- 9 Aralık 2009
- 17.084
- 54.290
- Konu Sahibi elzemdegil
Konu fake değilse de sen oku yurtdışında master vs yap. Üstüne orda iş bul çalış ama git böyle bir kadına aşık olup evlen. Demek ki insanın içi değişmiyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adam savcı :) boşasa boşardı sanirimBu adam bunu boşar sonra konu açar buraya, eşim beni terk etti
Buna niye bu kadar çok güldüm ben yaao hanım ahtapot falan mı 45 bileziği hangi koluna takmış
Ben gecen sene 14 bin TL salon ve yemek takımı aldım, çokta güzelBen de aldıkları eşyaları merak ettim. 85 bin harcanmış ki gardolap ve beyaz eşyalar hariç
Keşke fake olsa. Geleneksel ailesi var yapacaklar diyorsun da kendi payına düşenleri yapmıyorsun. Senin anlattığın gibi olsalar oğulları senin ağzına bakıp üzmezdi o aileyi. Ne güzel ya altına eşyaya gelince geleneksel aile. Gelin olmaya gelince modernlik. Yazık.Maalesef fake değil
Nerde savcı?Adam savcı :) boşasa boşardı sanirim
Diyorum ya parayı karşı taraf ödeyecek diye alınan şeylerde baya pahalı seçimler yapılmış yoksa o para ile ev döşenmemesi imkansız gibi bişeyBen de aldıkları eşyaları merak ettim. 85 bin harcanmış ki gardolap ve beyaz eşyalar hariç
Savcı ama anca mutfak kira ve faturalara yetecek maaş mı alıyor:)) hatta mutfak masrafı da sizdenmis tabii canım.Adam savcı :) boşasa boşardı sanirim
Ama size bir şey diyeyim, burda o kadar zor durumda olan evli kadınlar var, yada hiç bir şey yapılmadan evlenen kendi hayatlarını kendi kurmaya çalışan onca oldun, gözü tok, baba evinde görmediğini koca evinde aramayan onca gururlu kadınlar adına size koca bir yazıklar olsun ve, umarım geçtiğiniz bu dalga konusu bu kadar insanın en küçük bir üzüntüsünün sizinde görmenizi diliyorumAdam savcı :) boşasa boşardı sanirim
Ben dalga gecmiyorum. Yemin ederim gercekler... ama ben burada hakli olmaya calismiyorum her birinizin yorumundan kendiminde yanlis yaptigini farkedebilmek istedim? Neden bu acidan bakmiyorsunuz? Benim yanimda annem yok annemle bile konusamiyorum. Cunku sadece nasilsin iyimisin bunu merak ediyolar kimseye anlatmadigim birseyi sizle pylasmak fikie edinmek belkide hatalarimi bulmak istedim hepiniz sadece kizdiniz.Ama size bir şey diyeyim, burda o kadar zor durumda olan evli kadınlar var, yada hiç bir şey yapılmadan evlenen kendi hayatlarını kendi kurmaya çalışan onca oldun, gözü tok, baba evinde görmediğini koca evinde aramayan onca gururlu kadınlar adına size koca bir yazıklar olsun ve, umarım geçtiğiniz bu dalga konusu bu kadar insanın en küçük bir üzüntüsünün sizinde görmenizi diliyorum
Ben herkesin kendi parasını yemesi taraftariyim. Kendi babamda eşimin babası da kocaman adamlar. Kendi paraları kendilerine yeterse şükrederim. Yetmezse destek olurum. Ama hiç bisey gerçekten beklemem. Bana göre çok çok ayıp. Annenizden de almanız ayıp. Ama anneniz yaptı diye eşinizin ailesi de yapacak diye birşey yok.
Ama bu kadar kurusu kuruşuna hesabı eğitimli bir kadına yakıştıramadım. Iyi ki bilmiyorum diyorsunuz. Bilseniz nasıl olacaktı?