- 26 Eylül 2020
- 15
- 34
- 3
- Konu Sahibi patatesturtasi
-
ilişkiden ilişkiye değişiyor bu durum. beklentiler düşünceler istekler karşı tarafın nasıl onu siz bilirsiniz... yani zaten ağdaya ya da lazere gitmiş olursunuz zaten çeyiz alışverişinde iç giyim de almışsınızdır. illa zaten ilk gece seks olacak değil ertesi gün ya da ne zaman hazır hissederseniz o zaman yapın... bu kadar gerilmek iyi değil. bu ilk cinsel deneyiminiz mi olucak
Hamam otu diye bi toz var ondan alin anneniz kardesiniz yada bi arkadasiniz uzanamadiginiz yerlere surebilir digerlerini bilmem ama bu kil tuy islerini bununla pratik bi sekilde halledebilirsiniz
Araştırma araştırma. Kokusu günlerce çıkmaz üstünden.Hiç duymamıştım, araştırayım hemen. Çok teşekkür ederim :)
Karşındaki adam da kıvanç tatlıtuğ değil bence bu kadar gerilme öz güvenli ol. Sonuçta inşallah bir ömrü birlikte geçireceksiniz yanında rahat hissetmelisin. Bu konuları hiç konuştunuz mu nişanlınızla?
evet arastırma iğrenç bir şey jilettende farkı yok..Araştırma araştırma. Kokusu günlerce çıkmaz üstünden.
yani çok yorum yapmak istemem ama benim için ilişkide nasıl göründüğüm değil nasıl hissettiğim ön plandadır. hiçbir şeye zorlama kendinizi çıbıldanak koşun adama bu yeterEvet ilk gün elbette olmak zorunda değil ama durum öyle gelişirse diye şimdiden geriliyorum. Evet ilk olacak. O yüzden sanırım endişeleniyorum bu kadar. Teşekkür ederim yorumunuz için. :)
Dünya üzerinde aktif cinsel hayatı olan her birey mükemmel ölçülere ve kusursuz bedenlere mi sahip sizce?
Evet saçma düşünüyorsunuz. Çoğu erkek için dış görünüşten çok ne yaptığınız, keyif alıp almadığınız, sevişirken ne kadar rahat ve mutlu olduğunuz önemlidir. Çatlakmış, kıl tüymüş görünmüyor bile göze.
Bence bu adam seni seviyor. Ben sevdiğim kişinin kusurlarını görmüyorum mesela. Güzel bi ağda yaptırırsın tüm vücut manikür pedikür güzel bi koku önemli olan sevdiğini hissettirmek kötü düşünme kendine güven.Ben açıkçası dayanamayıp açık açık kafama taktığım tüm bu şeyleri bir ara kendisine anlatmıştım.
O da boşuna kafama taktığımı ve gereksiz yere üzüldüğümü hiç önemi olmadığını söyledi. Ama haliyle hiç çıplak görmediği için kafasında canlandırdığı bence bu kadar kötü değildir. :) Kırmamak adına da böyle söylemiş olabilir.
Haklısın.. Kendimi de bildiğimden o ilk heyecanlar bile ziyan zebil olur benim bu rahat edememelerimle diye düşünüp üzülüyorum. Açık açık yazamıyorum ama mesela hep yatakta uzanıp bekleyecek değilim ya, eğildiğimde vs o görüntü beni kahrediyor, hiç göze hitap etmiyor inan. :) Son cümlen çok iyi hissettirdi ama, teşekkür ederim:)
Bir daha böyle hatalar yapmayın. Kusurlarınızı zorla sokmayın adamın gözüne. Ayrıca kusurunuzda yok.Ben açıkçası dayanamayıp açık açık kafama taktığım tüm bu şeyleri bir ara kendisine anlatmıştım.
O da boşuna kafama taktığımı ve gereksiz yere üzüldüğümü hiç önemi olmadığını söyledi. Ama haliyle hiç çıplak görmediği için kafasında canlandırdığı bence bu kadar kötü değildir. :) Kırmamak adına da böyle söylemiş olabilir.
Sexy bir ic camasiri takimi, guzel bir parfum ve biraz da los isik her seyi halleder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?