• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğin ilk günü.

Cinsellik sadece erkek için gerçekleşen bir eylem değil. Önce bunu kendinize hatırlatın. Sizin içinde önemli. Herkes gibi eşinizin de kusurları olacak. Her ikiniz içinde uyum olursa bu düşüncelerinizin ne kadar gereksiz olduğunu anlarsınız.
Kasmayın, keyfini çıkarın. 😉

Ben açıkçası dayanamayıp açık açık kafama taktığım tüm bu şeyleri bir ara kendisine anlatmıştım.
O da boşuna kafama taktığımı ve gereksiz yere üzüldüğümü hiç önemi olmadığını söyledi. Ama haliyle hiç çıplak görmediği için kafasında canlandırdığı bence bu kadar kötü değildir. :) Kırmamak adına da böyle söylemiş olabilir.

emin ol düşündüğünden daha iyisini görecek

hatta o heyecanla görmeyecek bile

ben de vücudumu beğenmem bence beğenen de azdır yani ila herkesin beğenmediği bir yeri vardır

ama önceden hazırlanmadan spontane gelişen bir ilişkide oramı buramı kapatayım modu olmuyor

sen şimdi ilk gece odağındasın ama zaten yorgunluk vs bu kadar düşünmeye imkan olmaz

ha bu arada o kılar herkeste var belki seninki belirgindir onu bilemem ama herkesin belinde göbeğinde kıl var

Oy epey rahatladım vallahi şuan. :KK48:
Diyorum ilk gecenin sabahı ya püfür püfür ağız kokusu olursa.. sıçan gibi uyanırsam.. tüm o büyü püf diye uçarsa. Galiba zihnimde hep uyandıklarında,duştan çıktıklarında bile çok güzel ve çekici olan hatunlar yer etmiş. :) Çok teşekkür ederim yorumun için :)
Rahat ol kız ne ettin :D
Tamam bakımlı ol ama kendini bu kadar kasma.
Önceleri bende böyle sürekli süper gözükmem gerektiğini sanırdım ama evlenince öyle olmadığını anlıyorsun, eşimin yanında çok daha rahatım valla, niye onlar sanki sürekli süper mi gözüküyor :D
İleride bu konuya çok güleceksin bence. Ha bide kusur gördüğün bir şeyi sakın bi daha ona anlatma, her zaman kendini çok beğendiğini bilsin

Ağır alkol değil ama ben rakı içince kütük gibi uyurum, ama şarap tam bir afrodizyak. Kadınların üstünde güzel etkisi var şarabın.
Konu sahibi dozunda şarap da al ilk gece

Evet cesarette geliyor.
Olaylar karşısında kocan şaşırırsa sarhoştum hatırlamıyorum dersin :)

Kimse dört dörtlük değil. Hir bir zaman eşiniz olacak insanın yanında kendinizi elestirmeyin şuram böyle yok buram kötü gibi vs.
Siz kendinize değer verip onemsediginiz kadar karsinizdaki aynisini gösterir. Insaniz tabiki kıl tüy catlak olacak. Esiniz cok mu mukkemmel olacak sanki . Bunlari dusunup gecenizi mahvetmeyin. Aksam los ışıkta istediginiz şeyi giyinin bunlari kafaniza takmayin. ☺

Nasip olursa ekim ayında nikahım var.Nikahtan sonra ailemizle bir yerde yemek yedikten sonra eve geçeceğiz. Kafama taktığım bazı şeyler var. Vücudumu genel olarak beğenmiyorum. Kilolu musun derseniz hayır değilim. Vücuduma oranla göğüslerim oldukça küçük, hafif sarkık ve diri değiller. Haliyle çıplakken hiç hoş olmayan bir görüntü ortaya çıkıyor, öz güvenim tamamen kırılıyor. Ergenlikten kalma bir sürü de çatlaklarım mevcut yani tek sorun o değil aslında. İleride göğüs estetiği mutlaka düşünüyorum. Fakat evlenmeme bir aydan daha kısa bir süre kaldığı için ilk gün beni haliyle böyle görecek. Küçük olduğunun elbette farkında, bunu asla sorun edecek bir insan değil. Ama ben kendimi çok ezik büzük hissediyorum ve mutlaka hissedeceğim. Bu cinselliği de mutlaka etkiler eminim, çünkü rahat hareket edemem. Ay eğilmeyim ne kadar şekilsiz, sarkıyor, ay üstümü çıkarmayım gibi saçma düşünceler beynimde. Mesela hep braletle mi dursam diyorum. :)

