Evlilik Arifesindeki Kızçelere Naçizane Tavsiyeler...

olay kafada bitiyo yaa ötesi yok
genellemeler şöyle;
biz kadınlar duygusalız affediciyiz dişi kuşuz yuva bizden sorulur, erkek bir adımda olsa önde olmalı biz ona tabiyiz
erkekler ise düz, düşüncesiz, aldatırsa doğasında var tüm erkekler öyle, dövüyosa e canım bende çok üstüne gittim cevap verdim, sövüyosa aslında ben hakettim çok sinirlendirdim, hem annelerimizde çekmedi mi canım
yahu annen çektide iyimi oldu şahsen benim annem 34 yaşında şeker hastası oldu ben şimdi annemi mi örnek alıcam kendime, evrim ileri doğrudur geriye doğru değil, insanlar niye iyiye güzele özenmezde yahu hepsi böyle diyip kestirip atar, gerçekten aklım almıyo, çok sinirleniyorum

sen istediğin kadar yaz çiz hatun konu açmış ara verdik diye nişanlısı istemiyomuş çalışmıyomuş, millet de akıl veriyo alttan al suyuna git diye te Allahım yaa

Valla şu kadınların kalbi, duygusallığı yok mu? Doymayız hiç birşeye, nişalı olursun kabak gibi ortadadır herşey ama üstünü kapatırsın, görmek istemezsin. Düzelir herşey dersin, üstüne birde çocuk yaparsın koca eve bağlansın diye sonrası tam bir kara girdap.

Ağzına sağlık. Bir aile danışmanı kadar net, doğru ve işlevsel.
Umarım arkadaşlar faydalanır.

Valla eşimi çok seviyorum ammaaa"aptal aşık"ta değilim evliliğimi tamda aklım başımdayken yaptım,en ufak hata olamaz...olursa arkama bile bakmam ve bunu eşimde çok iyi bilir

Kadın dediğin kocasını elinde tutcak, sonra yuva yıkmak zor, ama yapmak kolay değil. Hem çocuk var o yavrucağız babasız mı büyüsün? Aldatmış mı? Amaaaan her erkek yapıyor, sen evine döndüreceksin, başkalarına niye bırakacaksın ki? Dövdü mü? Bir daha yapmaz, erkekler böyle işte. Olur karı oca arasında, koca bu döverde söverde diyip abartanlar bile var. Koca da insan, kocayı insandan üstün bir varlık yapmıyor o sıfat. Yani bahane arayan insana bahane çoook.

hayır mantık göreceli değil bence, aklın yolu bir diye boşa dememişler, bi adam seni dövüyo hakaret ediyosa aldatıyosa mantık sana boşan der, bu herkes için böyledir yani

Zaten örnek vererek yazmadım sadece ne yapçağını bilememeye ve benim kendi doğrularım var demeye göreceli dedim. Herkes ne yaparsa yaşarsa kendine, biz ancak yardımcı olmaya çalışabiliriz...

Valla eşimi çok seviyorum ammaaa"aptal aşık"ta değilim evliliğimi tamda aklım başımdayken yaptım,en ufak hata olamaz...olursa arkama bile bakmam ve bunu eşimde çok iyi bilir

işte bu kadar, sert yorum yapanlara feminist diyolar, evet kardeşim feministim başım rahat, sanki aşkı sevgiyi bi onlar biliyo ya da aşık olmak ezilmek demek, aşk sevgi saygı merhamet karşılıklı olduğu zaman güzel, yaş 20lerde olunca biz bu adamları yıllarca çekeriz sanıyolar 40 oldumu vızıklamalar başlıyo ama o zamanda iş işten geçmiş oluyo

Sanırım burada başka bir konuya da yazmıştım aynı şeyi, yurttayken arkadaşlarla gece sohbet ediyorduk bir gün, konu erkeklerden açıldı. Hepsi üniversite okuyolar sözde, birinin söylediği sözler karşısında ağzım açık kalmıştı. Neymiş efendim? aldatmayan erkek mi varmış? Ben karşı çıktığım için bana gülüyorlardı, yapmayan erkek yok sen uyu diye. Erkekler değişiklik arayabilir dediğinde böyle birşeye nasıl normal bakabiliyorsun demiştim, ne olacak ki tek gecelik, tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanıdır, yapmayan erkeği nerde bulacaksın demişti. E tek geceden uzun olursa ne olacak dediğim de; arkadaş sonuna kadar mücadele edermiş eşini evine döndürmek, kazanmak için yuva kolay yapılmıyormuş çünkü, eee olmadı ona aşık olmuş dedim, o zaman yapacak birşey yok bırakırım herhalde dedi.

cinsellikten kadınların aldığı haz 10 kat daha fazla, onlardaki libido istek arzu bizde de var, bu durumda erkeğin değilde kadınların cinselliğe daha düşkün olması gerekiyo, değişiklik aramasıda hoş karşılanabilir o zaman, tövbe Yarabbim, aşkı sevgiyi güzel kılan saf kılan sadakattir sadakati çıkar bi b.k kalmaz ortada

