Evlilik Arifesindeki Kızçelere Naçizane Tavsiyeler...

şuan 29 yaşındayım yeni nişanlandım uzun yıllardır da çalışıyorum üniversiteyide bitirdim herşeyimi kendim sağladım.nişanımı bütçem yettiğince kendim yaptım tabii ailem manevi olarak yardım etti aynı şekilde nişalımda benim gibi hiç bir problem yaşamadık çünkü ilk başta birbirimi o bunu alsın ben bunu alayım yapmadık ve ailelerimizi alışverişimize karıştırmadık şimdilik herşey yolunda düğün ve eşya konusunda da bu şekilde hareket edeceğiz.demem o ki ben daha önce nişan bozdum o zaman 20 yaşındaydım ve şahsın ailesi ne derse tamam derdim hani çok seviyorum ya bide saygısızlık olmasın diye ama bir baktım en büyük saygısızlığı kendime yapmışım arkadaşımızın yazdıkları kesinlikle çok doğru.kendi sınırlarınızı çizin mesafeli olmak saygısızlık değildir aksine olabilecek saygısızlıkları engeller.kızların erken evlenmesine gerçekten cok karşıyım.kuzunlerım arkadaslarım hepsi erken evlendi.hepsinin keşkeleri var.gerçekten fikirler değişiyor karakter oturuyor ve hayata ilişkiye bakışınız yaklaşımınız farklılaşıyor sanırım cok uzun oldu ama bu konuda sayfalarca yazabilirim sevgiyle kalın arkadaşlar o deli aşık olduklarımız unutuluyor üzülmeyin hiçbir şey sizden önemli değil :))

kendi yolundan gitmek kendi bildiğini yapmak asla saygısızlık değildir,tabi bunun bi şartı var,kendi bildiğini yapıpta yanılırsan kardeşim hata benim diyebilecek yürekte olmalı insan, burnunun dikine gidip duvara toslayınca mızmızlanmamak lazım, bu bağlamda ben de senin gibiyim ve bence doğru yol bu

sizin ilişkiniz ciddiymiş ama ki sonucu evlilik olmuş. bazı istisnalar olabiliyor tabi benim demek istediğim uzun süreli ilişki yaşayıp evlenince paylaşımlar azalıyor bencede evlilik için çok uygun bir yaş ben biraz acele ettim:)

inşallah 14.ayın 14.yılın da 4.ayın kadar güzel olur canım

Ah ahhhhh ben bunları neden nişanlıyken farketmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…