Çatlaklarım için zaten kesin bir çözüm yok, kalçam full çatlak. Kıl tüy sorunumda var, hormonlarımda bir problem yok. Ama insanın göbeğinde ve belinde de kıl olur mu ya hu. Maşallahım var. Uzun bir süre lazere gittim, ama çok az bir azalma oldu.Temizliğime gerçekten önem veriyorum, pasaklı ve bakımsız değilim. İlk gün istiyorum ki hoş görüneyim gözüne, görüntünün de çok önemli olduğunu düşünüyorum cinsellikte, bilemiyorum belki de yanlış düşünüyorum. Bu düşünceler beni çok sıkıyor. Sizce erkeklerde bu durumlara çok takılıyor mu? Sizlerden böyle sorunları olanlar varsa ilk günler veya ilk aylar nasıl geçti? Bir süre sonra bende alışacağımı rahat edeceğimi düşünüyorum aslında ama. İlk günler tamamen çıplak olmasam? çok saçma şeyler soruyorum mazur görün. :)
Fikirlerinizi çok merak ediyorum, teşekkür ederim. :)

Sevgi olduktan sonra bunların hiç önemi yok
Ama özgüvensiz davranırsan nasıl başlarsa öyle gider kendine yapma bunu
Göğüs bir yağ kütlesidir, en güzeli bile hareket edince şekilden şekile giriyor, ortalıkta silikonluları göre göre insanlar gerçek meme nasıl oluyor unuttular, ondan kötü sanıyorsunuz. 105 bedenim hep özendim küçüklere:)) en güzel günlerinin tadını çıkar, böyle şeyleri dert etme, çatlaklara gelince erkeklerin çoğu onların ne olduğunu bile bilmiyor:))) biz kadınlar kendimizi çok incelediğimiz için biliyoruz. Kendini eşinin yanında rahat olmaya alıştır, bir ömür geçireceksiniz birlikte, kötü hissetmene hiç gerek yok.

Nasip olursa ekim ayında nikahım var.Nikahtan sonra ailemizle bir yerde yemek yedikten sonra eve geçeceğiz. Kafama taktığım bazı şeyler var. Vücudumu genel olarak beğenmiyorum. Kilolu musun derseniz hayır değilim. Vücuduma oranla göğüslerim oldukça küçük, hafif sarkık ve diri değiller. Haliyle çıplakken hiç hoş olmayan bir görüntü ortaya çıkıyor, öz güvenim tamamen kırılıyor. Ergenlikten kalma bir sürü de çatlaklarım mevcut yani tek sorun o değil aslında. İleride göğüs estetiği mutlaka düşünüyorum. Fakat evlenmeme bir aydan daha kısa bir süre kaldığı için ilk gün beni haliyle böyle görecek. Küçük olduğunun elbette farkında, bunu asla sorun edecek bir insan değil. Ama ben kendimi çok ezik büzük hissediyorum ve mutlaka hissedeceğim. Bu cinselliği de mutlaka etkiler eminim, çünkü rahat hareket edemem. Ay eğilmeyim ne kadar şekilsiz, sarkıyor, ay üstümü çıkarmayım gibi saçma düşünceler beynimde. Mesela hep braletle mi dursam diyorum. :)

