Nasip olursa ekim ayında nikahım var.Nikahtan sonra ailemizle bir yerde yemek yedikten sonra eve geçeceğiz. Kafama taktığım bazı şeyler var. Vücudumu genel olarak beğenmiyorum. Kilolu musun derseniz hayır değilim. Vücuduma oranla göğüslerim oldukça küçük, hafif sarkık ve diri değiller. Haliyle çıplakken hiç hoş olmayan bir görüntü ortaya çıkıyor, öz güvenim tamamen kırılıyor. Ergenlikten kalma bir sürü de çatlaklarım mevcut yani tek sorun o değil aslında. İleride göğüs estetiği mutlaka düşünüyorum. Fakat evlenmeme bir aydan daha kısa bir süre kaldığı için ilk gün beni haliyle böyle görecek. Küçük olduğunun elbette farkında, bunu asla sorun edecek bir insan değil. Ama ben kendimi çok ezik büzük hissediyorum ve mutlaka hissedeceğim. Bu cinselliği de mutlaka etkiler eminim, çünkü rahat hareket edemem. Ay eğilmeyim ne kadar şekilsiz, sarkıyor, ay üstümü çıkarmayım gibi saçma düşünceler beynimde. Mesela hep braletle mi dursam diyorum. :)
Çatlaklarım için zaten kesin bir çözüm yok, kalçam full çatlak. Kıl tüy sorunumda var, hormonlarımda bir problem yok. Ama insanın göbeğinde ve belinde de kıl olur mu ya hu. Maşallahım var. Uzun bir süre lazere gittim, ama çok az bir azalma oldu.Temizliğime gerçekten önem veriyorum, pasaklı ve bakımsız değilim. İlk gün istiyorum ki hoş görüneyim gözüne, görüntünün de çok önemli olduğunu düşünüyorum cinsellikte, bilemiyorum belki de yanlış düşünüyorum. Bu düşünceler beni çok sıkıyor. Sizce erkeklerde bu durumlara çok takılıyor mu? Sizlerden böyle sorunları olanlar varsa ilk günler veya ilk aylar nasıl geçti? Bir süre sonra bende alışacağımı rahat edeceğimi düşünüyorum aslında ama. İlk günler tamamen çıplak olmasam? çok saçma şeyler soruyorum mazur görün. :)
Fikirlerinizi çok merak ediyorum, teşekkür ederim. :)