Annem babama çok aşık olmuş,ailesini bile karşısına alacak kadar ailesi annemi ret etmiş vs..babmın durumu çok iyi,istanbulun iyi bi yerinde oturuyorlar..anneme ev alıyor vs...ben 4 yaşlarındayken "ihanet,kumar,alkol ve şiddet"başlıyor...annem klasik"çocuğum için katlanırım"durumunda..ama bakıyorki o küçücük kız çocuğu her şeyin farkında ve üzgün babama "boşanmak istiyorum" diyor,ama ne gidecek bi yeri var nede cebinde parası..babam "sen bensiz bi hiçsin"diyor..annem üzerinde olan evi babama geri veriyor"senin hiç bişeyine ihtiyacım yok"diyor..tabii evi verince annem,babam iyice coşuyor ve"şimdi ne yapacaksın bakalım"diyor..sabahın ilk ışığında üzerimizdeki kıyafetlerle kaçıyoruz o evden...neyse,benim 6 yıl ve 3 yıl süren iki ilişkim oldu..ikisindede terk eden taraf ben oldum,çünkü annemin kızıyım o kadar yıllarını verince bi erkeğe,sanıyorlar ki"bu sittin sene bei bırakamaz,ne yaparsam yapayım"yokkkkkkk yaaaaa öyle olmuyor..arkama bile bakmadım yemin ederim tüm bunlar yaşanmışken en tecrübeli en pişmiş halimle iken eşimle tanıştım..anlattım bak böyle iken böyle"hata yok" bazen diyor ki"çok korkuyorum,evliliğimiz sanki pamuk ipliğine bağlı gibi" evet öyle diyorum ikimizde adımlarımızı dikkatle atalım ki o ip kopmasın.. Velhasıl kelam,burdaki çoğu konuya boş boş yorum yapmıyoruz arkadaşım tecrübeyle sabit

ailesinde bu tip problemler olan kadınlar genelde zeki davranıyolar, benim kadar net olan hangi kadını görsem geçmişinde bi aile travması var, o zamanlar travmaydı ama şu an bizi biz yapan anılar bunlar, iyikide yaşanmış iyikide aklı beş karış havada kadınlar olmamışız

Daha lisedeyim cok yeni bir iliskim var ama bu tavsiyelerinizi hicbir zaman unutmam, hepsini okudum herkese cok tesekkur ederim hem gozum acildi hemde derslerimin uzerine cok fazla yuklenecegim artik kolumda altin bilezik olsun diye.Tekrardan tesekkurler...Umarim hepiniz cok mutlu olursunuz.:))

O zaman annelerimiz kaynana olduklarında da kişilik değiştirdiğini söyleyebilriz

O zaman annelerimiz kaynana olduklarında da kişilik değiştirdiğini söyleyebilriz

sanırım bu durum annessine göre değişir. Benım annemde cok cekti kvden kpden elti görümce hatta onların çocuklarından babamdan kendi gelinlerinden. Şimdi abim evlendi gelin hanımımızdan hiçbişey beklemez (her anlamda).

Birkaç saat önce istendim (bu nasıl bir kelimedir), üstümden en az yarım tonluk bir öküz kalktı.

Bir de evlensem kuş kadar hafif olur muyum?

Nişan ve kına istememem şimdiden ufak çaplı bir skandala dönüşmüş durumda iki tarafta da.
Dik dururum, benim hayatım, bilmem ne diyordum da kazın ayağını görmeye başladım ben bu akşam.

Sinirlerim yettiğince direnişe devam!

çok güzel tavsiyeler vermişsiniz,emeğinize sağlık ama maddi manevi,yaş,iş gibi hiç bir problemimiz olmamasına rağmen yinede evlilik sürecinde saçma sapan bir çok şey yaşıyorum şu anda.bunun ilacı zaman mıdır bilmem ama dilerim geçerler

Ben 19 yaşındayım ve 4 aylık evliyim eşimle bir problemimiz yok çok şükür mutluyuz fakat insan bu yaşlarda cahilliğin kurbanı olabiliyor ne kadar olgun da olsanız herşeyi tam tekmil düşünemiyorsunuz benim tavsiyem evlenmekte acele etmemek fakat çokta uzatmamak çünkü evlendikten sonra herşey değişiyor yani senelerce flört etmek bana pek doğru gelmiyor ama aşık oldum diyerek daha tanımadan evlenmekte saçma. Her zaman orta kararlı olmak lazım:)

Koalina çok hevesli, kv ile oturmayı da göze almış, uçuş uçuş bi hatun, evlendikten sonra neler olucak bakalım

Bu yaşta uçuş uçuş olunmaz
Bakalım hep beraber görürüz neler olacağını, kim bilir belki çok farklı şeyler yaşayıp kayınvalidesiyle oturup onunla iyi geçinen tek kk üyesi olarak ödül alırım

Son düzenleme:

evlenince ailelerle aynı ilde olacaksan gidip gelme arama sorma sıklığı gibi başlıklar yüzünden biraz sıkıntı çekersin belki, ben uzakta olduğumdan bunu yaşamadım ama yaşayan arkadaşlar bir şekilde yoluna koydular

ciddi ilişki yaşayan insanlar mecburen bekliyolar,biz 17 yaşında tanıştık onun okulu benim okulum (5 sene okudum) işe girmesi para biriktirmesi benim işe girmem askerlik derken yaş oldu 26-27, ama kendi adıma 26 benim için ideal yaştı zaten, 25te evlensem bocalardım

hadi bakalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…