- 10 Ağustos 2023
- 21
- 4
- Konu Sahibi katolikHLL
Kızlar evliliğin ilk zamanları kavga etmek sizce ne derece normal?
2 ay odu. Sürekli tartışma halindeyiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendinize bıraz zaman tanıyınKızlar evliliğin ilk zamanları kavga etmek sizce ne derece normal?
Ya şöyle aksiyonlu konuları geç saatlerde açmasanız keşke, uykum geldi . Bu kaçıncı ikinci ay vakası, neydi kuzum sizi iki ayda bu hale getiren?Kızlar evliliğin ilk zamanları kavga etmek sizce ne derece normal?
Tartışma ne boyutta?Kızlar evliliğin ilk zamanları kavga etmek sizce ne derece normal?
Evlenirken esinizin ailesi evi temizlemeye gelmediler diye onlari sevmediginizi esinize soylerseniz degil 2 ay 20 yil kavga edersiniz zaten
Evlilik öncesi sevgililik döneminizin ne kadar olduğuna bağlı.Kızlar evliliğin ilk zamanları kavga etmek sizce ne derece normal?
Saka dimi? Lutfen saka olsun.
Benim ailem çok yardım etti. Kıyas yapmak istemedim. Beklentim yok sadece kızdım. Her konunun içindeler eve bize gelmek için can atıyorlar, aileme gitmeme tatlı tatlı laf ediyorlar. Ben de sakin bir insan değilim eşime her şeyi söylüyorum hatta ailenş sevmiyorum bile diyorum. Zaten beni mutsuz eden bu.
Muhtemelen hala ayni konudan kavga ediyorlarBen biraz sivri dilliyim kızlar maalesef eşime çat çat ailesini sevmediğimi söylüyorum. Sanırım bundan sorun oluyor aramızda. Yapacak bir şey yok sevmiyorum ısınamadım. Aramız buz gibi şuan hiç sohbetimiz yok.
İlk 1 seneye dikkat edin diyorlar zaten.Kızlar evliliğin ilk zamanları kavga etmek sizce ne derece normal?
Biz yerine ben diye düşünürse her iki tarafda, hep ve sadece kendi dediğim doğru derlerse çok normal ama hiç hoş değil.. Bu tartışmalar ilişkinizi yorar, oturup konuşup anlaşın bence..Kızlar evliliğin ilk zamanları kavga etmek sizce ne derece normal?