluklar. Hepimiz bunu hakediyoruz 💗
Bak inanki diorum sana, Bi 6 7 ay sonra buraya bakıp, konularını okuyup diyeceksin ki ne kadar safmışım. Bu adamı mı koca etmeye calıstım. Ben de eşimden ayrıldım en son agustosta evi terkettim. Sonra da yüzünü davada gördüm. Bitmiş, tükenmişti. Sonrası da öle hala pişmanım der hatta aglar. Ama inanki ne oh olsun diyorsun, ne de durumuna üzülüyorsun. Yani senin için soguyacak. Sadece şunu diceksin net beni seven adam Bi şekilde orta yolu bulurdu. He bulmadı bunlar bulmaya da calışmadı.yoksa zor seyler değil kimse geri dönemle için malikane talep etmedi onlardan. O yüzden üzül ağla yaşa içindekini zamanla gecicek inan bana. Diceksin ki adam bana hakaret etmiş, adam bana vurmuş ben hala acaba demişim diye kendine kızıcaksın

Bak inanki diorum sana, Bi 6 7 ay sonra buraya bakıp, konularını okuyup diyeceksin ki ne kadar safmışım. Bu adamı mı koca etmeye calıstım. Ben de eşimden ayrıldım en son agustosta evi terkettim. Sonra da yüzünü davada gördüm. Bitmiş, tükenmişti. Sonrası da öle hala pişmanım der hatta aglar. Ama inanki ne oh olsun diyorsun, ne de durumuna üzülüyorsun. Yani senin için soguyacak. Sadece şunu diceksin net beni seven adam Bi şekilde orta yolu bulurdu. He bulmadı bunlar bulmaya da calışmadı.yoksa zor seyler değil kimse geri dönemle için malikane talep etmedi onlardan. O yüzden üzül ağla yaşa içindekini zamanla gecicek inan bana. Diceksin ki adam bana hakaret etmiş, adam bana vurmuş ben hala acaba demişim diye kendine kızıcaksın
İşte bu da çok ilginç ya da bana mı ilginç geliyo. Sanırım erkekler bizim kadar net değil o yüzden şaşırıyorum. Madem pişmansın ee perişan olacağını da az buçuk tahmin etmişsindir o zaman niye bişey yapmamış. O da mı çaba göstermedi? Kendi hayatlarını mahvetmekte üzerlerine yok

J
Arkadaşlar merhaba. Düşünce ve desteklerinize ihtiyaç duydugumdan hemen konuya giriyorum. 9 aylık evliyim eşimle çok severek evlendik. Hiç böyle olacağını tahmin etmezdim ama baştan beri problemli bir evliliğim var. Daha bı kaç aylık evliyken eşimin her konuda söylediği yalanlarla, sürekli ismi bile belli olmayan borçlarıyla, her tartışmanın sonunda evden uzun süreli çekip ailesine gitmeleriyle karşı karşıya kaldım. İş en son psikolojik ve fiziksel şiddete döküldü. İtiş kakışlar en son tokat atmaya kadar geldi. Ne ara bu duruma geldik ne ara bu kadar tükettik onu da bilmiyorum. Evin içindeki her şeyden ailesinin haberi var. Her tartışmanın sonunda hem kendi ailesine hem de benimkine haber veriyor ve geldiklerinde ben yapamıyorum bitirmek istiyorum diyor. Bir süre sonra eve büyük bir pişmanlıkla dönüyor ama her seferinde aynı şeyler tekrarlanıyor. En son doğum günümde yine ayrıydık ve ben aileme artık bugünde gelmezse bu işi bitireceğim söyledim. Ailemde benim çabamı aylardır görüp kendileride bı o kadar çabaladıkları için kararıma saygı duydular. Annem bu kararımı kayınvalideme akşama doğru söylemiş bu yüzden eşim çok sinirli bı şekilde çıkıp geldi ama doğum günüm için değil sırf kavga gürültü için ve o gün iyice ipler koptu. Bende gerekeni yapmaya karar verdigimi uzaklaştırma ve boşanma davası için uğraştığını ilettim ona. Bu arada bir aydır ayrıyız. Bunun üzerine eve bir mektup bırakmış hatalarına pismanlıklarına sevgisine dair şeyler yazmış ama tam bir veda mektubu şeklinde yani düzelmeye dair tek bir içerik yok. Ben gidip mektubu gördüğüm günde onun doğum günüydü mektubun karşılığında bir mesaj attım ilerde acaba dememek adına ve bu bı adım niteliğindeydi ama o yine gelmedi. Anlayamıyorum bir insan sevdiğini söylerken nasıl bu kadar çabasız olur. Ailesininde bir aydır sesleri yok ve benim en kızdığım noktaların başında geliyor bu. Ya ciddiye alınmıyorum ya da durumu kabullenmisler. Pazartesi dava açılıyor yani onlarında önümüzdeki hafta haberleri olacak. Ben sevmediğim için değil bana bundan başka bir çare bırakılmadığı için bu belirsizliklerle daha fazla yasayamadıgım için ve elimden gelen her şeyi yaptığım her yolu denedigim icin bunu yapmak zorunda kalıyorum. Ama ilk durusma en az 6 ay sonra olabilirmiş. İnsan bu kadar yaşanan şeye rağmen bı çaba görmek istiyor belki de görmemek ve bu şekilde bitmesi daha hayırlıdır dualarınıza ihtiyacım var..

