Evliliğinizin 'ilk' sabahı :)

aynen katılıyorum

Ben bu nöbetciyi ilk defa sizden duydum bez olayini duymuştumda nedemek nöbetci ne dinimize uygun böyle şeyler nede insanliği siğar. Burda eşiniz annesinin haddini bildirmesi lazimdi umarim yapmiştir

Üni mezunu olsa ne olur insan olmadiktan sonra

Sabah uyandık seviştik duşa girdik. Eşim ilk günün sabahına yıllar öncesinden verilmiş kahvaltı sözü verdi. O duşa girdi çıktı. kahvaltı hazırlanırken ben duşa girip çıktım. Kahvaltı edip hemen alışverişe kaçtık gecesine de koştur koştur terminale gittik Akrabalar ilk geceden sonra ki gün ailelere gidilir el öpülür gibi şeyler söylediler ama ben yapamadım. Utandım açıkçası.

sonuçta yüzyıllarca güdülmüş bu gelenekleri biz oluşturmadık ve yanlış birşeyler olduğunu bizler de görüyorz elbette biz istemeyince bu gelenek yok olmayacak ayriyetten bahsettiğimiz gün evliliğimizin ilk günü hepimizde bir heyecan bir şaşkınlık tedirginlik yokmuydu arkadaşlar...kimseyi geleneklere ( saçma sapanda olsa) başkaldırmadı yaygara çıkarıp kestirip atmadı diye suçlayamayız sonuçta herkesin yeri yöresi aile yapısı öyle dışarıdan eleştirildiği gibi olmayabilir.anlayışlı olmak lazım yorum yapmaya gerek yok onaylamayabiliriz ama kimseyide suçlamaya gerek yok.

Eger kv bez istiyorsa sizin icin gecerli degil bu yazdiklarim bu düpedüz bir sacnalaik ve terbiyesizlik. Yukarda allah var benim ne olup olmadigim eşinle beni ilhilendirir.üstelkk mahremiyet diye birşey var. Benim eşim he anne oldu bu iş kanadi deseydi vallahide billahide boşardm.
Herkes yapıyor herkes soruyor diye ccp vermek zorunda değilim. Sizi ilgilendirmez dersin bitti. Ya kanamadim? Ya yapamadik? Bu vajinimus olayi en cok türkiyede var niye bu sacma sapan gelenekler yüzünden bayanlar kasıyor. Hiç kimse kusura bakmasin bana böyle birsey soran oösaydi yada kapiya gelseydi boyunun ölcüsünü alirdi.cahilikten başkq birşey değil ve bunu asla desteklememk lazım. Kuşak icinde ayni şey gecerli. Benim kizligim beni ve eşimi ilgilendiri milleti değil.kv hele hic değil.oğlari bakir miymis bu kv onlari arasitirsinlar..

ben 7 de kalkıp tv yi açmıştım eşimde hala uyuyordu eşim uyurkende başka şehirden arkadaşım gelmişti onu çağırıp hep beraber kahvaltı yapmıştık

Yinede igrenc otel mi yok memlekette ilk gecemi kv ayni evde gecircem yan odada annesi yatarken orda sevişcem. Hic hoş değil
yanlis anladin sanirsam ayni evdeydik ama odalar yan yan degil 2 bina birlesik diye dusun onlar karsi tarafta biz bir tarafindayiz hem baska imkan yoksa napabilirim hepsini evdenmi kovayim

yanlis anladin sanirsam ayni evdeydik ama odalar yan yan degil 2 bina birlesik diye dusun onlar karsi tarafta biz bir tarafindayiz hem baska imkan yoksa napabilirim hepsini evdenmi kovayim
eleştirmeyi seven bir milletiz israfilcim ne olursa olsn ötesi berisi öncesi sonrası bizi ilgilendirmez önyargıda üzerimize yok maşallah değilmi.

eleştirmeyi seven bir milletiz israfilcim ne olursa olsn ötesi berisi öncesi sonrası bizi ilgilendirmez önyargıda üzerimize yok maşallah değilmi.

aynen valla
enteresan kısılıkler var ya
sırf elestırmeye....
kıskanıyor dıcem nerdeyse yanı
1 curuk elma gırdı su topıge

canım bız anladık senı
anlamayanlara ızah etmek zorunda degılsın
o her yazana muhalefet elestırıcı tavırla yaklasıyor
sanırım basına daha beterlerı gelecek o kısının ozaman goruruz kendısını

aynen valla
enteresan kısılıkler var ya
sırf elestırmeye....
kıskanıyor dıcem nerdeyse yanı
1 curuk elma gırdı su topıge
canım başka bir konuda daha aynı kişinin yorumlarına rastladım tesadüf aynı üslup oradada devam ediyorneyse bizde bu insanların yaşam koşullarını psikolojisini bilemeyiz önyargılı davranmayalım en iyisi

aynen haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…