- 28 Ekim 2020
- 355
- 269
- 23
- 28
- Konu Sahibi lokmatatlisiyim
-
keske alin yazimiz ne olursa olsun, biz naparsak yapalim olsa. ben iliski tutamiyorum cunkuEvet ama alinyazimiz da bizim secimlerimizle gerçekleşir. Bazi secimlerimiz nasip olmaz bazısı olur öyle yani
bunu anlamadim ben... yani otursak bile kaderimizde yazan olur mu yoksa kendimiz mi yaziyoruz... bu ikisinde cok dusunuyorum ben de bilemiyorum...kaderi biz belirliyoruz ama aynı zamanda kader de zaten bellidir diye düşünüyorum
vallahi benim babam rüyasında annemi görmüş aradan 10 sene sonra annemle evlenmişler.bu olay beni çok etkiler. ben kader-alınyazısına inanmıyorum herkes kendi seçimlerinin sonuçlarını yaşar. belki biri 25 yaşında evlenip 30una kadar işini ailesini kuruyorsa belki siz 40 belki 50 yaşında yaşayacaksınız bu durumu kim bilir. ben evliyim mesela çok yakın arkadaşım benden 6 yaş büyük ama sevgilisi bile olmadı.istiyor ama zor kadın bulamıyor bu yüzden... bu arada kaç yaşındasın canım ?Her iliskim husranla bittigi icin sizlere danismak icimi bosaltmak istedim... Kk'nin evlenmis kadinlarina sormak istiyorum. Sizce evlilik alin yazisi midir? Yani dogmadan once kiminle evlenecegimiz belli midir? Hani derler ya 3 sey dogmadan bellidir ailen, evlenecegin kisi(ler), ölum gunun.
Basina tuhaf olaylar gelmis olan var mi bunu kanitlayacak? Mesela hic sevmedim basta ama o cok istedi evlendik yada tam evlenecektim baskasiyla evlendim nasip vs seklinde.
Benim annem is arkadasini bi komsusunun ogluyla gorusturecekmis kiz da biri var olmazsa olabilir abla demis sonra ortaya cikmis ki o oglanla annemin aklindaki oglan ayni kisi. o kadar yakin bi cevreleri de yok ustelik.
Ben bu evlilik konusunu taktim nedense cevremde herkes evleniyor diye. Sizce tamamen bize mi kalmis bu isi yapmak biz oturursak kaderde alnimizda biri yok mudur?
Umarim aciklayici olmustur...
bunu anlamadim ben... yani otursak bile kaderimizde yazan olur mu yoksa kendimiz mi yaziyoruz... bu ikisinde cok dusunuyorum ben de bilemiyorum...
23 yasindayim... yani evlilik aramiyorum inanin ustteki uyenin dedigi gibi "koca ariyorum"luk bi durumum yok. sadece aklima takilan bi seydi...vallahi benim babam rüyasında annemi görmüş aradan 10 sene sonra annemle evlenmişler.bu olay beni çok etkiler. ben kader-alınyazısına inanmıyorum herkes kendi seçimlerinin sonuçlarını yaşar. belki biri 25 yaşında evlenip 30una kadar işini ailesini kuruyorsa belki siz 40 belki 50 yaşında yaşayacaksınız bu durumu kim bilir. ben evliyim mesela çok yakın arkadaşım benden 6 yaş büyük ama sevgilisi bile olmadı.istiyor ama zor kadın bulamıyor bu yüzden... bu arada kaç yaşındasın canım ?
Benim inancıma göre doğmadan önce 3 şey bellidir.Her iliskim husranla bittigi icin sizlere danismak icimi bosaltmak istedim... Kk'nin evlenmis kadinlarina sormak istiyorum. Sizce evlilik alin yazisi midir? Yani dogmadan once kiminle evlenecegimiz belli midir? Hani derler ya 3 sey dogmadan bellidir ailen, evlenecegin kisi(ler), ölum gunun.
Basina tuhaf olaylar gelmis olan var mi bunu kanitlayacak? Mesela hic sevmedim basta ama o cok istedi evlendik yada tam evlenecektim baskasiyla evlendim nasip vs seklinde.
Benim annem is arkadasini bi komsusunun ogluyla gorusturecekmis kiz da biri var olmazsa olabilir abla demis sonra ortaya cikmis ki o oglanla annemin aklindaki oglan ayni kisi. o kadar yakin bi cevreleri de yok ustelik.
Ben bu evlilik konusunu taktim nedense cevremde herkes evleniyor diye. Sizce tamamen bize mi kalmis bu isi yapmak biz oturursak kaderde alnimizda biri yok mudur?
Umarim aciklayici olmustur...
mevzu alın yazısı değil. ne alakası var alın yazısı ile?
direkt ben koca istiyorum diye açmalıydın konuyu..
evlilik şart değil.. kendine güzel bi hayat kurmak için çabala evlenmek için değil..
Kader dediğimiz şey tamamen bizden bağımsız olamaz.bunu anlamadim ben... yani otursak bile kaderimizde yazan olur mu yoksa kendimiz mi yaziyoruz... bu ikisinde cok dusunuyorum ben de bilemiyorum...
tesekkurler ☺ kendi haline birakinca en guzeli oluyor hepKader dediğimiz şey tamamen bizden bağımsız olamaz.
Hayatının bazı kısımlarında boşluklar olduğunu düşün. Bazı kısımlar ise senden bağımsız olarak dolu.
O boşluklar senin seçimlerinle dolacak.
Bence böyle şeyleri çok takma kafana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?