- 24 Eylül 2013
- 3.112
- 947
- 34
Bu insanlar ev sorumluğunu işleri temizliği yemeği Aa nedirki onlar canım diye küçümseyen tipler.Ben çoğu kere bütün gün ayakta iş yaparım tek oturduğum akşam 1-2 saatlik zaman.Buna rağmen napıyosun evde.sıkılmıyomusun diyen tipler.Yok ev iş güç uğraşıyoruz deyince ne işi ? diyen tipler.Ben de çalışmıyorum ama bu kimseyi ilgilendirmez, benzer bir durum yaşamıştım kayınpederim le yeni evliyken bir kaç kere sonra şey dedim, ben iş mi arıyorum ki birilerine söylüyorsunuz? Ben çalışmayı düşünsem kendim bulurum(bu kısmı özgüvenli durmak için söyledim) her zaman dik dur gözlerin falan dolması seni hep aciz gösterir, aciz insana kimse saygı duymaz eşin dahil. Bir süre sonra iş bulamıyor bana mecbur duygusuyla tepene çıkmaya kalkar herkes. Mimarlık yapmam şart değil maksat para kazanmaksa her türlü kazanırım ama evli bi kadın olarak şu an evimle ilgilenmek istiyorumm hiç çalışmak gibi bir düşüncem yok diyeceksin. Yıllardır kimse tek bir kelime diyemedi bana. Denendi.
İnanın öyle saçma muhabbetlere dahil oldum ve onların baskın karakterinden kendimi ifade edemedimki....en çok kendime kızıyorum.onlar çok hazır cvp hiç beklemediğin anda laf vuran tipler.Bende ailemde böyle insanlar değiliz.Bi daha bişey derlerse şu cevabı vereceksin diye içimden geçirip sonra yine aynı kuyuya düşüyorum.İlk defa bugün moralimin bozulduğu sesimin titrediğini belli ettim.Elimde olmadan çok büyük bi sabrın sonunda..