• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik bitirme nedenleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir insan kendi hayatı yetmezmiş gibi bir de çocuğunun hayatını bile isteye bu derece mahvedemez, sizi tebrik etmeye geldim sadece.. Geri kalanı arkadaşlar söyleyecek zaten..
Söyledik de, terbiyesiz diyor önüne gelene

Öyle zor bir durumdasınız ki ne desem bilemedim. Sizi de suçlayamam belki cahilliğinize geldi, çok gençtiniz, aşıktınız yaptınız bir hata. Bundan sonrası için biraz ipleri elinize alın bence artık.

Ask mi? Esinin tum sulalesiyle, elti dahil yasamayi secmek asktan mi?
Seciminizi yapıp sonra da sikayet etmek neyin nesi peki?
Üzgünüm ama yanlis seçimlerinizin bedelini boyle ödüyorsunuz.
Uzulemedim🫠
Keşke sadece kendisi ödese.. Çocuğa da ödetiyor..

Terbiyesizlik yapmayın ben eşime asık olarak evlendim ama sonunun böyle olacağını kimse bilemezdi. Evlenmeden önce kayınvalidemde melek gibiydi eşimde.

Çalışıyorsunuz iyi güzel de elinizde kuruş kalmıyor, nasıl olacak kurtulmanız? Hep bu yüzden diyoruz en az iki sene çocuk yapmayın diye. Sizin hatanızın bedelini çocuk ödeyecek.

Hiç mi görüşmediniz ailenizle, annenizle konuşmadınız mı? Çocuğun hatırına kabul etmezler mi görüşmeyi? Boşanın nafaka alın falan diyeceğim ama o boş beleş adam vermez nafaka falan. Sen hem evde hem işte çalışıp emek veriyorsun biriktir paranı bile demiyor.

Şükür mesleğiniz varmış. Sizin yaşınızda ki insanlar daha yeni yeni evlilik düşüncesine girmişlerdir belki... Kendinizi toparlayın ve boşanın. Hayatınızın geri kalanı mahvolmasın bari.
Ben 26 yaşındayım çocuk gibi hissediyorum kendimi ya ne biliyim bana korkunç geliyor böyle şeyler Allah'ım sen koru benimde ultra süper hayatım yok çok cok şükür yinede toksik ilişkim btiti uuzluyorum ediyorum ama böyle bir hayatı hangi akla mantığa evet dedi bilmiyorum kinamiyorum.... Allah yardımcın olsun arkadaşım mesleğin varsa ailenle güzelce anlaş yemin ederim anneler hissediyor.......

Terbiyesizlik yapmayın ben eşime asık olarak evlendim ama sonunun böyle olacağını kimse bilemezdi. Evlenmeden önce kayınvalidemde melek gibiydi eşimde.
Aşk için evlenilir mi öncelikle bunu düşünün. Aşk dediğiniz şey iki sevişince geçer.

Hadi bunu geçtim. "Ben insan sınırlarının hiçbir öneminin olmadığı, herkesin toplu yaşadığı ilkel bir düzen içerisindeyim. Bu insan topluluğuna hemen bir ekleme de ben yapmayayım, duruma bir bakayım." dediniz mi? Hemen üremeniz mi gerekiyordu?

Hadi bunu da geçtim. Kendinizi savunacak beceriye sahip değilsiniz bari yavrunuzu savunun. O da yok. Kayınvalide onu da sahiplenmiş. Eşinizin yerinde olsam sizin gibi hayatta söz sahibi olamayan, varlık gösteremeyen birini sevmezdim. Olan bu.

Biraz daha minnoş minnoş kahır çekin. Kime yaranacaksınız bakalım. Bize de haber verin. :KK14:

Bu ülkenin kadınları da ne kadar ezilirlerse o kadar değerli olduklarını düşünüyorlar ben de ona yanıyorum. Tek eylemleri buraya gelip başlık açmak. Valla tebrikler :işsiz:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back