Evlilik anlaşamama

Aileniz siz ölünce daha çok üzülecekler ama.

Teşekkür ederim.

Ben bu adamın misafirine 13 çeşit yemek yapmazdım. Hoş hiçbir misafire 13 çeşit yapmam. Anama babama eşime yapmadığım 13 çeşiti neden misafire yapıyım? Ve bunu neden insanların gözüne sokayım? Sizin de terapiye ihtiyacınız var Allah yardım etsin.

Doğumu evimde yaptım o ağrı ile beni başka bir şehire götürdü ama o kadar vicdansız olacağını bilemedim yataktan inecek halim yok beni götürdü. Bir insanda merhamet olmadi mi olmuyor bencil

Evet var . Ama nereye gideceğimi bilmiyorum. Acaba devletin boyle bir destegi yok mu

Konuşuyorum. Sakince kavga edince ayrı yatmayalım bu doğru değil diyorum soğukluk olur vs... ailene anlatma diyorum özel diyorum bizde aileyiz diyorum yokkk. Çocuk çok etkileniyor diyorum ama yok yok yok. Bak birde çok garip tavırları var mesela eşyaları kırmak gibi ve bir kere elini kırmıştı duvara vurarak. Kapıları filan çarpıyor. Bunun da normal olmadığını söyledim dr gidelim dedim dedi ki sen git. Dedim tamam beraber gidelim bende gideyim dedim. Ama yok

Arkadaşım siz de tuhafsınız.
Size bıçak çeken adamla konuşarak neyi halledeceksiniz?

Bakın kadınlar 10-15-20 yıl katlanıyor. Şimdi çoğu ya mezarda ya sakat. Çocuklarının ruh sağlıkları kötü.
Hani çocuklar için evli kalıyorsanız, kalmayın.

Birde saçma sebeplerden artık şiddet başladı birkere bıçakla saldırdı bir kaç kere de tehdit etti bicakla onun dışında da fiziki şiddet oldu Ayrılsam mi bilmiyorum ailemi üzmek istemiyorum..
Şu kısım varsa zaten herşey harika olsun bitmeli hele bıçakla saldırmak siz ne yazdığınizin farkında mısınız? Ölmeyi mi bekliyorsunuz . Şiddet görmeye mi yuva kurdunuz

Çocuğun var ne yapacaksin ? Sadece ayrılayım olmuyor ayrıldım nereye gideceğim? Hiç bir çözüm yok. Ortada kaldım yani
Annesine bıçak çekilen ortamda büyümek çocuğunuz için emin olun çok daha zararlı. Aileniz size destek olmaz mı mesela? İşe giremez misiniz? Çocuğunuz eğer küçük değilse kreşe filan veremez misiniz? En son ihtimal kadın sığınma evleri var.

Sizi bıçaklayıp öldürünce boşanmış olursunuz zaten bu gidişle bosaninca üzülecek diye düşündüğünüz aileniz kahrolacak ,kocanız herşeyi anlatıyorda siz anlatiyormusunuz ailenize yasadiklarinizi koyun tekmeyi gitsin bu adam ,bıçak tehdit herşey var,su aile yalakası erkekler evlenmese ne olur sanki anasinda kalsalar geberene kadar

Ayrılmak istediğini söyleyen bir erkeğe bişey yaptıramazsınız. Sınırları zorlamayın.
Şiddet noktasına kadar size, biraz kuralcısınız diyecektim ama ne demek bıçak almak ne demek şiddet asla asla asla böyle birşeye hakkı yok.
Şiddet olduysa boşanın diğerlerini konuşmaya gerek yok aslında.

hiçbir maddi geliri olmadan bu adama 5 yıl içinde 2 çocuk doğurmak....cesaret mi desem ne desem bilemedim...siz gelen misafirlere hakaretler eşliğinde 13 çeşit yemek yapmaya , bıçak çekildiğiniz evde sigarayı dert ederken doğurmaya devam edeceksiniz belli ki , ne desek boş...

Ben ne okudum böyle?
Tamam adam, adam değil de konu sahibi arkadaşım üzgünüm ama siz de sağlıklı düşünemiyorsunuz.
Adam size psikolojik ve fiziksel şiddet uygulamış, bıçak çekmiş sizin derdiniz misafirin içtiği sigara, yaptığınız 13 çeşit yemek...
(yapmasaydınız silah mı dayandı başınıza?)
Lütfen psikolojik yardım alın.
Hangi şehirdesiniz?
Yardımcı olalım size.

Gerçekten kırmızı çizginiz sigara mı? Neden peki sağlığa zararlı diye mi istemiyorsunuz? E sizin canınız kıymetli değil ki, sağlığını canını düşünen kendisine bıçakla saldıran adamla aynı yatağa girmez. Ben anlamadım sizi

İşe girin çalışın, 13 çeşit yemek gibi saçma sapan gereksiz şeyler yapmayın, terapiste gidin, kocanızı gözünüzde büyütmeyin, ona yaranmaya çalışmayın, korunun, söylediği lafları iplemeyin, ağlamayın, benim adım hıdır elimden gelen budur deyin, gerekirse evi bok götürsün umurunuzda olmasın.

Maddi gelir derken ben ayrılsam benim bir gelirim yok. Eşimin işi var

O boş ağızları ile her yasanilani ailesine akrabalarına ve arkadaşlarına anlatan geceleri koynuna kadın diye aldıkları hanimlarini karalayan erkekten nefret ediyorum iki yakaları bir araya gelmesin cenebazlarin ...

Maddi gelir derken ben ayrılsam benim bir gelirim yok. Eşimin işi var
onu diyorum işte, sizin geliriniz mesleğiniz yokken ne cesaretle ilk günden ne olduğu belli olan bir adama koştur kostur 2 çocuk yaptınız diyorum? ayrilinca napicaksınız diyorum?yazık değil mi o çocuklara diyorum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…