Evlilik anlaşamama

Nerden tutsan elinde kalıyor.
5 yıl içinde 2 çocuk ve 0 maddi gelir.
Şiddet, tehdit.
Nasıl bi tavsiye versem bilemedim. Evlilik terapisti olabilir ama ben ikinizin de evliliğe hazır olmadığınızı düşünüyorum.
İstemediğiniz halde 13 çeşit yemek, sigara içti diye bu kadar kavga, eşiniz aynaları beğenmedi diye ağlamanız. Bu kadar küçük düşünmemeye çalışın bence

Yazdım yazdım sildim. İnsan yoruluyor da artık konulara boşanın yazmaya. Bu yaşadığınız şey evlilik değil, adamın hizmetçisisiniz. Eşi doğum yaptıktan sonra babalık iznini tatil için kullanıp çocuğunun yanına uğramayan insandan adam mı olur?

13 çeşit ve cocukla ! Vallahi kocani es geçtim buna takıldım. Demek ki kral sofrası da donatsan yaranamiyorsun.

Eşinizin farkında olması gereken,sizin sırtınızdan başka insanları ağırlatmak, gönüllerini sizin vasıtanızla hoş tutmak misafirperverlik olmuyor.
Çok misafir seven biriyse madem, işin ucundan tutsun, bulaşık yerleştirsin, süpürge tutsun, wc ovsun. O zaman çağırsın, gelsinler bakalım.
Tabi siz evinizde sigara içilmesine taktığınızdan, eşiniz alması gereken sorumlulukları üstlenmeye meyilli değil.

Aileme anlatmak istemiyorum çünkü onlarında başka üzüldükleri şeyler var babam şeker hastası şekeri hep 700lerde. Söyleyip üzmek istemiyorum nereye kadar giderse diye ikizler büyüdü 3 yaslaeina geldiler herşeyin farkındalar eşimin azarlayip bagirdigini görüyorlar babam sana niye kızdı diyorlar

13 çesit mi bacım canını sokakta mı buldun? Neden kendini bukadr yoruyorsun ki hata sende. 2 cocukla cok zor tabi. Allah yardımcın olsun. Terapiste gittiniz mi hiç? Ayrılsan ailen sahip çıkacak mı?

Evlendiğinizde hamile miydiniz? Zira ilk günlerden belli etmiş kendini.

Üzgünüm ama eşinizin size olan saygısı ve sevgisi bitmiş. Eğer önünü görebilse bugün ayrılır sizden.

Bence onun yapamadığını siz evladınız için yapın, böyle bir ortamda büyümeyi haketmiyor o yavrucak.

Esinizle.net bir sekilde konusun bir daha bana ses yukseltirsen kendini kapida bulursun diye
Evde olan evde kalir ailene anlatmayacaksin biz bir aileyiz diyin. Belki o sorumluluk almayi bilmiyor siz de konusmak yerine aglamissiniz pasif bir tepki vermissiniz. Bazen sorunlari kizarak degil guzelce konuşarak halledebilirsiniz.
Bence bu evliliğin sürmesi yanlis ama illa ki idare edeyim diyorsaniz esinizle konuşun sizi suclarsa da suclamak ise yaramaz, sen de bana destek ol.o zaman diyin.
Çocukların etkilendiğini söyleyin yani o sizi sucladikca siz de ben elimden geleni yapiyroum beğenmiyorsun biraz da empati kur demeyi bilin
Bence alttan aldiginiz icin böyle, biraz da ust perdeden konusun ama oyle aglayarak acinarak degil net bir sekilde.
Ve sayet size siddet gösterirse hemen 183u arayin yardim.isteyin ya da taksi çağırıp hastaneden darp.raporu alin, elinizde delil olsun

Ama gerçekten abartmışsınız sizde de var problem. bende kesinlikle evimde asla sigara içirmem ama biri içiyorsa ve eşim birşey diyemediyse ( ki her misafire denmez) hiç birşey demem tül perde koltuk yıkanır. bunun için hem eşimi kırmam hem arkadaşlarıyla olan güzel ortamını bozmak istemem

Sigara olursa biter demişsiniz? Bitti mi peki? Hayır. O zaman gerçekleştirmeyeceğiniz şeylerle tehdit etmeyin bu biiir. İkincisi sizin sigaradan daha büyük bir sorunuz var. Kocanız dedikoducu. Evinizin özelini döküp saçıyor. Ayrıca misafiri çok seviyorsa o ağırlasın.

Bende dedim ki misafir ağırlamak çok zor zorluğa katlanayım ama neden? Karsidaki insan bana deger veriyor mu yok. Ev işi konusunu söyledim gelmeden önce gittikten sonra ki evin temizliğini geçtim bir sürü şey yıkıyorsun anla dedim beni. Anlamıyor ya anlamıyor

Sigara kendisinin içmemesi konusunda sert oldum içmiyor benim hassas olduğunu biliyor arkadaşının içmesine göz yumuyor adam sabahtân beri balkon da içiyordu zaten biliyor balkon olduğunu neden göz yumuyor?

Evetgerçekten öyle. Ama düzelmesini istiyorum son demdeyim çocuğuma acıyordum.

Eşimle aramda 10 yaş fark var. Evlenirken yaş farkı için ne düşünüyorsunuz dedim anlaşır miyiz o da neden olmasın dedi şöyle anlarım böyle anlarım. Terapiste gitmeyi çok istiyorum tek seans 200 liraymış veremem yani yok zaten. Acaba devletin yardımcı olduğu bir şey var mı terapi konusunda

Defteri düşünüyorum yazicam herşeyi devam etsede etmesede. Ama biraz daha devam etmek istiyorum anlayış istiyorum. Hiç bir duygusal bağımız yok yok yok yokk. Terapi istiyorum ne yapacağımı bilmiyorum. Ayrılsam nerede çalışırım bilmiyorum sadece pastane filan olur sadece ya da kreş tarzı bir yer olur o da olursa

Ben de sigara konusu için kolayca rest çekebilen bir insan olarak tüm bu muameleye rağmen nasıl hala o evde kalabiliyorsunuz hiç anlamadım demek istedim aslında.

Çocuğun var ne yapacaksin ? Sadece ayrılayım olmuyor ayrıldım nereye gideceğim? Hiç bir çözüm yok. Ortada kaldım yani

İşin içinde şiddet ve delici alet kullanma var yani ölüm tehlikesi.

Çocuklarınızı anasız bırakmak istemiyorsanız boşanın.

Allah'ın belası bunlar.

Olsun temizlik olur tezgahtarlik olur ne is olursa bakin yapin mesleğiniz var mı bilmiyorum yoksa da bir yerden baslayin calisin
Terapi icin de toplum ruh sağlığı merkezleri var ama başvuru nasil.oluyor bilmiyorum benim eski evin alt tarafinda vardi oyle.gormustum sorun araştırın derim
Bir de is bulamazsaniz da evden el isi, sarma falan yapıp instagramdan satmayi deneyebilirsiniz (fikir olsun diye yazdim)

Herşeyi anlatır eşim herşeyi kendisi mükemmel bir insanmış gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…