• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik anlaşamama

Aileme anlatmak istemiyorum çünkü onlarında başka üzüldükleri şeyler var babam şeker hastası şekeri hep 700lerde. Söyleyip üzmek istemiyorum nereye kadar giderse diye ikizler büyüdü 3 yaslaeina geldiler herşeyin farkındalar eşimin azarlayip bagirdigini görüyorlar babam sana niye kızdı diyorlar
Aileniz siz ölünce daha çok üzülecekler ama.

Olsun temizlik olur tezgahtarlik olur ne is olursa bakin yapin mesleğiniz var mı bilmiyorum yoksa da bir yerden baslayin calisin
Terapi icin de toplum ruh sağlığı merkezleri var ama başvuru nasil.oluyor bilmiyorum benim eski evin alt tarafinda vardi oyle.gormustum sorun araştırın derim
Bir de is bulamazsaniz da evden el isi, sarma falan yapıp instagramdan satmayi deneyebilirsiniz (fikir olsun diye yazdim)
Teşekkür ederim.

Ben bu adamın misafirine 13 çeşit yemek yapmazdım. Hoş hiçbir misafire 13 çeşit yapmam. Anama babama eşime yapmadığım 13 çeşiti neden misafire yapıyım? Ve bunu neden insanların gözüne sokayım? Sizin de terapiye ihtiyacınız var Allah yardım etsin.

Eşiniz bildiğiniz öküz çok afedersiniz. Bıçakla saldırmak ne demek? Bunu ciddiye alın, bir dahaki sefere ne olacağı belli olmaz. Asla savunulur yanı yok.

Ama siz de anormal davranıyorsunuz biraz. Ayna senin yüzünden kötü asıldı diye ağlanılmaz, misafire 13 çeşit yemek yapmanız gerekmez ama o aranızdaki sigara yüzünden çıkan gerginlik mutlaka yansımıştır. Gösterseydiniz balkonu, dışarıda içseydi. Eşiniz nerede içsin bilememiştir ki. Bi kere içilmiş bunun için de kavga edilmez.🤷‍♀️

Her şeyi abartan bir yapınız olduğunu düşünüyorum.Bu kadar dırdırla benim eşim de dediğini yaptırmaya çalışsa ben de yapmam dikkate bile alamam. Bir kere hayır, bir kere istiyorum, istemiyorum diyin ve kararlı durun olsun bitsin. Niye doğurmaya kaynanaya gitmeyi kabul ediyosunuz ki?!
Doğumu evimde yaptım o ağrı ile beni başka bir şehire götürdü ama o kadar vicdansız olacağını bilemedim yataktan inecek halim yok beni götürdü. Bir insanda merhamet olmadi mi olmuyor bencil

Ben bu adamın misafirine 13 çeşit yemek yapmazdım. Hoş hiçbir misafire 13 çeşit yapmam. Anama babama eşime yapmadığım 13 çeşiti neden misafire yapıyım? Ve bunu neden insanların gözüne sokayım? Sizin de terapiye ihtiyacınız var Allah yardım etsin.

Evet var . Ama nereye gideceğimi bilmiyorum. Acaba devletin boyle bir destegi yok mu

Esinizle.net bir sekilde konusun bir daha bana ses yukseltirsen kendini kapida bulursun diye
Evde olan evde kalir ailene anlatmayacaksin biz bir aileyiz diyin. Belki o sorumluluk almayi bilmiyor siz de konusmak yerine aglamissiniz pasif bir tepki vermissiniz. Bazen sorunlari kizarak degil guzelce konuşarak halledebilirsiniz.
Bence bu evliliğin sürmesi yanlis ama illa ki idare edeyim diyorsaniz esinizle konuşun sizi suclarsa da suclamak ise yaramaz, sen de bana destek ol.o zaman diyin.
Çocukların etkilendiğini söyleyin yani o sizi sucladikca siz de ben elimden geleni yapiyroum beğenmiyorsun biraz da empati kur demeyi bilin
Bence alttan aldiginiz icin böyle, biraz da ust perdeden konusun ama oyle aglayarak acinarak degil net bir sekilde.
Ve sayet size siddet gösterirse hemen 183u arayin yardim.isteyin ya da taksi çağırıp hastaneden darp.raporu alin, elinizde delil olsun

Konuşuyorum. Sakince kavga edince ayrı yatmayalım bu doğru değil diyorum soğukluk olur vs... ailene anlatma diyorum özel diyorum bizde aileyiz diyorum yokkk. Çocuk çok etkileniyor diyorum ama yok yok yok. Bak birde çok garip tavırları var mesela eşyaları kırmak gibi ve bir kere elini kırmıştı duvara vurarak. Kapıları filan çarpıyor. Bunun da normal olmadığını söyledim dr gidelim dedim dedi ki sen git. Dedim tamam beraber gidelim bende gideyim dedim. Ama yok

