Evliliğin ilk günü.

İçi kıpır kıpır eden bir yorum.
Teşekkür ederiiiim :)
yanlız en önemli tavsiye bende. PARFÜMÜ BOYNUNA TENİNE DEĞİL ELBİSENE SIK . yoksa bütün şehvet ortam eşinin ağıza gelen parfüm acı tadı sebebiyle bozulma ihtimali çok çok yüksek. Eşinin ağızına o acı tad gelip agızını yıkamak isteyebilir... buda hiç hoş değil. ağızını yıkamak istemesede bence ilişki sırasında o tadı almak kötü..

Beyimiz bunlar hangisi ona göre yorum yapıcam?

Fotoğraflar beni gülümsetti epey
Birinci olmadığı kesin, ikinci kadar da kıl yumağı değil. :)
Kendisi bir dönem kiloluydu, kilo verince vücudunda çook çatlakları oluştu. Özellikle göbek ve kollarında. Ben sevdiğim için zerre kadar beni rahatsız etmiyor, gözüme kötü bile görünmüyor hiç.
Ama ben ilk önce kendimi hiç hoş ve çekici bulmuyorum aynaya baktığımda. Yorumlarınız içimi rahatlattı ama teşekkür ederim. :)

kız onların kulak arkasında bile kıl çıkıyor ayrıca ilk zamanlar sürekli sevişme oluyor evet ama vücuda değil daha çok belaltına odaklanıyorlar bu kadar kasma. Bacaklarımda kıllar çıktığı zaman bilerek almadığım zamanlar oluyo bizimde insan olduğumuzu fark etmeleri adına. haha bak senle yarışıyorum diye dalga bile geçiyorum. doğru kişiyi bulduğunda göze kulağa her şey komik ve çekilesi geliyor.

Hiç duymamıştım, araştırayım hemen. Çok teşekkür ederim :)
Hiç bulaşma hamam tozuna jiletten farkı yok eğer lazer çözüm olmuyorsa düğünden 1 yada 2 gün önce rahatsız olduğun bütün bölgeleri ağda ile aldır en az 10 gün kafan rahat

Bende Brezilya kadınları gibi kalça var.
Buna rağmen Çinli kadınlar gibi de göğüs.
Yani vücudum armut şeklinde.
Evlenmeden önce hep estetik yaptıracağım der dururdum ama eşim sağ olsun beni severken bazı şeylere takılmadığını anlattı.
Şimdi kendim bile seviyorum vücudumu çünkü sağlıklı olmanın ne kadar büyük lütuf olduğunu biliyorum.
Evde üst çamaşırım olmadan gezerim bazen kendisi bile takılır hanimiş memecikler nereye kayboldular diye
Yani seks yaparken zaten o kadar küçük bir ayrıntı ki meme
Bir de şey var; erkekler küçük memeli kadınları daha seksi bulurlar diye :)

Oy epey rahatladım vallahi şuan.
Diyorum ilk gecenin sabahı ya püfür püfür ağız kokusu olursa.. sıçan gibi uyanırsam.. tüm o büyü püf diye uçarsa. Galiba zihnimde hep uyandıklarında,duştan çıktıklarında bile çok güzel ve çekici olan hatunlar yer etmiş. :) Çok teşekkür ederim yorumun için :)

Tüm vücut ağdanı yaptır düğünden önce,göbek sırt allah ne verdiyse.. manikürün pedikürün zaten olur. Eve gidince duşunuzu alın güzelce,sonra güzel bir koku güzel bir çamaşır.. sonrasını akışına bırak.

uyurken insan sarmaş dolaş uyuyamıyo ki nefes alamıyosun birinden biri önce uyanıyor ağız koklamaya gerek kalmıyo biz sabahları uyanınca ağız hizasında konuşmuyoruz alışırsınız alışır :)

Ne kadar doğru aslında en mühimi sağlık. Bunlardan çok daha önemli şeyler var hayatta.
İşte sanırım ilk olacak ya, onun vermiş olduğu heyecan ve stres var üzerimde. Beğenilmek, güzel sözler duymak istiyorum en çok sanırım eşim tarafından. :) İçimi çok rahatlattın çoook teşekkür ederim.

Hamam otu diye bi toz var ondan alin anneniz kardesiniz yada bi arkadasiniz uzanamadiginiz yerlere surebilir digerlerini bilmem ama bu kil tuy islerini bununla pratik bi sekilde halledebilirsiniz
aynı sorun bende de var ya ensemde göbek kısmında bel kısmında tüylenme var , hamam otu işe yarıyor mu internetten bi araştırayım

Aynı düşünceler bende de var ya selülit ,göğüs ,ense bel göbekde tüyler ne bileyim insan çekiniyo ve benim nişanlım bayağa dikkat eder böyle şeylere, oraları nasıl alıcaz ki

Umarım çabuk alışırım, teşekkür ederim. :)
Bir de normal günlerde alışana kadar birbirimizin yanında giyinirken "sen çık ben bi giyineyim" gibi bir durum olması abes olur mu? ya da "sakın ben duştayken gelme" deyip ya da bunu demeden direkt kapıyı kitlemek? bunalır sanırım bunları yaparsam

Çatlaklarınız ıcın kantaro yagı kullanmaya baslayabılırsınız 1 ay ıcınde gozle gorulur bı fark mutlaka olur ama guvenılır gercek kantaron yagı olması lazım guvendıgınız bır aktardan alabılırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…