- 6 Mayıs 2020
- 2.836
- 14.714
- 158
- Konu Sahibi patatesturtasi
Beyimiz bunlar hangisi ona göre yorum yapıcam?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yanlız en önemli tavsiye bende. PARFÜMÜ BOYNUNA TENİNE DEĞİL ELBİSENE SIK . yoksa bütün şehvet ortam eşinin ağıza gelen parfüm acı tadı sebebiyle bozulma ihtimali çok çok yüksek. Eşinin ağızına o acı tad gelip agızını yıkamak isteyebilir... buda hiç hoş değil. ağızını yıkamak istemesede bence ilişki sırasında o tadı almak kötü..İçi kıpır kıpır eden bir yorum.
Teşekkür ederiiiim :)
Araştırma araştırma. Kokusu günlerce çıkmaz üstünden.
Beyimiz bunlar hangisi ona göre yorum yapıcam?
Hiç bulaşma hamam tozuna jiletten farkı yok eğer lazer çözüm olmuyorsa düğünden 1 yada 2 gün önce rahatsız olduğun bütün bölgeleri ağda ile aldır en az 10 gün kafan rahatHiç duymamıştım, araştırayım hemen. Çok teşekkür ederim :)
kız onların kulak arkasında bile kıl çıkıyorayrıca ilk zamanlar sürekli sevişme oluyor evet ama vücuda değil daha çok belaltına odaklanıyorlar bu kadar kasma. Bacaklarımda kıllar çıktığı zaman bilerek almadığım zamanlar oluyo bizimde insan olduğumuzu fark etmeleri adına. haha bak senle yarışıyorum diye dalga bile geçiyorum. doğru kişiyi bulduğunda göze kulağa her şey komik ve çekilesi geliyor.
Oy epey rahatladım vallahi şuan.
Diyorum ilk gecenin sabahı ya püfür püfür ağız kokusu olursa.. sıçan gibi uyanırsam.. tüm o büyü püf diye uçarsa. Galiba zihnimde hep uyandıklarında,duştan çıktıklarında bile çok güzel ve çekici olan hatunlar yer etmiş. :) Çok teşekkür ederim yorumun için :)
Bende Brezilya kadınları gibi kalça var.
Buna rağmen Çinli kadınlar gibi de göğüs.
Yani vücudum armut şeklinde.
Evlenmeden önce hep estetik yaptıracağım der dururdum ama eşim sağ olsun beni severken bazı şeylere takılmadığını anlattı.
Şimdi kendim bile seviyorum vücudumu çünkü sağlıklı olmanın ne kadar büyük lütuf olduğunu biliyorum.
Evde üst çamaşırım olmadan gezerim bazen kendisi bile takılır hanimiş memecikler nereye kayboldular diye
Yani seks yaparken zaten o kadar küçük bir ayrıntı ki meme
Bir de şey var; erkekler küçük memeli kadınları daha seksi bulurlar diye :)
Evde üst çamaşırım olmadan gezerim bazen kendisi bile takılır hanimiş memecikler nereye kayboldular diye![]()
aynı sorun bende de var ya ensemde göbek kısmında bel kısmında tüylenme var , hamam otu işe yarıyor mu internetten bi araştırayımHamam otu diye bi toz var ondan alin anneniz kardesiniz yada bi arkadasiniz uzanamadiginiz yerlere surebilir digerlerini bilmem ama bu kil tuy islerini bununla pratik bi sekilde halledebilirsiniz
Aynı düşünceler bende de var ya selülit ,göğüs ,ense bel göbekde tüyler ne bileyim insan çekiniyo ve benim nişanlım bayağa dikkat eder böyle şeylere, oraları nasıl alıcaz kiNasip olursa ekim ayında nikahım var.Nikahtan sonra ailemizle bir yerde yemek yedikten sonra eve geçeceğiz. Kafama taktığım bazı şeyler var. Vücudumu genel olarak beğenmiyorum. Kilolu musun derseniz hayır değilim. Vücuduma oranla göğüslerim oldukça küçük, hafif sarkık ve diri değiller. Haliyle çıplakken hiç hoş olmayan bir görüntü ortaya çıkıyor, öz güvenim tamamen kırılıyor. Ergenlikten kalma bir sürü de çatlaklarım mevcut yani tek sorun o değil aslında. İleride göğüs estetiği mutlaka düşünüyorum. Fakat evlenmeme bir aydan daha kısa bir süre kaldığı için ilk gün beni haliyle böyle görecek. Küçük olduğunun elbette farkında, bunu asla sorun edecek bir insan değil. Ama ben kendimi çok ezik büzük hissediyorum ve mutlaka hissedeceğim. Bu cinselliği de mutlaka etkiler eminim, çünkü rahat hareket edemem. Ay eğilmeyim ne kadar şekilsiz, sarkıyor, ay üstümü çıkarmayım gibi saçma düşünceler beynimde. Mesela hep braletle mi dursam diyorum. :)
