- 9 Mayıs 2019
- 628
- 353
- 31
- Konu Sahibi yosunyesilii222
Çocuk şuan istemiyorum. Eşim saygı duyuyor ama tabi ben korkunca böyle oldu. Ben doktora ilk gittim ilki çok kabaydı afedersiniz lap diye parmağını vajinama sokunca ağlayarak eve döndüm sonra diğer doktorum daha iyidi orada biraz alıştım ama işte yapmayınca uzun süre acıyor hemde çokBende 10 aylık evliyim ilk 2.5 ay ilişki yasamayadim ama eşim çok anlayışlı davrandı sonra dr gittik vajinismus olduğumu öğrendim derken egzersizler ile yendim şuan bende ara verince ağrı filan oluyo ama geciyo sen kendini fazla kasiyosundur ondan öyle oluyosun. Yemek konusuna gelince evlenene kadar yemek yapmadım mutfağa girmedim yani. Ama evlenince iş başa düşünce yapa yapa öğrendim yani beni eşimde pilavı çok sever her gün taze olsun yer yani. Pilavı da iyi yapıyorum yani pirinçinin markasını baldodan kullan sana netten bulduğum tarifi de verebilirim ben ordan öğrendim. Ama ilişki konusunda iyi yapmıyorum evliliğin bitmesini istemiyosan geri çevirme eşini derim çocuk konusuna da bise diyemem eşinle aranız da.