Bana anormal gelmedi görüşme sıklığınız. Sonuçta hafta sonu ve sizin başka planlarınız, arkadaş ortamınız vs. yok anladığım kadarıyla. Hafta sonu da birileriyle görüşmezseniz bu asosyallik evlilik hayatınıza olumsuz olarak yansır bence.
Aile ile daha az görüşmek istiyorsanız arkadaş ortamı yaratacaksınız kendinize. Ailece gidilip gelinen, organizasyon yapılıp gezilen arkadaşlıklar bence bir evlilik için çok önemli.
Bu arada kayınçosu olmaz o eniştesi olur.
ben mi yanlış anladım sık değil demişsin
cumartesi görümce ve eşi ile takılmışlar dışarıda yeğen görülmüş, muhabbet edilmiş
görümce anneye gelmiş, konu sahibi ben gelmeyeyim demiş ama eşi çaya annesine gitmiş Cumartesi
pazar sabahı görümce eşi konu sahibi eşi kv ye kahvaltıya gitmiş
sonra pazar akşamı da kv görümceye gitmiş, eşi biz de gidelim demiş
bana çok sık geldi, yani aynı evin içinde yaşasalar valla bu kadar sık görüşülmez
alttaki notta da yine hem cumartesi hem pazar birlikte yemek yeme anısı var
bir de beni özellikle bunların haftasonu olması rahatsız ediyor galiba
yani atıyorum salı akşamı yemek yapma bizde yiyin denirse iyi niyettir, işten gelmiş vs
ama cumartesi ben cici cici evimde yemek hazırlamışım hadi bize gelin beni de sinirlendirir
ya da kahvaltıya gelin, bırakın uyuyacağım belki, belki farklı sabah etkinliği planım var vs
son olarak kardeşini yeğenini vs özlediğinden değil evde verimli zaman geçiremediğinden eşin de kardeşine gitmek istemiş pazar akşamı
evde kalmayı cazip hale getirmeniz lazım, ama sen değil siz
yani evde neden sıkılıyor ki, bunu bulmak lazım
kardeşinin eşi ile oyun oynuyorsa sizinle de oynasın
örneğin avrupa şampiyonası var hiç mi maç izlemiyor bu yeni nesil
bizim babalarımız maç var diye nerede ise tuvalete gitmezdi, şimdi anası kız kardeşi ile ev oturmasına gidiyorlar :)))