- 29 Ağustos 2014
- 4.840
- 16.924
- 408
- 33
- Konu Sahibi Balikkadini
-
Zor şeyler yaşadığımı biliyor psikolojik olarak. Yukarıda arkadaşlar dalga geçiyor gerçi geçmişimle ama. Beni o toparladı. Manevi olarak gerçekten çok iyi hissettirdi
Yahu bu çocuk başına kakar bu durumu çünkü sen onunla aynı yolda değilsin.Zor şeyler yaşadığımı biliyor psikolojik olarak. Yukarıda arkadaşlar dalga geçiyor gerçi geçmişimle ama. Beni o toparladı. Manevi olarak gerçekten çok iyi hissettirdi
Dimiiidini vecibeler üzerinden duygu sömürüsü yapan, onun yaşam tarzına uymanız için manipüle eden, ailesinin de kendisinden farkı olmayan, güya iyi niyetle ama arka planda baskıyla yaklaşan, çalışmanıza karşı olan çünkü güçlü olmanızı değil evin içinde ona bağımlı olmanızı isteyen bu adamdan kaçmamak için motivasyonunuz tam olarak nedir ?
Size baskı kurmadigini sadece üzüldüğünü kendiniz söylediniz. Bence bu kadar mutedeyyin birisinin sizinle evlenmek istemesi bile ne kadar da sizi sevmiş olduğunun göstergesi. Namaz bile kılmayan çoğu bağnaz erkek başkası ile yatmış birini asla kabul etmezken siz hamile kalmışsınız ve bu cocuk sizi toparlamis. Bilemiyorum bence o da kendince fedakarlık yapmış. Ailesini belki de karşısına aldı ikna etmek zorunda kaldı vs vs. Farklı ırklar arası farklı dünya görüşleri arası evlilikler her zaman zordur ama gerçekten seven insanlar karşılıklı tavizler vererek orta yolu bulabilir. Öyle görüyorum etrafımda... karar sizin. Kestirip atabilecekseniz siz bilirsiniz ama yıllar boyu pişmanlık yaşamak da var. Boşanmak da. Bunların hangisini göze alabilirsiniz? Sizi etkilemek istemem ama benim hayattaki prensibim yapmayip pişman olmaktansa yapıp pişman olmaktır. Hakkinizda hayırlısı olsunZor şeyler yaşadığımı biliyor psikolojik olarak. Yukarıda arkadaşlar dalga geçiyor gerçi geçmişimle ama. Beni o toparladı. Manevi olarak gerçekten çok iyi hissettirdi
Adam kırıyor döküyor ama tamir ediyor sonra. Evlenince onu da yapmayacak, nasılsa çalıştırmayacak, hemmen karnına da koyar bebeyi, nasılsa gidemez diye salar artık.Bunların dışında çok iyi bir insan diyorsun ya ne kaldı ki bunların dışında?
Size baskı kurmadigini sadece üzüldüğünü kendiniz söylediniz. Bence bu kadar mutedeyyin birisinin sizinle evlenmek istemesi bile ne kadar da sizi sevmiş olduğunun göstergesi. Namaz bile kılmayan çoğu bağnaz erkek başkası ile yatmış birini asla kabul etmezken siz hamile kalmışsınız ve bu cocuk sizi toparlamis. Bilemiyorum bence o da kendince fedakarlık yapmış. Ailesini belki de karşısına aldı ikna etmek zorunda kaldı vs vs. Farklı ırklar arası farklı dünya görüşleri arası evlilikler her zaman zordur ama gerçekten seven insanlar karşılıklı tavizler vererek orta yolu bulabilir. Öyle görüyorum etrafımda... karar sizin. Kestirip atabilecekseniz siz bilirsiniz ama yıllar boyu pişmanlık yaşamak da var. Boşanmak da. Bunların hangisini göze alabilirsiniz? Sizi etkilemek istemem ama benim hayattaki prensibim yapmayip pişman olmaktansa yapıp pişman olmaktır. Hakkinizda hayırlısı olsun
Burc ne alakaHım değişik bir ilişki kavramı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?