Konuşuyorum. Sakince kavga edince ayrı yatmayalım bu doğru değil diyorum soğukluk olur vs... ailene anlatma diyorum özel diyorum bizde aileyiz diyorum yokkk. Çocuk çok etkileniyor diyorum ama yok yok yok. Bak birde çok garip tavırları var mesela eşyaları kırmak gibi ve bir kere elini kırmıştı duvara vurarak. Kapıları filan çarpıyor. Bunun da normal olmadığını söyledim dr gidelim dedim dedi ki sen git. Dedim tamam beraber gidelim bende gideyim dedim. Ama yok
Arkadaşım siz de tuhafsınız.
Size bıçak çeken adamla konuşarak neyi halledeceksiniz?

Bakın kadınlar 10-15-20 yıl katlanıyor. Şimdi çoğu ya mezarda ya sakat. Çocuklarının ruh sağlıkları kötü.
Hani çocuklar için evli kalıyorsanız, kalmayın.

Birde saçma sebeplerden artık şiddet başladı birkere bıçakla saldırdı bir kaç kere de tehdit etti bicakla onun dışında da fiziki şiddet oldu Ayrılsam mi bilmiyorum ailemi üzmek istemiyorum..
Şu kısım varsa zaten herşey harika olsun bitmeli hele bıçakla saldırmak siz ne yazdığınizin farkında mısınız? Ölmeyi mi bekliyorsunuz . Şiddet görmeye mi yuva kurdunuz

Çocuğun var ne yapacaksin ? Sadece ayrılayım olmuyor ayrıldım nereye gideceğim? Hiç bir çözüm yok. Ortada kaldım yani
Annesine bıçak çekilen ortamda büyümek çocuğunuz için emin olun çok daha zararlı. Aileniz size destek olmaz mı mesela? İşe giremez misiniz? Çocuğunuz eğer küçük değilse kreşe filan veremez misiniz? En son ihtimal kadın sığınma evleri var.

Allah rızası için cevap verin. 5 yıllık evliyim 2 çocuğum var. Eşimle sürekli tartışıyoruz yoktan yere tartışıyoruz kavga ediyoruz.
Evlendik eve eşya geldi aynalar takılacak eşim bana sordu ki aynalar nasıl dursun bende tarif ettim öyle takıldı çalışanlar gittiler eşim bana dedi ki senin yüzünden böyle oldu bak niye öyle duruyormuş meğer beğenmemiş ağlamaya başladım ve dedim ki bir ayna yani keşke fikrini söyleseydin. Eşimi çok seviyorum ve her lafina kırılıyorm. Tartışalım hemen o akşam başka odada yatar ve ailesine bildirir şöyle tartıştık böyle tartıştık. Bugunki meselemizde evimize misafir geldi bir arkadaşı kalacaklarmış hemde hazırlık yaptım birsürü 13 çeşit yemek yaptım eşim mutlu olsun arkadaşını ağırlasin diye yediler ictiler dışarı çıkardık eve geldik adam odada sigara içmiş tepem atti eşimle evlenirken sigaraya olan tavrımı eğer sigara olursa direk biter demistim bunu bile bile evimde sigara içmiş adam esimde birşey dememiş. Misafir var bayağı gerildik moralim bozuldu ama karşı tarafa birşey belli etmedik. Gittiler.. eşim o gun eve çok geç geldi birşey konuşmadık. Zaten günün yorgunluğu vardı kendimi yataga zor attım. Ertesi gun Birsey oldu konuştuk ve eşime dedim ki dün çocuğu dışarı çıkarsaydın bende evde işleri yapsaydım ne olurdu ? Peki dedim arkadaşın niye sigara içti diyoe ki dumanını dışarı üfledi. Arkadaşına diyememiş dolu dolu bizde kalın bizde yatın. Ben aslında şunu kaldıramıyorum eşim eşine dostuna arkadaşına akrabasına çok düşkün derki hep bize gelsinler kalsınlar yesinler içsinler ama biz başka bir şehirde yaşıyoruz oraya gittiğimiz zaman tek bir arkadaşı bile akrabası bile bizi çağırmaz davet etmez.. Ama bize herkes gelir eşimde rahatsız değil ve misafir gittikten sonra bana der ki sen misafir istemiyorsun kimse gelmesin bize diyorsun beni geriyorsun yani nankörlük yapıyor okadar yaptığım şeyi görmezden geliyor. Her tartışma da ayrilacagiz diyor ailesini arıyor olanları kendi bildiğince düşündüğünce anlatıyor ailesi ilk önce bana senin yanındayız yapmayın etmeyin diyordu şimdi de tamam ayarlayın ayrılın diyorlar. Ayrılmak birşey değil böyle gereksiz lüzumsuz sebeplere ayrılmak istemiyorum. Eşime bu insanalrın huzurumuzu kaçırmasına izin verme diyorum ama yok. Kac yıl oldu bende artık dayanmıyorum daha tahammül gücüm kalmadı. Asiri anlayissiz bir esim var. Birde benim bir rahatsizligim hastalığım var yorgunlugu kaldıramıyorum. Doğumda aynı yaptı burada evimde istedim kavga gürültü burada oldu olur olmaz beni memlekete götürdü sebebi de babalık izni varmis onu kullanacakmış. Hiç gelmedi yanımıza keyfince gezdi. Tatil yaptı yani. Hamileyken aynı çok uykum vardı hiç uyanamıyordum hiç anlamadı beni suçladı suçladı. Her misafir gelip gidince aynı ben kimseyi istemiyormuşum. Okadar emeğim boşa çıkıyor bir sağol bile demiyor veya çocuğu başından alayim yardım olsun demiyor. Çok yoruldum. Herkese herşeyin fazlasını yapmak istiyor ama kimse bize birşey yapmıyor ben kimseye birşey yapmayalım demiyorum ama imkani olduğu halde kimsenin birşey yapmaması beni çatlatıyor ve eşim iyi bir yön bulmaya çalışıyor. Birde saçma sebeplerden artık şiddet başladı birkere bıçakla saldırdı bir kaç kere de tehdit etti bicakla onun dışında da fiziki şiddet oldu Ayrılsam mi bilmiyorum ailemi üzmek istemiyorum.. hiç bir maddi gelirim de yok
Sizi bıçaklayıp öldürünce boşanmış olursunuz zaten bu gidişle bosaninca üzülecek diye düşündüğünüz aileniz kahrolacak ,kocanız herşeyi anlatıyorda siz anlatiyormusunuz ailenize yasadiklarinizi koyun tekmeyi gitsin bu adam ,bıçak tehdit herşey var,su aile yalakası erkekler evlenmese ne olur sanki anasinda kalsalar geberene kadar