Çatlaklarım için zaten kesin bir çözüm yok, kalçam full çatlak. Kıl tüy sorunumda var, hormonlarımda bir problem yok. Ama insanın göbeğinde ve belinde de kıl olur mu ya hu. Maşallahım var. Uzun bir süre lazere gittim, ama çok az bir azalma oldu.Temizliğime gerçekten önem veriyorum, pasaklı ve bakımsız değilim. İlk gün istiyorum ki hoş görüneyim gözüne, görüntünün de çok önemli olduğunu düşünüyorum cinsellikte, bilemiyorum belki de yanlış düşünüyorum. Bu düşünceler beni çok sıkıyor. Sizce erkeklerde bu durumlara çok takılıyor mu? Sizlerden böyle sorunları olanlar varsa ilk günler veya ilk aylar nasıl geçti? Bir süre sonra bende alışacağımı rahat edeceğimi düşünüyorum aslında ama. İlk günler tamamen çıplak olmasam? çok saçma şeyler soruyorum mazur görün. :)
Fikirlerinizi çok merak ediyorum, teşekkür ederim. :)
çok komik gelebilir ama ben böyle zamanlarda kendimi sakinleştirmek amacıyla herkesin insan olduğunu ve onlarında WC ye gittiğini, kabız olduğunu aklıma getiriyorum. çok fazla kendinizi kasmayın önemli olan bakan göz eminim nişanlınıza göre en güzel sizsiniz. bence mutlu olun keyfini çıkartın

Rahat ol kız ne ettin :KK70:
Tamam bakımlı ol ama kendini bu kadar kasma.
Önceleri bende böyle sürekli süper gözükmem gerektiğini sanırdım ama evlenince öyle olmadığını anlıyorsun, eşimin yanında çok daha rahatım valla, niye onlar sanki sürekli süper mi gözüküyor :KK70:
İleride bu konuya çok güleceksin bence. Ha bide kusur gördüğün bir şeyi sakın bi daha ona anlatma, her zaman kendini çok beğendiğini bilsin

Ahahah valla hepimiz oyle saniyormusuz galiba :KK70: Ilk zamanlar ben de oyle sanmistim uyanir uyanmaz makyaj yapmisligim var :KK70:simdi evdeysem makyaj yapmaya useniyorum :KK70:

Herkesin kusuru var bu avuntu değil gerçek.
Tek kafama takacağım şey elinde olduğu halde yapmayacağı şeyler olur o da karşı taraf için
mesela ağız hijyeni
Sadece fırçalıyo mudur diş ipi dil temizleyici kullanıyo mudur
Ben böyle şeyleri dert ederim
tüydr alırsın o an kurtulursun telafisi vardır
ya ağız hijyeni gibi sürekli dikkat edilmesi gereken şeylere dikkat edilmiyorsa 🤮

Bence eşinize kusur gördüğünüz şeyleri dile getirmeyin.

Empati kurun sürekli eşiniz benim şöyle bir kusurum var böyle bir sorunum var dediģini düşünün bıkkınlık gelir bir süre sonra ve siz farketmesenizde o söyledikçe daha çok dikkat etmeye başlarsınız .

Insan önce kendini sevmeli bunlar dert edilecek gibi şeyler değil kendinize güvenin 💕

10 yıl oldu evleneli . Ben de asırı korkar cekinir nasıl olacak derdim. Vücudumun maşallah vardı ama yinee de çekinirim sadece orasının şeklini rengini begenmiyordum dudaklar büyüktü VS diye. Sırf bu yüzden acaba evlenmesem mi acaba bile derdim. Ya istemezse ta sevmezse ya olmazsa binlerce sana sapan fikir. Ama şimdi ahey Ahey 😁 velhasıl kelam. Rahat ol. Yak mumları ya da loş ışık ver coşkuyu 🥳

daha şimdiden bu kadar kasma canim fazla düşünme..
iş o yola doğru koyuldumu zaten ayrıntılara takilacak vaktin olmayacak.
kendini eksik gördüğün şeyleri de adamin gözünü zorla sokma belki o kucuk seviyor :halay:

Back
X