- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.330
- 298
- Konu Sahibi patatesturtasi
-
Ne kadar doğru aslında en mühimi sağlık. Bunlardan çok daha önemli şeyler var hayatta.
İşte sanırım ilk olacak ya, onun vermiş olduğu heyecan ve stres var üzerimde. Beğenilmek, güzel sözler duymak istiyorum en çok sanırım eşim tarafından. :) İçimi çok rahatlattın çoook teşekkür ederim.
Ayyy çok güldüm yaaa düşünemedim öyle gezerken de
Aynı düşünceler bende de var ya selülit ,göğüs ,ense bel göbekde tüyler ne bileyim insan çekiniyo ve benim nişanlım bayağa dikkat eder böyle şeylere, oraları nasıl alıcaz ki
ben denedim tüy dökücü ince tüy olan kıl olarak çıkıyo gerçekten, ağda acıtmıyo mu ya , ben bacağıma bile yapsam sivilce gibi şeyler çıkıyoBen şuan göbek bölgemi kendim ağda ile alıyorum. Şu anlık kimse görmese de kendimi öyle daha iyi hissediyorum. Ama sırt kesinlikle tek başına olmuyor. Dediğim gibi lazere gittim ama her bünyede sanırım etkisi az veya çok değişiyor. Azaldı evet bu kesin ama yine de rahatsız edici bir şekilde varlar. Tüy dökücülerde sanırım jilet etkisi bırakıyormuş, tam bilemiyorum. Olabildiğince ağda ile devam edeceğiz mecbur. İnşallah evlendikten sonra buraya gelip bunları kafaya taktığımız için güleriz. :)
Bende senin gibi düşünürdüm ama insan kalpten sevince cidden dış görünüş 2.planda kalıyor :)
Hepimiz ultra güzel değiliz, eşlerimiz de ultra yakışıklı değil ama ne diyoruz seviyoruz, sadığız vs.
Sen ilk olacağı için heyecanlanmışsın ne güzel :)
Ben düğüne son iki gün kala yemekten kesilmiş su bile içsem çıkarıyordum
Biz şimdi birlikte duşa gireriz, birbirimizi yıkarız falan
Nasip olursa ekim ayında nikahım var.Nikahtan sonra ailemizle bir yerde yemek yedikten sonra eve geçeceğiz. Kafama taktığım bazı şeyler var. Vücudumu genel olarak beğenmiyorum. Kilolu musun derseniz hayır değilim. Vücuduma oranla göğüslerim oldukça küçük, hafif sarkık ve diri değiller. Haliyle çıplakken hiç hoş olmayan bir görüntü ortaya çıkıyor, öz güvenim tamamen kırılıyor. Ergenlikten kalma bir sürü de çatlaklarım mevcut yani tek sorun o değil aslında. İleride göğüs estetiği mutlaka düşünüyorum. Fakat evlenmeme bir aydan daha kısa bir süre kaldığı için ilk gün beni haliyle böyle görecek. Küçük olduğunun elbette farkında, bunu asla sorun edecek bir insan değil. Ama ben kendimi çok ezik büzük hissediyorum ve mutlaka hissedeceğim. Bu cinselliği de mutlaka etkiler eminim, çünkü rahat hareket edemem. Ay eğilmeyim ne kadar şekilsiz, sarkıyor, ay üstümü çıkarmayım gibi saçma düşünceler beynimde. Mesela hep braletle mi dursam diyorum. :)
Çatlaklarım için zaten kesin bir çözüm yok, kalçam full çatlak. Kıl tüy sorunumda var, hormonlarımda bir problem yok. Ama insanın göbeğinde ve belinde de kıl olur mu ya hu. Maşallahım var. Uzun bir süre lazere gittim, ama çok az bir azalma oldu.Temizliğime gerçekten önem veriyorum, pasaklı ve bakımsız değilim. İlk gün istiyorum ki hoş görüneyim gözüne, görüntünün de çok önemli olduğunu düşünüyorum cinsellikte, bilemiyorum belki de yanlış düşünüyorum. Bu düşünceler beni çok sıkıyor. Sizce erkeklerde bu durumlara çok takılıyor mu? Sizlerden böyle sorunları olanlar varsa ilk günler veya ilk aylar nasıl geçti? Bir süre sonra bende alışacağımı rahat edeceğimi düşünüyorum aslında ama. İlk günler tamamen çıplak olmasam? çok saçma şeyler soruyorum mazur görün. :)
Fikirlerinizi çok merak ediyorum, teşekkür ederim. :)
Nasip olursa ekim ayında nikahım var.Nikahtan sonra ailemizle bir yerde yemek yedikten sonra eve geçeceğiz. Kafama taktığım bazı şeyler var. Vücudumu genel olarak beğenmiyorum. Kilolu musun derseniz hayır değilim. Vücuduma oranla göğüslerim oldukça küçük, hafif sarkık ve diri değiller. Haliyle çıplakken hiç hoş olmayan bir görüntü ortaya çıkıyor, öz güvenim tamamen kırılıyor. Ergenlikten kalma bir sürü de çatlaklarım mevcut yani tek sorun o değil aslında. İleride göğüs estetiği mutlaka düşünüyorum. Fakat evlenmeme bir aydan daha kısa bir süre kaldığı için ilk gün beni haliyle böyle görecek. Küçük olduğunun elbette farkında, bunu asla sorun edecek bir insan değil. Ama ben kendimi çok ezik büzük hissediyorum ve mutlaka hissedeceğim. Bu cinselliği de mutlaka etkiler eminim, çünkü rahat hareket edemem. Ay eğilmeyim ne kadar şekilsiz, sarkıyor, ay üstümü çıkarmayım gibi saçma düşünceler beynimde. Mesela hep braletle mi dursam diyorum. :)
Çatlaklarım için zaten kesin bir çözüm yok, kalçam full çatlak. Kıl tüy sorunumda var, hormonlarımda bir problem yok. Ama insanın göbeğinde ve belinde de kıl olur mu ya hu. Maşallahım var. Uzun bir süre lazere gittim, ama çok az bir azalma oldu.Temizliğime gerçekten önem veriyorum, pasaklı ve bakımsız değilim. İlk gün istiyorum ki hoş görüneyim gözüne, görüntünün de çok önemli olduğunu düşünüyorum cinsellikte, bilemiyorum belki de yanlış düşünüyorum. Bu düşünceler beni çok sıkıyor. Sizce erkeklerde bu durumlara çok takılıyor mu? Sizlerden böyle sorunları olanlar varsa ilk günler veya ilk aylar nasıl geçti? Bir süre sonra bende alışacağımı rahat edeceğimi düşünüyorum aslında ama. İlk günler tamamen çıplak olmasam? çok saçma şeyler soruyorum mazur görün. :)
Fikirlerinizi çok merak ediyorum, teşekkür ederim. :)
ben denedim tüy dökücü ince tüy olan kıl olarak çıkıyo gerçekten, ağda acıtmıyo mu ya , ben bacağıma bile yapsam sivilce gibi şeyler çıkıyo
Oy epey rahatladım vallahi şuan.
