Evliliğinizin 'ilk' sabahı :)

tatlım bir kez daha denk gelmişti arkadaşlarla takıldığımızı bir konuda böyle birisi, onunda hesabı pasife döndü konununda tadı kaçtı tabii sayesinde..ben yeni konu açtım ah erkekler bölümüne en yakışıklı bulduğum erkeklerin resmini paylaştım ilgini çekerse gel canım

Kızlar buraya baya bi uğramadım neler olmuş yahu.. Boşverin boş konuşan insanları cevap bile vermeyin konuşur konuşur gider.. Siz o ilk sabahlarınızı anlatın bizim gibi meraklı bekarları bekletmeyin hadi bakimmmmm

bir kac ay once yeni birsey daha ogrendim esim gilin bir adeti varmis ilk sabahindan sonra ilk 3 gunu gelini odadan cikartmazlarmis is yaptirmazlarmis yemegi herseyi ayagina gidermis normalde ben nisanliykende bir kac gun kalmisligim vardi evlerinde yani o kadar samimiyiz ki annesini annem babasini babam olarak gorurum ve kardeslerinide kendi kardesim ablam hatta kanka olarak gorurum .. birgun konusuyoruz skypte laf acildi dedim anne hic saygisizligim oldumu sana karsi olduysa soyle nolursun dedim .. basladi aglamaya yok annen kurban olsun sana ben sana cok kotu birsey yaptim ilk sabahinda seni kahvaltiya davet ettim mutvaga oysa senin odana getirmem lazimdi nolursun hakkini helal et hala o gelisin gozumun onunden gitmiyor sana orda oyle birsey yapmiyacaktim diye agliyor dedim ya anne sen ne diyorsun ben utanirdim oyle seymi olur zaten cok iyi bakiyorlar bana hep yastik ustune oturttular ayagini sicak tut gel yere oturma kanepeye otur :)) bide kocam icin ailesi deli olur onu sevdikleri icin benide cok seviyorlar biraz burnum aksin is yapiyorum ya hadi kizim git sen yat dinlen hasta olmussun diyorlar ALLAH razi olsun onlardan cok iyiler ama bu tabiki 2 tarafli kocamdan cok ben dusunurum onlari ..

o ne güzel anneymiş öyle valla darısı bize ya :)

Bitanecik babacım düğün günümde rahatsızlanıp düğüne gelemeyip hastaneye yattıgından sabahın 6 sında kalkıp apar topar ankaraya hastaneye gitmiştik yanına Bir yıl oluyor bu haftasonu

Üzerinden 7 ay geçti sadece ama hayal meyal hatırlıyorum nedense, bulutların üstündesin sanki, duygu durumumu ne hissettiğimi tam hatırlamıyorum.. Ailenden yatağından evinden alıştığın düzenden ayrılmanın verdiği bir boşluk bir yandan da sevdiğinle yeni bir hayata başlamanın verdiği heyecan.. Bir yandan sonsuz özgürlük bir yandan sorumluluk.. Ayy ne değişik bir gündü.. İlk sabah ilk gün evdeydik sonra balayına gittik çok çabuk geçti ama çok güzeldi be :) Allah herkese sevdiğiyle kıymet bilenle nasip etsin bu günleri...

Aminn..

oda servisi kahvaltıyı getirdi kendimi piremmmmmsesler gibi hisetttim taze sıkılmış portakal suyu ve gül yaprakları bile vardı sevinçten onları bile ekmek arası yiyebilirdim ...Sonra arkadaşlarımızı aradık hadi gezelim diye şok oldular hemen gelip bizi aldılar gittik gezdik kahve içtik yemek yedik gün sonunda evimize gelmek için yola çıktık ...

k.v eşime tembih etmiş sakın kahvaltı hazırlatma diye kalktım hazır bi güzel kah ettik sora bavul hazırlayıp ,doruu balayınaa :) ayyyyyyyyy ne güzel günlerdii bee özlüyorum geçmişimiii
ayyy geçekten ne güzel yaa

beni kuaföre bıraktı saçlarım bir önceki günün yani düğün günümün etkisiyle perişandı, sonra ailelerle kısa birer vedalaşma ve doğru balayı oteli.

Bizim iki ayrı düğünümüz oldu eşim izmirli olduğu için hem orda hem de benim memleketim istanbulda yaptık.İstanbuldaki düğünden sonra uçağa koştura koştura sanki arkamızdan atlı kovalar gibi görmeniz lazımdı..Zor yetişmiştik.Çok yorucuydu bide 35 saat yol çektik ama kesinlikle değdi kızlar...Ahh ne güzel bi sabahtı..Daha dün gibi aklımda...Gözümü Bora Bora adalarının o eşsiz turkuaz mavisi rengine açmıştım.Rüya gibi geliyordu her şey sanki oradaki ben değilmişim de başka biriymiş gibi.Yurtdışında çok farklı yerde bulundum ama hiçbirinde o balayı sabahı uyandığımdaki gibi bi hisle uyanmamıştım..Duygulandım şimdi

bızımde henuz masamız gelmedıgı ıcın mutfagın ortasında yerde kahvaltı etmıstık ama ne kahvaltı :) annemın baklıyat bıdonlarını bos göndermemek ıcın doldurdugundan mutevvellıt olan cay ve gelın eve gırerken agzına tattırmak ıcın eve konulan bal aksamdan kaynanamın gonderdıgı börek :)
tatıle gıdıcez dıye alısverısı dönuse bırakmıstık ama kahvaltıyı unutmustuk :)

cnm benim biz yemekli dugunde ac kalmayi basardik :)
siz milleti doyurmussunuz benım degıl ama abımın dugunu yemeklı olmustu bızımde sagolsun abım hıckımseye bakmadı valla yemekler gelınce geldıler oturdular masaya yengemle bı guzel yedıler yemeklerını.2. tabagı ıstemek ıstedıgınden emınım ama yanına yaklasmayınca ben ıstıcek kımse bulamadı :)

Kızlar yakında ben de evliler kervanına katılacağım ve ilk sabahımı sizinle paylaşacağım.
Allah'ım çok heyecanlıyım lütfen bu seferki bozulmasın
İlki olmadı ama bu seferkini kesin nikah masasına oturtucam kararlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…