Görümcem benden küçük eşide eşimden 3 yaş küçük eşim görümcemin abisi oluyor da o yüzden. Haklısınız fakat yasaklardan dolayı bunaldım aileme gidemiyorum tüm haftasonları sabah akşam bunalttı biraz beni üstelik çalışıyorum evde uzanmak istiyorum o yüzden sanırım fazla batıyor bana. Bu güreşme sıklığından yüz bulup planlarımızada dahil oluyorlar bizde gelelim abi diye. Bilmiyorum rahatsız oluyorum.Bana anormal gelmedi görüşme sıklığınız. Sonuçta hafta sonu ve sizin başka planlarınız, arkadaş ortamınız vs. yok anladığım kadarıyla. Hafta sonu da birileriyle görüşmezseniz bu asosyallik evlilik hayatınıza olumsuz olarak yansır bence.
Aile ile daha az görüşmek istiyorsanız arkadaş ortamı yaratacaksınız kendinize. Ailece gidilip gelinen, organizasyon yapılıp gezilen arkadaşlıklar bence bir evlilik için çok önemli.
Bu arada kayınçosu olmaz o eniştesi olur.
Günümün bağlandığı o kadar zaman olduki ilk başlarda sesim çıkmadığı için o kadar dolmuşum ki. Aslında eşimin uğramasına kızmadım çay içilmeye gidilcek işten geliyorum afedersiniz terliyim ve benim haberim yok çay içmeye gidileceğinden. Tepki göstermeseydim hep devam etmezmiydi ? Bazen evde yemek oluyor görümcem annesine yemeğe gidiyor diye bizde gidiyoruz eşim sormadan tamam diyor ee evde yemek var ? Sinirleniyorum.Burda sizin ne istediğiniz önemli.
Bu kadar görüşmekten sıkılıyorsanız gitmeyin tabii ki.
Aynı apartmandasınız, görümce gelmiş sizi de çağırırlar anormal değil bu.
Gününüzü bağlamamışsınız, kahvaltı yapıp çıkmışsınız.
Akşam gitmek bence de fazla, ama görüşmekten keyif alıyorsanız neden gidilmesin, almıyorsanız ve eşiniz çok istiyorsa tek gitmesinde bir sakınca olmamalı, eşiniz bazen ayrı takılmayı normal görsün.
Eşinizin geçerken uğramasında da sakınca göremedim.
Aynı apartmanda yaşamanın cilveleri, kolay olmayacağı aşikar.
Muhtemelen laf yaparlar karın neden gelmedi diye. Dinlenecekmiş dese iş mi yaptırıyoruz sanki derler. Aile yapılarıda öyle çift olarak giderler eşimde öyle görmüş bana görede normal gidebilir yaniNeden sensiz annesine gitmiyor ki?
Açıklaması nedir yani?
Aslında yaşıt sayılırsınız. Arkadaş ilişkisi gibi bir ilişki olabilir aranızda. Biz de gelelim kısmı da anormal gelmedi bana o yüzden.Görümcem benden küçük eşide eşimden 3 yaş küçük eşim görümcemin abisi oluyor da o yüzden. Haklısınız fakat yasaklardan dolayı bunaldım aileme gidemiyorum tüm haftasonları sabah akşam bunalttı biraz beni üstelik çalışıyorum evde uzanmak istiyorum o yüzden sanırım fazla batıyor bana. Bu güreşme sıklığından yüz bulup planlarımızada dahil oluyorlar bizde gelelim abi diye. Bilmiyorum rahatsız oluyorum.
Haklısınız bu konuyu abartıyor olabilirim sadece çok fazla doldum balayıma bile geldi görümcem. 1 haftalık evliyken gezmek istediğimiz yerlere atladı. Karı koca yürüyüşe çıktığımız akşamı beni götürmedin abi diye söylendi. Eve aldığımız her pastayı yiceği kıskandı. Abarttığı için istemiyorum aslında ya da yanlış yapıyorum bilmiyorum bu konuda eleştiriye açığım:)Aslında yaşıt sayılırsınız. Arkadaş ilişkisi gibi bir ilişki olabilir aranızda. Biz de gelelim kısmı da anormal gelmedi bana o yüzden.
Şöyle düşünün; sizin üç yaş küçük bir kızkardeşiniz olsa, onunla ve eşiyle planlar yapmak hoşunuza gitmez miydi? İki genç çift gayet güzel plan yapıp eğlenebilir. Adının görümce olması sizi rahatsız ediyor sadece.
