Evlilik- Aileler- Hepinizin desteğine yorumlarına ihtiyacım var 🤍

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah esinize akil fikir versin , nasil bir kadinla evlenilmemeli konusuna ornek olmussunuz , allahim evlerden ırak tutsun sizin gibileri

Şimdi benim kayınvalidem ben nişanlı olduğum dönem beni bir yeni gelin evine götürdü. 3 tane salonu olan bir ev baştan aşağıya döşenmiş gelin ise 45 bileziği ile karşımda oturuyodu bende güldüm bu ne ya şaka gibi dedim. Kayınvalidem de sen az istedin bizde sana az yaptık bak o çok istedi oldu istediği. Sen türkiye de yaşasaydın seninde böle evin olurdu. Ama ben yurtdışına yetemem artik dedibende o türkiye şartlarında yapabilcekleri e istiyorum. Bu çok mu ya siz yalan söylüyorsunuz kadınlar.

Siz gercek olamazsiniz valla aklim almiyor sizin gibi bir kadin olabilecegini , Mune uyeyi kontrol edebilir misiniz? Gercek mi troll mu?

Ben en çok taktıkları zincirin 2 defa dolanmasına sinirlendim. Oysa adettir, o zincirin en az şöyle 5 kez dolanması lazım. Bence o noktada düğünü terk etmeliydiniz.

Çocuk konusunda da haklısınız. Yemek takımınız olmadan kesinlikle çocuk düşünmeyin. Benim bir arkadaşım yemek takımı olmadan çocuk doğurdu, şimdi çok pişman.

o hanım ahtapot falan mı 45 bileziği hangi koluna takmış

Napıyomuş mesela o 3 salonda biri kahvaltı misafiri ağırlamak için biri 5 çayında misafir ağırlamak için diğeri de akşam yemeği misafiri ağırlamak için mi başka türlüsü olamaz bunları sırf başkaları için yapıyolar o 3 salonu da misafirlere tahsis etmeli yani ayıp olur

kayınvalidem ömrünce çalışmamış koca parası yemiş. 5 tane evi var hala mutsuz hala kayınvalide sorunu yaşıyor.

Siz de baya yemişsiniz ama hala mutsuz gelin sorunu yaşıyorsunuz.
En azından kvniz gtünden şikayet ediyor dönüyor hayatına, siz insanları suçluyor ve sinir krizi geçiriyorsunuz.
Başkalarına gözünüzü dikmiş bakarken, kendi halinizi bi görün önce.

Artı, konu şüpheli de. Az fakelik var gibi.

Söz nişan kınayı siz yaparsınız zaten. Kendi yapmanız gereken şeyleri bile yapmadılar diye saymak nedir. Bir sürü altın almışsınız. Daha ne istiyorsunuz. Hem altın da arttı ohoo kardasınız işte. Benim de yemek takımım yok 10 yıldır. Hali da almadım evlenirken vs. Koltuk yakımı da bir tane aldım herkes iki tane alırken. Hâlâ da bir tane aşırı ger3ksiz. Allah Sizin gibi gelinden korusun. Eşinize de yazıklar olsun sizin haksız ağzınıza bakıp k3ndisi için o kadar fedakarlık yapan ailesini hiçe saymış. Kayınvalideniz koca parası yemiş siz de kayınpeder parası yemeye çalışıyorsunuz. Sinirlendim akşam akşam. Evlerin sayısına kadar saymışsınız size alındı sanki o evler. Ki gün gelecek sizin olacak. Ama ben o anne baba yerinde olsam oğluma bir kuruş bırakmazdım o evlerden arsalardan

45 bilezik için 3 salon normal bence. Her salona 15 bilezik koysa anca yeter.

Eşinin ve ailesinin Allah cezasını vermiş zatenbi de sürekli size para yardımı mi yapacaklar?Ne kadar cazgır ve ukalasiniz adama annesini aratmamak,olmadık şeylere sınır krizi geçirmek Allah kolaylık versin bu insanlara bi de sürekli götümbaşım ağrıyor lafını kullanıyorsunuz hangi çirkinliğe takılayım bilemedim

Ya herkes aynı olmak zorunda mı onda varsa var sende az olsa ne kaybetmiş oluyorsun hiç anlamıyorum bu onda var bende de olsun benim neyim eksik kafasını çok cahil bir düşünce bana göre yani egitimli bir insan böyle şeylere önem vermez evde öncelik huzur mutluluk olmalı kocanla mutlu olmadıktan sonra sarayda yaşasan boş ne geçecek eline boş boş şeyler yüzünden adama da çektiriyorsun belli ki elinde olana şükretmeyi ögrensen daha güzel olur herşey

Çalışıyorum dediginiz bu müydü?siz ne parası yiyorsunuz o zaman şimdi? Siz yiyince koca parası olmuyor adı sanırım.

Bu adam bunu boşar sonra konu açar buraya, eşim beni terk etti

Ben de aldıkları eşyaları merak ettim. 85 bin harcanmış ki gardolap ve beyaz eşyalar hariç

O sömürmek istediğiniz kayınvalide-kayinpeder bir bardak çay istese dünyayı yıkarsınız , paraya gelince ben gelinim,bana para vermek zorundalar oluyor.

Kayınvalidem koca parası yiyor diyorsunuz ya, buyrun siz de kocanızın parasını yeyin, tutan mı var? Kayınvalide- kayınpederin parasindan,evinden,kizlarina yaptiklari yardimdan size ne ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…