Dinliyorum. Ihtiyacim var bu hikayelere
En bastan baslarsak:
Henuz 18yasinda okulunu bile bitirmemis sozlenmis (kactim istedim sevdim ailem asla dedi bende kactim soz yapildi) 19yasinda evlenmis yasadigi ulkeyi sevdigi adam ugruna terk etmis okulunu ailesini arkadaslarini birakip gitmis
Gitmis ama mutlu musmutlu olacak sanarak gel gorelimki sorunlar henuz evliligin 2.ayi dolmadan baslamis
Kaynana gorumce evde yasayan herkesin sozunden cikmayan otur de otur kalk de kalk hakaret saygisizlik sevgisizlik oyleki birisi bise yapsa umurlarinfa bile olmayan bir es bir gelin oldum
Gururum onurum hersey ayaklar altindaydi beni asalamak onlar icin artik bi boyun borcuydu.. Hi diyeceksin napti kimbilir edepsizmi ahlaksizmi zamane genclik
Hani varya su siyah beyaz filmlerde kaynanaya ese hizmet hormet saygi onlar asagilasalarda sen mecbursundur ya ondan bi farkim yoktu
Mecburmuydum hayir ailem var yasadigim ulkem vardi herseyi elimin tersiyle itip gidebilirdim ama yok bosanma olmaz hemen herseyde hele bi cabala belki duzelir
Birak gorumce kaynanayi ben eski esimin arkadaslarinin camasirini yikadim utusunu yaptim neler neler dedim ya siyah beyaz filmelerden dusun artik
Ben yatak dosek yatarkzn hastalikdan, bir doktora goturmeyip iki tel taktiklari altinlari zevkelerine gore harcarkzn dr goturelim demediler. Aradan 6ay gecer hic bise duzelmez ama adam cocuk isteerr ben bi umit bi sevinc hamile kalirim bebegi bir kere olsun merak etmez kac aylik bilmez doktor yolumu bilmez istermi bu kadin bise dmez cnm bise cekmeye hakkim yoktur zaten
4aylik olurum beni evden atmaya yelkenlenirler ama bir guc kalirim belki dogunca hersey duzelir kole oldum kole baska aciklamasi yok KOLE
Bebek dogar yoktur bi eksigi varmi istedigi varmi biz lohusalik gormedik sukur (heleki gor) eve gelmisim dogumun 6.gununde evi temizleyememism dikislerde aciklik var agrilar var dmediklerini koymadilar dinlemediler bile
Gel gor cocuk buyur iyi maasi vardir beyzfendinin ayni evinde yasadigimiz anaya verilir para ben ise cocuga gelen cocuk parasiyla ay bitirmeye calisirim (cok az bi miktr)
Oyleydi boyleydi derken beni evden 6aylik bebegimle atarlar
Kucagima alir yasadigim yere donerim annemlere
Ev tutar doserim bebegim 1yasina gelene kadar her gece aglamaktan gozlerim siser
Sukur okuluma baslarim cocugumu krese birakirim okul biter (biter ama cektifim acilar kara gunler zorluklar Allah sahit anlatsm yalan gelir abarti gelir) inandim ya icimde bi guven var Allahim var okul biter asagiladiklari kole okulu bitirip DEVLET DAIRESINE girer calisir evini alir ama oyle ama boyle cocugumu biseyden eksik etmedim sukur ettiysemde elimden gelmeyen sebeplerdir
Ha su an o evden kacmis kiz vardi ya millet ayiplardi parmakla gosterilen saygidegzr keske bize gelin gelsen bi bayan oldu
Kisacasi bu benden cnm
Hatani hatalarla kapatma Allaha sigin herseyde vardir bi hayir buna inan yolunda durust ol