Çatlaklarım için zaten kesin bir çözüm yok, kalçam full çatlak. Kıl tüy sorunumda var, hormonlarımda bir problem yok. Ama insanın göbeğinde ve belinde de kıl olur mu ya hu. Maşallahım var. Uzun bir süre lazere gittim, ama çok az bir azalma oldu.Temizliğime gerçekten önem veriyorum, pasaklı ve bakımsız değilim. İlk gün istiyorum ki hoş görüneyim gözüne, görüntünün de çok önemli olduğunu düşünüyorum cinsellikte, bilemiyorum belki de yanlış düşünüyorum. Bu düşünceler beni çok sıkıyor. Sizce erkeklerde bu durumlara çok takılıyor mu? Sizlerden böyle sorunları olanlar varsa ilk günler veya ilk aylar nasıl geçti? Bir süre sonra bende alışacağımı rahat edeceğimi düşünüyorum aslında ama. İlk günler tamamen çıplak olmasam? çok saçma şeyler soruyorum mazur görün. :)
Fikirlerinizi çok merak ediyorum, teşekkür ederim. :)
uyurken insan sarmaş dolaş uyuyamıyo ki nefes alamıyosun birinden biri önce uyanıyor ağız koklamaya gerek kalmıyo biz sabahları uyanınca ağız hizasında konuşmuyoruzalışırsınız alışır :)
Nasip olursa ekim ayında nikahım var.Nikahtan sonra ailemizle bir yerde yemek yedikten sonra eve geçeceğiz. Kafama taktığım bazı şeyler var. Vücudumu genel olarak beğenmiyorum. Kilolu musun derseniz hayır değilim. Vücuduma oranla göğüslerim oldukça küçük, hafif sarkık ve diri değiller. Haliyle çıplakken hiç hoş olmayan bir görüntü ortaya çıkıyor, öz güvenim tamamen kırılıyor. Ergenlikten kalma bir sürü de çatlaklarım mevcut yani tek sorun o değil aslında. İleride göğüs estetiği mutlaka düşünüyorum. Fakat evlenmeme bir aydan daha kısa bir süre kaldığı için ilk gün beni haliyle böyle görecek. Küçük olduğunun elbette farkında, bunu asla sorun edecek bir insan değil. Ama ben kendimi çok ezik büzük hissediyorum ve mutlaka hissedeceğim. Bu cinselliği de mutlaka etkiler eminim, çünkü rahat hareket edemem. Ay eğilmeyim ne kadar şekilsiz, sarkıyor, ay üstümü çıkarmayım gibi saçma düşünceler beynimde. Mesela hep braletle mi dursam diyorum. :)
Çatlaklarım için zaten kesin bir çözüm yok, kalçam full çatlak. Kıl tüy sorunumda var, hormonlarımda bir problem yok. Ama insanın göbeğinde ve belinde de kıl olur mu ya hu. Maşallahım var. Uzun bir süre lazere gittim, ama çok az bir azalma oldu.Temizliğime gerçekten önem veriyorum, pasaklı ve bakımsız değilim. İlk gün istiyorum ki hoş görüneyim gözüne, görüntünün de çok önemli olduğunu düşünüyorum cinsellikte, bilemiyorum belki de yanlış düşünüyorum. Bu düşünceler beni çok sıkıyor. Sizce erkeklerde bu durumlara çok takılıyor mu? Sizlerden böyle sorunları olanlar varsa ilk günler veya ilk aylar nasıl geçti? Bir süre sonra bende alışacağımı rahat edeceğimi düşünüyorum aslında ama. İlk günler tamamen çıplak olmasam? çok saçma şeyler soruyorum mazur görün. :)
Fikirlerinizi çok merak ediyorum, teşekkür ederim. :)