O bizde de var izne geliyor evimize geçiyoruz gece arıyorlar hadi gel diye bunu annesigil sen git üstüm müsait değil diyorum mesela ama bensiz gitmiyor odaMuhtemelen laf yaparlar karın neden gelmedi diye. Dinlenecekmiş dese iş mi yaptırıyoruz sanki derler. Aile yapılarıda öyle çift olarak giderler eşimde öyle görmüş bana görede normal gidebilir yani
Aslında her zaman değil de arada tek başına annesine uğrasa sen bu kadar bunalmazsın.Muhtemelen laf yaparlar karın neden gelmedi diye. Dinlenecekmiş dese iş mi yaptırıyoruz sanki derler. Aile yapılarıda öyle çift olarak giderler eşimde öyle görmüş bana görede normal gidebilir yani
O da nasıl davranacağını bilememiş olabilir ilk başta. Abisini başka bir kadınla paylaşmak zor gelmiştir falan. Evliliğin başında karşılaşılan şeyler bunlar. Siz bir abla gibi yaklaşıp görümceyi kız kardeş gibi görürseniz, hata yaptığı ya da size yanlış gelen şeyler olduğunda tatlı dille uyarırsanız nasıl davranması gerektiğini öğrenme ve size iyi bir dost olma ihtimali var bence.Haklısınız bu konuyu abartıyor olabilirim sadece çok fazla doldum balayıma bile geldi görümcem. 1 haftalık evliyken gezmek istediğimiz yerlere atladı. Karı koca yürüyüşe çıktığımız akşamı beni götürmedin abi diye söylendi. Eve aldığımız her pastayı yiceği kıskandı. Abarttığı için istemiyorum aslında ya da yanlış yapıyorum bilmiyorum bu konuda eleştiriye açığım:)
Teşekkür ederim dikkat edeceğim ben hep tam tersini düşünüp insan bi rahat bırakır bu ne böyle diye kinlendim. Çünkü kendisi çok agresif bağıran bi tip hesap sordukça hesap mı vericez diye bilendim ve yakınlaşamadım.O da nasıl davranacağını bilememiş olabilir ilk başta. Abisini başka bir kadınla paylaşmak zor gelmiştir falan. Evliliğin başında karşılaşılan şeyler bunlar. Siz bir abla gibi yaklaşıp görümceyi kız kardeş gibi görürseniz, hata yaptığı ya da size yanlış gelen şeyler olduğunda tatlı dille uyarırsanız nasıl davranması gerektiğini öğrenme ve size iyi bir dost olma ihtimali var bence.
Evlilik idare etme sanatıdır derim ben hep. Sürekli birileriyle ilişkilerimizi düzene sokmak, idare etmek zorundayız. Aksi kavgalı gürültülü huzursuz bir evlilik getirir çünkü.
Ben insanlara nasıl davranırsak eninde sonunda bize onlara davrandığımız gibi davranacaklarına inanıyorum ciddi psikolojik problemleri yoksa. Kendi hayatımda da bu yolu izliyorum genelde, şimdiye kadar ilişkiyi düzeltemediğim insan olmadı. Hayatımda kavga, küslük, huzursuzluk sevmiyorum. Ya ilişkiyi bitiriyorum ya düzeltmeye çalışıyorum. O yüzden tavsiyem genelde bu yönde oluyor.Teşekkür ederim dikkat edeceğim ben hep tam tersini düşünüp insan bi rahat bırakır bu ne böyle diye kinlendim. Çünkü kendisi çok agresif bağıran bi tip hesap sordukça hesap mı vericez diye bilendim ve yakınlaşamadım.
Evet öyle tabi benimde bir ailem var eşimin ailesi sanki onlar var sadece gibi davrandıkları için fırsat olmuyor kendi aileme vakit ayırmaya.Aslında her zaman değil de arada tek başına annesine uğrasa sen bu kadar bunalmazsın.
Anne-evlat, dayı-yeğen, birbirini özlemesi çok normal ama biz gelinleri çok darlamak da iyi olmuyor yani.
Sanırım normal durumlar haftada 3 4 güne çıkmadıkça teşekkür ederim dert aramak değilde evliliğin ilk başında düzenimi yanlış oturtmak istemiyorumBana Hepsi normal geldi valla
Planınızı bozup gitmemiş sonuçta
Ayrıca gitmek istemediğiniz zamanlar gayet gitmiyorsunuz
Bu da olması gereken
Geriye bi dert eşinizin gitmek istemesi kalmış sanırım
İlla dert arayınca bulunuyor velhasıl
Sizin düzen en baştan yanlıştı zatenSanırım normal durumlar haftada 3 4 güne çıkmadıkça teşekkür ederim dert aramak değilde evliliğin ilk başında düzenimi yanlış oturtmak istemiyorum
Deneyeceğim sadece eşimle vakit geçirme konusunda hassasım biraz o da benim abimle yengemin vakitlerine müdahele etmememden kaynaklanıyor. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederimBen insanlara nasıl davranırsak eninde sonunda bize onlara davrandığımız gibi davranacaklarına inanıyorum ciddi psikolojik problemleri yoksa. Kendi hayatımda da bu yolu izliyorum genelde, şimdiye kadar ilişkiyi düzeltemediğim insan olmadı. Hayatımda kavga, küslük, huzursuzluk sevmiyorum. Ya ilişkiyi bitiriyorum ya düzeltmeye çalışıyorum. O yüzden tavsiyem genelde bu yönde oluyor.
Sizin aile ilişkileriniz bence toparlanabilitesi yüksek bir aşamada henüz. Biraz ılımlı yaklaşır ama aynı zamanda sınırınızı korumayı başarırsanız yoluna girecektir her şey.
11 aylık evliyim. İlk zamanlar ne yapacağımı bilemedim hayır diyemedim suçluluk hissettim. Şuan biraz daha iyiyim geçen kuzenimle yengem geldi “ kızım sen ruh gibiydin ilk evlendiğinde geldiğimizde neşen yerine gelmiş çok mutlu oldum “ dedi. Artık daha iyiyim şu konuyuda aşarsam. Sürekli davet edilmek rahatsız ediyor özellikle iş çıkışı izin günlerimde sabah akşam. Her kurban ramazan tatillerinde onların memleketine gitmek zorundaymışız gibi hareket etmeleri.Sizin düzen en baştan yanlıştı zaten
Şimsi düzelmiş görünüyor
Ne kadar sürelik evliydiniz?
Hep konuları var ama evliliğin başı hiç geçmiyor