Evliliğin ilk günü.

Cok masumca korkular ve sasirtici gunumuzde cogunlukla ciftler birbirlerinin bedenlerini onceden biliyor oluyorlar bana cok masumca geldi korkulariniz takmayon bunlari mutluluklar dilerim

Onun kafasında nasıl canlandırdığıni bilemem ama eminim senin betimledigin gibi de değildir ilk olacağı için endişeni anlıyorum ama çok abartıyorsun. O gece ne kadar rahat ve öz güvenli olursan o kadar güzel görünürsün buna emin olabilirsin. Karanlıkta senin çatlaklarini ya da bahsettiğin ufak tefek kıl tüy gibi şeyleri görmeyecek. Erkekler zaten bizim gibi detaycı değiller istisnalar hariç. Nişanlın da zaten o istisnalardan olmadığını bu tür şeylerin hiç önemli olmadığıni söyleyerek göstermiş. İstersen kusursuz bir vücuda sahip ol, isteksiz ve öz güvensizsen asıl o zaman her şeyin batar eşine. Asla göğüslerini saklama mesela eminim çok da güzellerdir zaten.

Kendinden emin ol, ilk gece için tüylere çözüm var zsten bir şekilde agdayla, tüy dökücüyle falan halledersin. Çatlak hepimizde var ve bir sor bakalim kaç kişinin eşi sorun ediyor benim memelerim de neredeyse yok denecek kadar küçük. Eskiden çok kafaya takardim ama kendimle barışınca hiç önemi olmadığını anladım.

Her şey istediğin gibi gider ve sonrasında da çok mutlu olursunuz inşallah

Erkekler kadınları kadınların kendılerını gördüğünden cok daha guzel gorur. Bugun bir arkadasım söyledi cinsellikte tıpe değil arzuya bakarız diye. Ustelık sen oram böyle buram boyle dersen onun da algısı o yonde değişir.

Şöyle düşün sen onun vücüdundaki bir görsel sorundan ötürü ondan soğuyacakmısın..İnsan sevince hiç kusur görmezki..Ama srn saklamaya çalışıp tedirgin oldukça dikkatını o yöne çekersin..Kendini muhteşem vücutlu bir kadın gibi hayal et ve öyle davran..O zaman karşındakide seni öyle görür..Herşey beyinde bitiyor.Sen ona onu ne kadar sevdiğini ve istediğini hissettir.O zaman onun aklı başından gider..Rahat ol kendini kasma asıl öyle davranmak soğutur..Çünkü insanlar mutluyken gözleri hiç birşey görmez mutsuz olunca da kusur arar...Empati yap.O sana karşı istekli ve srvgi dolu olunca dikkat edermisin hiç orasına burasına..Ayrıca loş ışık candır hele kırmızı ışık kusur kapatıcı ..Birde güzel iç çamaşırlar..Üstüne birde sevgi dolu şehvetli bakışlar adamın aklını alırsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…