Evliliğinizin 'ilk' sabahı :)

canım başka bir konuda daha aynı kişinin yorumlarına rastladım tesadüf aynı üslup oradada devam ediyor:KK45:neyse bizde bu insanların yaşam koşullarını psikolojisini bilemeyiz önyargılı davranmayalım en iyisi:KK59:
Benim koşularim seni aşsr cicim avrupada yaşiyorum balayinida kv kpder yan odsds uyurken gecirmedim ☺☺☺ boşuba laf sokmaya calisma gereksiz

yanlis anladin sanirsam ayni evdeydik ama odalar yan yan degil 2 bina birlesik diye dusun onlar karsi tarafta biz bir tarafindayiz hem baska imkan yoksa napabilirim hepsini evdenmi kovayim
Ben elestimedim ama en azindan bir akrabalarina gidebilirlerdi ki ben olsam öyle yapardim

köyden bursaya gelmiştik arabada uyuduk sonrada markete gittik sonrası malum:KK14:

:KK70: arkadas kımbılır ne yasadı kızlar :KK70:
yazık en dort dortlugunden bı sıkıntı yasamıs-yasıyor bellı
allah yardım etsın :KK75:

arkadaslar bu rabıa denılen kısılık demın bana msj attı hemen kopyalıyorum

Okunmadı Olarak İşaretleKonuşmayı YıldızlaKonuşmadan Ayrıl

1. Rabia811ÜyeÜye
    AGZINI TOPARLA
    Düzgün yazmsyi ögren terbiyesizlige gerek yok bana 1000 kisilik bir yemekli dügün 40 bilezik ardindanda 2 hafta balayi sunuldu cok merak ettin ya allah sana aslinda yardim etsin kiskancliktan catliyorsun her yazinda belli.allah akil filir versin ee birsey görmeyince ilgi alakayi burda ariyorsun belli.....yazik.cenemi kapat haddini bil yorum yazmak icin bos bos laf etme

Rabia811, 1 dakika önceK.İ.

:KK70:
sahısa hıc cevap bıle vermedım cunku yazdıklarından ne oldugu bellı yazık :KK70:

dikkat edin bu konuya yazan herkese sarabilir

1. Rabia811ÜyeÜye
    AGZINI TOPARLA
    Düzgün yazmsyi ögren terbiyesizlige gerek yok bana 1000 kisilik bir yemekli dügün 40 bilezik ardindanda 2 hafta balayi sunuldu cok merak ettin ya allah sana aslinda yardim etsin kiskancliktan catliyorsun her yazinda belli.allah akil filir versin ee birsey görmeyince ilgi alakayi burda ariyorsun belli.....yazik.cenemi kapat haddini bil yorum yazmak icin bos bos laf etme

sahısa hıc cevap bıle vermedım cunku yazdıklarından ne oldugu bellı yazık :KK70:

site kurallarına aykırı,hakaret içeren mesajları kibleyin ve lütfen özel mesajları konulara eklemeyin.

Allah sana yardim etsin 1000 kisilik yemekli dügünden sonra kendi evimize gittik ertesi günde gran kanaryada 2 haft balayi.bana yapilan dügün taki vs sana 10da 1

1. Rabia811ÜyeÜye
    AGZINI TOPARLA

Senin seviyen belli insanlari rahatsiz etnekten baska birsey etmiyorsun nöbetciyi nede dikmek kstediler simdk anladik cünki ben senln burda bunu kopyslsyip koyscagini adim kadse biliyordum☺☺☺☺inan zavalisin aciyorum

site kurallarına aykırı,hakaret içeren mesajları kibleyin ve lütfen özel mesajları konulara eklemeyin.

kibledim
ama hala hakaret ediyor bana özel msjda
yazdıklarını gormenızı cok ısterım :)

1. Rabia811ÜyeÜye
    AGZINI TOPARLA

Sen gercekteb acinacak bir bayansin
kibledim
ama hala hakaret ediyor bana msjda
yazdıklarını gormenızı cok ısterım :)
Sen bana hakarwt ettin yok allah bilir ne yasamisimda yok bilmem ne de senin isin gucun yok galiba allah yardimcin olsun

Allah sana yardim etsin 1000 kisilik yemekli dügünden sonra kendi evimize gittik ertesi günde gran kanaryada 2 haft balayi.bana yapilan dügün taki vs sana 10da 1

allah doyursun canım :KK70: :KK70:

Senin seviyen belli insanlari rahatsiz etnekten baska birsey etmiyorsun nöbetciyi nede dikmek kstediler simdk anladik cünki ben senln burda bunu kopyslsyip koyscagini adim kadse biliyordum☺☺☺☺inan zavalisin aciyorum

allah doyursun :KK70:
:KK70: :KK70: :KK70:

allah ıyılıgını versın nasıl guldurdun benı rabıa :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Benim koşularim seni aşsr cicim avrupada yaşiyorum balayinida kv kpder yan odsds uyurken gecirmedim ☺☺☺ boşuba laf sokmaya calisma gereksiz
valla balayımı bende kpeder yan odada uyurken geçirmedim bizde balayımızı gayet şahane geçirdik tatilimizi yaptık. aman herneyse hasabında pasifte zaten sana anlayamayacağın şeyleri anlatmakla vakit kaybedemem Allah ıslah etsin demekten başka birşey kalmıyor geriye.

bana oyle hakaret ve tacız dolu mesajlar attıkı
her actıgım konu ve albume oyle yorumlar yaptıkı
hıcbırısını sılmedım
ve kıbledım
sanırım ılgılıler duruma el koydu
ben o kısının kadın oldugundan bıle suphelenıyorum
bı kadın oyle mesajlar atmaz cunku
guzelım forumu katlettı ya

X