Evliliğinizin 'ilk' sabahı :)

Gözümü açar açmaz onu yanımda uyurken gördüğüm için adamın boynuna nasıl sarıldıysam uyku sersemi karabasan basmış sanıp deli gibi uyanmıştı. Benim için değil ama kocam için evliliğin ilk sabahı unutulmaz :KK57::KK53:
:KK70::KK70: süpersin yaaa koptum gülmekten

Biz zaten ayni evde yasadigimiz icin birsey degismedi :) ahaha ama artik farkli bir kadindim ve rvli olmak ahah siat olarak bile hala cok guzel ama onun karisi olmak daha da guzel

Evet bayanlarrrr.. Henüz evlenmedim ama evlilikle ilgili en çok merak ettiğim sorulardan birisi evlenen çiflerin 'ilk sabah' larında neler yaptıkları :) Evet hadi bakalım bayanlar biraz nostaji yapalımmmmm:KK76::KK76: Hepinizden bir kaç cümle bekliyorummm:KK54:

Biz otelde kalmıstık öğlen uyandık odamıza kahvaltı istedik :cool: kahvaltıdan sonra gun boyu tembellik yaptık :KK68:

Eşim bavulunu arabaya koymayı unutmuş ne terlik ne pijama hicbir şeyi yoktu hele akşam yemeğine giyecek kıyafet de yoktu damatlık smokiniyle akşam yemeğine otelin restoranına gittik:KK45:

Ben normal kıyafet giydim o smokin iskarpin ayakkabıyla indi yemeğe çok komiktik yanyana:KK45:

Cok euhm 'awkward' gecti.. Yeni ortam yeni evimde bir erkekle bas basa. Sabah ne yedigimizi hatirlamiyorum ama oldukca gergindim malum gecem pek hayal ettigim gibi gecmemisti :d

Cok euhm 'awkward' gecti.. Yeni ortam yeni evimde bir erkekle bas basa. Sabah ne yedigimizi hatirlamiyorum ama oldukca gergindim malum gecem pek hayal ettigim gibi gecmemisti :d

"awkward" derken merak ettim affınıza mahçuben

Yok yani garip demek istedim garip bir duyguydu bikac gun suren., balayi cok iyi gelmisti

Deyiş şeklinizde garip :KK70: Çok teşekkürler zaman ayırıp belirttiğiniz için biz balayı olympos mu yoksa bodrum mu düşünüyoz dahs muhtemelen eve kalıcaz :)

Biz otelde kalmıstık öğlen uyandık odamıza kahvaltı istedik :cool: kahvaltıdan sonra gun boyu tembellik yaptık :KK68:

Eşim bavulunu arabaya koymayı unutmuş ne terlik ne pijama hicbir şeyi yoktu hele akşam yemeğine giyecek kıyafet de yoktu damatlık smokiniyle akşam yemeğine otelin restoranına gittik:KK45:

Ben normal kıyafet giydim o smokin iskarpin ayakkabıyla indi yemeğe çok komiktik yanyana:KK45:
Keşke sizde gelinliğinizi giyseydiniz :)

Deyiş şeklinizde garip :KK70: Çok teşekkürler zaman ayırıp belirttiğiniz için biz balayı olympos mu yoksa bodrum mu düşünüyoz dahs muhtemelen eve kalıcaz :)

Oh guzel biz istanbulu gezmistik guzel gunlerdi simdiden keyfini cikar hayatinda bi kez yasiyosun

Oh guzel biz istanbulu gezmistik guzel gunlerdi simdiden keyfini cikar hayatinda bi kez yasiyosun

İstanbulluyuz zaten bide bu düğün vs gerdi beni ya hiç uğraşasım yok ruh halim bu balayını daha oturtamadım bakalım dediğin gibi bi kez olacak

tatsizliklar olmasina ragmen güzeldi, kimse aramiyo nerdesin diye eve gec kalma korkusu yok...
tarif edilemez Allahim herkese hayirlisiyla sevdigi adamin yaninda uyanmayi nasip etsin insallah :KK51:
Amin inşallah gerçekten sevdiğin adamın yanında uyanmak hele ki hafta sonları sabah yatakta oynaşmak paha biçilemez
:KK48::KK68:

Genelde kayınvalidelere gidilmiş annelere ne zaman gidildi merak ettim nasıl yaptınız önce kv sonra anne mi oldu nasıl oldu :)

Biz 2 gün sonra gittik kayınvalidemlere geleneksel el öpmeye :KK51:3.günde kendi annemlere gittik kayınvalidemlerle yemeğe bizde öyleymiş adetler :KK53:

bizde bir adet varmış annem bana kınagecesi olacağı gün anlattı elimede nakışlı oyalı kesede beyaz bir mendil verdi.ilk gecenin sabahı kayınvalideye kahvaltıya gidilir giderkende o mendil götürülürmüş.tabii kullanılmış bir şekilde. hissettiğim utancı ve anneme kızgınlığı anlatamam ve annem benimle böyle şeyleri hiç konuşmayan tutucu gelenekçi bir insandır.o gün bana bunu vermesi beni ekstra bir strese soktu. ben kızıma asla böyle birşey yapamam:KK12:.sonra gece ben o mendili eşime gösterdim napim kullanimmi diye onlarda böyle bir adet olup olmadığını sordum o da bilmiyormuş, neyse belki vardır yoksa hiç göstermeden atarım diye düşünerek kullandım mendili ertesi sabah kayınvalideme gittik kahvaltıya görümceler falan herkes yüzümüze bakıyor ayyy ne saçma birşey yaa:oops:büyük görümceme bir kenarda çantamdaki mendilden bahsettim o da kayınvalideme söyleyerek böyle şeylere hiç gerek olmadığını eskide kaldığını söyledi almadılar oh bi rahatladım :KK76:sonra hemen bavulu hazırlayıp balayına gittik ,şu kahvaltı adeti olmasa çok iyi olcak

mendil olayıda neymiş..anlamadım..o_O

uyandim kocama baktim gulumsedik sonra kapiyi araladim baktim kayinvalideyi gordum gulumsuyordu oda camasir makinesine camasir dolduruyordu hemen kapiyi kapattim utandim :))

X