Allah rızası için cevap verin. 5 yıllık evliyim 2 çocuğum var. Eşimle sürekli tartışıyoruz yoktan yere tartışıyoruz kavga ediyoruz.
Evlendik eve eşya geldi aynalar takılacak eşim bana sordu ki aynalar nasıl dursun bende tarif ettim öyle takıldı çalışanlar gittiler eşim bana dedi ki senin yüzünden böyle oldu bak niye öyle duruyormuş meğer beğenmemiş ağlamaya başladım ve dedim ki bir ayna yani keşke fikrini söyleseydin. Eşimi çok seviyorum ve her lafina kırılıyorm. Tartışalım hemen o akşam başka odada yatar ve ailesine bildirir şöyle tartıştık böyle tartıştık. Bugunki meselemizde evimize misafir geldi bir arkadaşı kalacaklarmış hemde hazırlık yaptım birsürü 13 çeşit yemek yaptım eşim mutlu olsun arkadaşını ağırlasin diye yediler ictiler dışarı çıkardık eve geldik adam odada sigara içmiş tepem atti eşimle evlenirken sigaraya olan tavrımı eğer sigara olursa direk biter demistim bunu bile bile evimde sigara içmiş adam esimde birşey dememiş. Misafir var bayağı gerildik moralim bozuldu ama karşı tarafa birşey belli etmedik. Gittiler.. eşim o gun eve çok geç geldi birşey konuşmadık. Zaten günün yorgunluğu vardı kendimi yataga zor attım. Ertesi gun Birsey oldu konuştuk ve eşime dedim ki dün çocuğu dışarı çıkarsaydın bende evde işleri yapsaydım ne olurdu ? Peki dedim arkadaşın niye sigara içti diyoe ki dumanını dışarı üfledi. Arkadaşına diyememiş dolu dolu bizde kalın bizde yatın. Ben aslında şunu kaldıramıyorum eşim eşine dostuna arkadaşına akrabasına çok düşkün derki hep bize gelsinler kalsınlar yesinler içsinler ama biz başka bir şehirde yaşıyoruz oraya gittiğimiz zaman tek bir arkadaşı bile akrabası bile bizi çağırmaz davet etmez.. Ama bize herkes gelir eşimde rahatsız değil ve misafir gittikten sonra bana der ki sen misafir istemiyorsun kimse gelmesin bize diyorsun beni geriyorsun yani nankörlük yapıyor okadar yaptığım şeyi görmezden geliyor. Her tartışma da ayrilacagiz diyor ailesini arıyor olanları kendi bildiğince düşündüğünce anlatıyor ailesi ilk önce bana senin yanındayız yapmayın etmeyin diyordu şimdi de tamam ayarlayın ayrılın diyorlar. Ayrılmak birşey değil böyle gereksiz lüzumsuz sebeplere ayrılmak istemiyorum. Eşime bu insanalrın huzurumuzu kaçırmasına izin verme diyorum ama yok. Kac yıl oldu bende artık dayanmıyorum daha tahammül gücüm kalmadı. Asiri anlayissiz bir esim var. Birde benim bir rahatsizligim hastalığım var yorgunlugu kaldıramıyorum. Doğumda aynı yaptı burada evimde istedim kavga gürültü burada oldu olur olmaz beni memlekete götürdü sebebi de babalık izni varmis onu kullanacakmış. Hiç gelmedi yanımıza keyfince gezdi. Tatil yaptı yani. Hamileyken aynı çok uykum vardı hiç uyanamıyordum hiç anlamadı beni suçladı suçladı. Her misafir gelip gidince aynı ben kimseyi istemiyormuşum. Okadar emeğim boşa çıkıyor bir sağol bile demiyor veya çocuğu başından alayim yardım olsun demiyor. Çok yoruldum. Herkese herşeyin fazlasını yapmak istiyor ama kimse bize birşey yapmıyor ben kimseye birşey yapmayalım demiyorum ama imkani olduğu halde kimsenin birşey yapmaması beni çatlatıyor ve eşim iyi bir yön bulmaya çalışıyor. Birde saçma sebeplerden artık şiddet başladı birkere bıçakla saldırdı bir kaç kere de tehdit etti bicakla onun dışında da fiziki şiddet oldu Ayrılsam mi bilmiyorum ailemi üzmek istemiyorum.. hiç bir maddi gelirim de yok
Ayrılmak istediğini söyleyen bir erkeğe bişey yaptıramazsınız. Sınırları zorlamayın.
Şiddet noktasına kadar size, biraz kuralcısınız diyecektim ama ne demek bıçak almak ne demek şiddet asla asla asla böyle birşeye hakkı yok.
Şiddet olduysa boşanın diğerlerini konuşmaya gerek yok aslında.