Diyorum ilk gecenin sabahı ya püfür püfür ağız kokusu olursa.. sıçan gibi uyanırsam.. tüm o büyü püf diye uçarsa. Galiba zihnimde hep uyandıklarında,duştan çıktıklarında bile çok güzel ve çekici olan hatunlar yer etmiş. :) Çok teşekkür ederim yorumun için :)
Umarım çabuk alışırım, teşekkür ederim. :)
Bir de normal günlerde alışana kadar birbirimizin yanında giyinirken "sen çık ben bi giyineyim" gibi bir durum olması abes olur mu? ya da "sakın ben duştayken gelme" deyip ya da bunu demeden direkt kapıyı kitlemek?bunalır sanırım bunları yaparsam
kıskanılası memelerYani ben yıllarca spor yaptım, ondan da küçük kaldı memeler
Rahatlığı çok aslında sarkma olayı yok, sütyen bulamadım derdi yok bazen unutuyorum bile
Meme yönünden problemim yok da, kalçamda çatlaklarım var. Bekarken nasıl kafaya takardım. Evlenince vücut fondöteni falan mı sürsem diyordumEvlendikten sonra eşim durduk yere çatlaklarımı çok seksi bulduğunu söyledi ben şok Ayrıca nişanlınız fiziksel özelliklere aşırı takılan bir adam olsaydı, evlenmeden önce sizi çıplak görmek için birkaç numara çevirirdi bence. Diğer arkadaşların da dediği gibi, güzel bir iç çamaşırı, parfüm ve bakımlı saçlar her şeyi çözer :) Bir de benim parfüm hastası olarak, beraberlik için normalde kullanmadığım, ayrı bir parfümüm var Direkt mesaj niteliğinde oluyor Ben de kendimi daha özgüvenli hissediyorum o parfümle mesela. Kıl tüy bende de bolca var çok şükür Banyoda ipek kese, çıkınca güzelce nemlendirme ve loş ışık işe yarıyor bunun için de. Loş ışık tüyleri göstermez. İpek kese de kıl kökleri için, çok kıl olunca kıl köklerinin de maşallahı oluyor çünkü. En azından dokununca pürüzlü his olmaması için kullanırsınız. Sonra da birbirinize alışacaksınız, adapte olacaksınız ve bu kadar hazırlığa gerek duymayacaksınız emin olun, vücudunuz temiz olsun yetecek. Biraz dağınık yazdım ama siz anlarsınız işte :)
Siz nasıl eşinizin kusurlarını görmüyorsanız, o da sizinkileri sizin kadar görmüyor emin olun hatta bize kusur olarak gelen şeyler onlara güzel/çekici gelebiliyor. Hiç sıkmayın kendinizi, sevdiğiniz adamla evlenmiş olmanın tadını çıkarın. Umarım çok mutlu olursunuz ❤
ayy susss utandımmm ben asla gezemem heralde öyle sadece doğum yapınca mecbur kalmıştım uçları yara oldu diye ozaman bi utanmazlık gelmişti üstümeYani ben yıllarca spor yaptım, ondan da küçük kaldı memeler
Rahatlığı çok aslında sarkma olayı yok, sütyen bulamadım derdi yok bazen unutuyorum bile
Oy :) Duşta peki beraber tamamen rahat olunabiliyor mu ilk zamanlar? ben tembihleyim diyorum sakın gelme bak bozuşuruz diye. :) Keşke diyorum bende hoş vücutlu çekici biri olsaydım da bunları kafama takmasaydım hiç, öz güvenli cıbıl cıbıl dolaşsaydım.
ayy susss utandımmm ben asla gezemem heralde öyle sadece doğum yapınca mecbur kalmıştım uçları yara oldu diye ozaman bi utanmazlık gelmişti üstüme
Kullanma sakin kuzum zararli bende arastirdimHiç duymamıştım, araştırayım hemen. Çok teşekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?