Evliliğin ilk günü.

Bende senin gibi düşünürdüm ama insan kalpten sevince cidden dış görünüş 2.planda kalıyor :)
Hepimiz ultra güzel değiliz, eşlerimiz de ultra yakışıklı değil ama ne diyoruz seviyoruz, sadığız vs.
Sen ilk olacağı için heyecanlanmışsın ne güzel :)
Ben düğüne son iki gün kala yemekten kesilmiş su bile içsem çıkarıyordum
Biz şimdi birlikte duşa gireriz, birbirimizi yıkarız falan

Aynı düşünceler bende de var ya selülit ,göğüs ,ense bel göbekde tüyler ne bileyim insan çekiniyo ve benim nişanlım bayağa dikkat eder böyle şeylere, oraları nasıl alıcaz ki

Ben şuan göbek bölgemi kendim ağda ile alıyorum. Şu anlık kimse görmese de kendimi öyle daha iyi hissediyorum. Ama sırt kesinlikle tek başına olmuyor. Dediğim gibi lazere gittim ama her bünyede sanırım etkisi az veya çok değişiyor. Azaldı evet bu kesin ama yine de rahatsız edici bir şekilde varlar. Tüy dökücülerde sanırım jilet etkisi bırakıyormuş, tam bilemiyorum. Olabildiğince ağda ile devam edeceğiz mecbur. İnşallah evlendikten sonra buraya gelip bunları kafaya taktığımız için güleriz. :)

ben denedim tüy dökücü ince tüy olan kıl olarak çıkıyo gerçekten, ağda acıtmıyo mu ya , ben bacağıma bile yapsam sivilce gibi şeyler çıkıyo

Meme yönünden problemim yok da, kalçamda çatlaklarım var. Bekarken nasıl kafaya takardım. Evlenince vücut fondöteni falan mı sürsem diyordum Evlendikten sonra eşim durduk yere çatlaklarımı çok seksi bulduğunu söyledi ben şok Ayrıca nişanlınız fiziksel özelliklere aşırı takılan bir adam olsaydı, evlenmeden önce sizi çıplak görmek için birkaç numara çevirirdi bence. Diğer arkadaşların da dediği gibi, güzel bir iç çamaşırı, parfüm ve bakımlı saçlar her şeyi çözer :) Bir de benim parfüm hastası olarak, beraberlik için normalde kullanmadığım, ayrı bir parfümüm var Direkt mesaj niteliğinde oluyor Ben de kendimi daha özgüvenli hissediyorum o parfümle mesela. Kıl tüy bende de bolca var çok şükür Banyoda ipek kese, çıkınca güzelce nemlendirme ve loş ışık işe yarıyor bunun için de. Loş ışık tüyleri göstermez. İpek kese de kıl kökleri için, çok kıl olunca kıl köklerinin de maşallahı oluyor çünkü. En azından dokununca pürüzlü his olmaması için kullanırsınız. Sonra da birbirinize alışacaksınız, adapte olacaksınız ve bu kadar hazırlığa gerek duymayacaksınız emin olun, vücudunuz temiz olsun yetecek. Biraz dağınık yazdım ama siz anlarsınız işte :)

Siz nasıl eşinizin kusurlarını görmüyorsanız, o da sizinkileri sizin kadar görmüyor emin olun hatta bize kusur olarak gelen şeyler onlara güzel/çekici gelebiliyor. Hiç sıkmayın kendinizi, sevdiğiniz adamla evlenmiş olmanın tadını çıkarın. Umarım çok mutlu olursunuz ❤

Oy :) Duşta peki beraber tamamen rahat olunabiliyor mu ilk zamanlar? ben tembihleyim diyorum sakın gelme bak bozuşuruz diye. :) Keşke diyorum bende hoş vücutlu çekici biri olsaydım da bunları kafama takmasaydım hiç, öz güvenli cıbıl cıbıl dolaşsaydım.

Kusursuzluk Salt seksi değildir. Emin olun ortam, sevdiğiniz arzuladığınız insanla yaşananlar esnasında kusur aramaz kimse. Detaylıca incelemez.
İlk zamanlar birbirinize alışana kadar şeffaf babydolle idare edebilirsiniz. Bir süre sonra alışacaksınız.
Yıllar geçtikçe vücut da bozuluyor doğum, emzirme ama seks hayatını o kadar etkilemiyor. Biz on yıldır beraberiz eşimle, on sene önceli gibi değiL vücudum, hamilelik, doğum iki sene emzirme beni epey yordu. Vücudumu da tabii. Ama hala birbirimizi arzuluyoruz ve sevişiyoruz. Bu kadar takılmayın bunlara.
Mutluluklar

