-
- Konu Sahibi Tasprenses
tatlım bir kez daha denk gelmişti arkadaşlarla takıldığımızı bir konuda böyle birisi, onunda hesabı pasife döndü konununda tadı kaçtı tabii sayesinde..ben yeni konu açtım ah erkekler bölümüne en yakışıklı bulduğum erkeklerin resmini paylaştım ilgini çekerse gel canımbana oyle hakaret ve tacız dolu mesajlar attıkı
her actıgım konu ve albume oyle yorumlar yaptıkı
hıcbırısını sılmedım
ve kıbledım
sanırım ılgılıler duruma el koydu
ben o kısının kadın oldugundan bıle suphelenıyorum
bı kadın oyle mesajlar atmaz cunku
guzelım forumu katlettı ya
Aynen yaaaa herkesinkini okuyoruz bide bi gün kendi konuma ben yazarım inşallah :)evlensem de ben de yazsam şu anıyı
ayy inşallaahhh yaaa öyle çok istiyorum ki artıkAynen yaaaa herkesinkini okuyoruz bide bi gün kendi konuma ben yazarım inşallah :)
o ne güzel anneymiş öyle valla darısı bize ya :)bir kac ay once yeni birsey daha ogrendim esim gilin bir adeti varmis ilk sabahindan sonra ilk 3 gunu gelini odadan cikartmazlarmis is yaptirmazlarmis yemegi herseyi ayagina gidermis normalde ben nisanliykende bir kac gun kalmisligim vardi evlerinde yani o kadar samimiyiz ki annesini annem babasini babam olarak gorurum ve kardeslerinide kendi kardesim ablam hatta kanka olarak gorurum .. birgun konusuyoruz skypte laf acildi dedim anne hic saygisizligim oldumu sana karsi olduysa soyle nolursun dedim .. basladi aglamaya yok annen kurban olsun sana ben sana cok kotu birsey yaptim ilk sabahinda seni kahvaltiya davet ettim mutvaga oysa senin odana getirmem lazimdi nolursun hakkini helal et hala o gelisin gozumun onunden gitmiyor sana orda oyle birsey yapmiyacaktim diye agliyor dedim ya anne sen ne diyorsun ben utanirdim oyle seymi olur zaten cok iyi bakiyorlar bana hep yastik ustune oturttular ayagini sicak tut gel yere oturma kanepeye otur :)) bide kocam icin ailesi deli olur onu sevdikleri icin benide cok seviyorlar biraz burnum aksin is yapiyorum ya hadi kizim git sen yat dinlen hasta olmussun diyorlar ALLAH razi olsun onlardan cok iyiler ama bu tabiki 2 tarafli kocamdan cok ben dusunurum onlari ..
aminn insallaho ne güzel anneymiş öyle valla darısı bize ya :)
Allah sabır versin inşallah bi daha öyle günler yaşamazsınızBitanecik babacım düğün günümde rahatsızlanıp düğüne gelemeyip hastaneye yattıgından sabahın 6 sında kalkıp apar topar ankaraya hastaneye gitmiştik yanınaBir yıl oluyor bu haftasonu
Aminn..Üzerinden 7 ay geçti sadece ama hayal meyal hatırlıyorum nedense, bulutların üstündesin sanki, duygu durumumu ne hissettiğimi tam hatırlamıyorum.. Ailenden yatağından evinden alıştığın düzenden ayrılmanın verdiği bir boşluk bir yandan da sevdiğinle yeni bir hayata başlamanın verdiği heyecan.. Bir yandan sonsuz özgürlük bir yandan sorumluluk.. Ayy ne değişik bir gündü.. İlk sabah ilk gün evdeydik sonra balayına gittik çok çabuk geçti ama çok güzeldi be :) Allah herkese sevdiğiyle kıymet bilenle nasip etsin bu günleri...
ayyy geçekten ne güzel yaak.v eşime tembih etmiş sakın kahvaltı hazırlatma diye kalktım hazır bi güzel kah ettik sora bavul hazırlayıp ,doruu balayınaa :)ayyyyyyyyy ne güzel günlerdii bee özlüyorum geçmişimiii
Evet bayanlarrrr.. Henüz evlenmedim ama evlilikle ilgili en çok merak ettiğim sorulardan birisi evlenen çiflerin 'ilk sabah' larında neler yaptıkları :) Evet hadi bakalım bayanlar biraz nostaji yapalımmmmmHepinizden bir kaç cümle bekliyorummm
siz milleti doyurmussunuz benım degıl ama abımın dugunu yemeklı olmustu bızımde sagolsun abım hıckımseye bakmadı valla yemekler gelınce geldıler oturdular masaya yengemle bı guzel yedıler yemeklerını.2. tabagı ıstemek ıstedıgınden emınım ama yanına yaklasmayınca ben ıstıcek kımse bulamadı :)cnm benim biz yemekli dugunde ac kalmayi basardik :)