hiçbir maddi geliri olmadan bu adama 5 yıl içinde 2 çocuk doğurmak....cesaret mi desem ne desem bilemedim...siz gelen misafirlere hakaretler eşliğinde 13 çeşit yemek yapmaya , bıçak çekildiğiniz evde sigarayı dert ederken doğurmaya devam edeceksiniz belli ki , ne desek boş...

Ben ne okudum böyle?
Tamam adam, adam değil de konu sahibi arkadaşım üzgünüm ama siz de sağlıklı düşünemiyorsunuz.
Adam size psikolojik ve fiziksel şiddet uygulamış, bıçak çekmiş sizin derdiniz misafirin içtiği sigara, yaptığınız 13 çeşit yemek...
(yapmasaydınız silah mı dayandı başınıza?)
Lütfen psikolojik yardım alın.
Hangi şehirdesiniz?
Yardımcı olalım size.

Gerçekten kırmızı çizginiz sigara mı? Neden peki sağlığa zararlı diye mi istemiyorsunuz? E sizin canınız kıymetli değil ki, sağlığını canını düşünen kendisine bıçakla saldıran adamla aynı yatağa girmez. Ben anlamadım sizi

İşe girin çalışın, 13 çeşit yemek gibi saçma sapan gereksiz şeyler yapmayın, terapiste gidin, kocanızı gözünüzde büyütmeyin, ona yaranmaya çalışmayın, korunun, söylediği lafları iplemeyin, ağlamayın, benim adım hıdır elimden gelen budur deyin, gerekirse evi bok götürsün umurunuzda olmasın.

hiçbir maddi geliri olmadan bu adama 5 yıl içinde 2 çocuk doğurmak....cesaret mi desem ne desem bilemedim...siz gelen misafirlere hakaretler eşliğinde 13 çeşit yemek yapmaya , bıçak çekildiğiniz evde sigarayı dert ederken doğurmaya devam edeceksiniz belli ki , ne desek boş...
Maddi gelir derken ben ayrılsam benim bir gelirim yok. Eşimin işi var

O boş ağızları ile her yasanilani ailesine akrabalarına ve arkadaşlarına anlatan geceleri koynuna kadın diye aldıkları hanimlarini karalayan erkekten nefret ediyorum iki yakaları bir araya gelmesin cenebazlarin ...

Maddi gelir derken ben ayrılsam benim bir gelirim yok. Eşimin işi var
onu diyorum işte, sizin geliriniz mesleğiniz yokken ne cesaretle ilk günden ne olduğu belli olan bir adama koştur kostur 2 çocuk yaptınız diyorum? ayrilinca napicaksınız diyorum?yazık değil mi o çocuklara diyorum?

Back