Aslında bunlar çok takılacak şeyler değil. Çatlak kim de yok ki.. 15 yaşındaki kızda bile çatlak var.. Bende de kilo problemi olmamasina ragmen ergenlikten kalma catlaklarim var. Eskiden takardım. Zamanla gördüm ki olmayan yok gibi bir sey ve çatlaklara yapılacak bir şey yok baristim catlaklarimla:) Göğüslerim de küçük ama eşim hicbir şey demedi ve hissettirmedi beğenmediğine dair.. Tüy problemim olmadığı için bilemeyeceğim ama sen fazla takiyor olabilir misin ,en yakin arkadasim da gogus sirt ense tuylerine takmisti ama o kadar da goze batmiyordu bence. Lazer de bitirmemisti. Tuy sarartici krem kullansan nasil olur ki bir arastirmak lazim... Temizliğine ve bakımına önem verdiğini söylemiştin en önemlisi bu... Yoksa kimse kusursuz değil.. Sen kendini beğen ve sakin eşine begenmedigin yerlerini belli etme.. :)

ben denedim tüy dökücü ince tüy olan kıl olarak çıkıyo gerçekten, ağda acıtmıyo mu ya , ben bacağıma bile yapsam sivilce gibi şeyler çıkıyo

Ben kendimi bildim bileli ağda ile uğraştığım için sanırım acısı sinek ısırığı gibi geliyor. Jilet kullandığımda ertesi gün o kıllar baş veriyor. :) Ağda ile en azından iki hafta hiçbir şey yok. Bir de ben at kılı fırçası kullanıyorum, duştayken fırçalıyorum vücudumu. Selülitlerimin ve batıkların yüzde yetmişi bu sayede gitti. Zaten sadece buna çözüm bulabildim. :) O yüzden vücudunu fırçalamayı mutlaka öneririm. Kan dolaşımını artırıyor hem de pürüzsüzlük sağlıyor.

Evlilik sadece büyü ile ilerlemez ki zaten. Evlilik dedigin hayat arkadasi degilmi? Yani evet seni esofman ilede görecek, hastaykende görecek, reglkende, bir yere giderken hazirlandiktan sonrada,..

Yani evlilige, manken olmak için adim atmiyorsun ki.

Yinede rahat his etmedigin hiçbirsey yapma. Ille ilk evlendiginiz gece cinsellik yasamak zorundada degilsin. Eger rahat degilsen, biraz beklemek elbette hakkindir.

Kendin hakkında ne kadar olumsuz şeyler yazmışsın. Olduğunuz gibi kabul edin kendinizi. Ya şöyle olursa ya beni beğenmezse vs ya siz onu beğenmezseniz cinsel performansı iyi değilse vs. Buradan boyle yazınca ozguvenszi duruyorsunuz. Ayrıca kusur gördüğünüz seykeri eşinize bahsetmeyin. Benim de çatlaklarınm var hic bahsetmedim esime o da fark etmedi sanırım.
Ilk etapta loş ışık iyi olur. Zaten çok güzel iç çamaşırlar var onlar kişiyi daha seksi güzel gösteriyor. Erkekelr bütüne bakarlar yanı seni iç çamaşırlarıyla güzel gördü mü şuranda çatlak varmış tüy varmış farketmez bile..
Ya büyü bozulursa yazmışsın ya bozulsun ne olacak ınsaniz seni hastayken de görecek yorgunken de görecek. Bazen iş vs yoğunluktan tüylerini alamamışken de.

Bu kadar hassas düşünmeyin hiç, bir ömür beraber yaşamaktan bahsediyoruz. Elbet birbirimizin kusurunu görürüz eşlerimizle ama zorla gözüne sokmaya da gerek yok :)
Özgüven en önemli, en çarpıcı özellik bence bir insanda. Kafanızdaki mükemmel algısını çok büyütmeyin. Olduğunuz anı güzelleştirmek için çok güzel tavsiyeler vermiş zaten arkadaşlar. Ama bunun bir ömür süreceğini unutmayın. Her zaman mükemmel görünemeyebilirsiniz. Çok normal.
Şimdiden tebrik ederim, ömür boyu mutluluklar

bizde bunu koca kişisi yapıyo sinir oluyorum banyo yaparken kapı kitliyo sanki görmüyorum bende giyinirken girme sakın git derim bunlar olabilir şeyler bıktırmıyo güldürüyo

Ne kadar güzel yazmışsın. :)
Bende parfüm ve losyon tarzı şeyleri çok seviyorum. Beni de çok etkiliyor, günüm tamamen güzel geçiyor temiz ve güzel koktuğumda. Parfümünü merak ettiiim. :) Tavsiyelerin için çok teşekkür ederim, çok mutlu oldum. İnşaallah siz de hep çook mutlu olursunuz.

Yani ben yıllarca spor yaptım, ondan da küçük kaldı memeler
Rahatlığı çok aslında sarkma olayı yok, sütyen bulamadım derdi yok bazen unutuyorum bile
ayy susss utandımmm ben asla gezemem heralde öyle sadece doğum yapınca mecbur kalmıştım uçları yara oldu diye ozaman bi utanmazlık gelmişti üstüme

Ben balayından dönerken eşime bedenen de alışmıştım.
Şuan tek zorlandığım noktası farklı pozisyon denerken benden cesaretli davranmam konusu
Yanında soyunurum giyinirim sıkıntı yok ama farklı şeyler denerken utanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…