İşte bu da çok ilginç ya da bana mı ilginç geliyo. Sanırım erkekler bizim kadar net değil o yüzden şaşırıyorum. Madem pişmansın ee perişan olacağını da az buçuk tahmin etmişsindir o zaman niye bişey yapmamış. O da mı çaba göstermedi? Kendi hayatlarını mahvetmekte üzerlerine yok
Ne istediğini bilmeyen, kuyrugu hrp dik tutmak isteyen koca tipi. Bizim istisnasız her kavgamızı ailesine anlattı, yetmedi ben söylemiyorum aileme diye ksç kez arayıp anlatmaya kalktı. Ailesi zaten cirkef, gidip insanlara abarta abarta anlatınca onlar da hep boşan arkandayız dediler. Gelip benim agzıma cok tükürdü ler. En son hakaret, fiziksel siddet dayanamadım aldım valizimi gittim evden, ama 2 bucuk sene hep katlandıgım için, aglamak tan Baska, sinir krizi gecirmekten Baska bişiy yapmadığım için bosan amam diye düşündü. Ailesi protokol hazrlatıp gönderdiklerininde beni sıkıstrdı hep imzalı aksın diye. Sonra bısanınca sen kork diye öle yaptım dedi. Sanki kreş cocukları yoz ya. Benimki dengesiz Bi insan oldugundan şimdi de perisanım pişmanım dşye aglıo işte.

Ne istediğini bilmeyen, kuyrugu hrp dik tutmak isteyen koca tipi. Bizim istisnasız her kavgamızı ailesine anlattı, yetmedi ben söylemiyorum aileme diye ksç kez arayıp anlatmaya kalktı. Ailesi zaten cirkef, gidip insanlara abarta abarta anlatınca onlar da hep boşan arkandayız dediler. Gelip benim agzıma cok tükürdü ler. En son hakaret, fiziksel siddet dayanamadım aldım valizimi gittim evden, ama 2 bucuk sene hep katlandıgım için, aglamak tan Baska, sinir krizi gecirmekten Baska bişiy yapmadığım için bosan amam diye düşündü. Ailesi protokol hazrlatıp gönderdiklerininde beni sıkıstrdı hep imzalı aksın diye. Sonra bısanınca sen kork diye öle yaptım dedi. Sanki kreş cocukları yoz ya. Benimki dengesiz Bi insan oldugundan şimdi de perisanım pişmanım dşye aglıo işte.
Evet benimki de bi o kadar dengesiz size yabancı gelmemiştir. Sabrımızı korkaklık sanmaları da ayrı bir durum. Herkesin canına tak dediği bir zaman var illaki. Aynen öyle çocuk oyuncağı sanki. Bu şuursuzlukları evliliklerini bitirdi farkında bile değiller. Hayırlısı olsun yapacak bişey yok en azından bizim açımızdan

Back