• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğin daha ilk aylarinda

Altının düğün kasedin falan varsa onları anne evine götür, maaş zamanı maaşını verme yanına ailenden birilerini al. Kavga gürültü ederse evden gönderin gitsin.
Benim ailemin taktiği bir kısmı sattık diyorumki altınlar benim hayırdir ne alaka onlar ev için diyor. Takılan altınları düğünde taktım sonra kaldırdık

Oldukça açık. Asla kredi çekme. Acilen boşan. Aklını başına topla. Bu adamın ne sevgisi var ne saygısı. Köle gibi görüyor. Sen kiradayken neden kayınpedere ev alıyorsun
Ve diğer çocukları da var ama bana patladı bu durum evlenmeden önce deseydin madem böyle diyorum kötü sözler ediyor

Mantıksız olan evet bu krediyi birde bana cektirecekler
Krediyi de çek sonra her gün gidip kaynana evini temizle, yemeğini yap, hatta beraber yaşayın siz bu işin hakkı budur yani.
Sen sesini çıkarmazsan sırtına çıkıp taşı bizi de derler

Evlenmek kolayda ayrılmak çok zor geliyor daha yeni eşya borcu vs bitti
Hanımefendi esyalarla hayatınıza paha bicmeyin bu adamla da bu aile ilede ömür gecmez paylaşırsınız esyalari kurarsinjz miss gibi hayat ya rabbel alemin yahuu gerçekten siz de hiç normal degilsiniz kayinaileye gelinin ev aldığı nerede görülmüş

Her ay şöyle borç var böyle borç var para bir an evvel birikip ev almak gerek bir şey alacak olsam alma masraf yapma bu sekilde
Maaşını neden ona veriyorsun? Bu evliliğe devam etme motivasyonun ne? Seni sağılacak inek olarak görmüş eşin ve ailesi, bunun farkında mısın?

Senin oturmayacağın bir ev için neden masraf edip borca giresin? Bunu da anasına sorarmısın mantıklı acıklaması varsa yapsın lütfen. İş eşinde bitiyo
Kocası çalışmaktan yorulmuş onu artık calistirmayacakmis. Yaşadıkları sehirdende bıkmış. Böyle diyor devamlı ev atıyor her gun

Bende artık sinirden catladim almak istemiyorum bizim evimiz yok daha dedim onların evi aradan çıksın diyor. İstedikleri ev küçük çaplı da değil neymiş misfiri olurmuş biraz büyük olsun falan diyorlar
Mal ya kocan. Delirdim burda. Milletin ailesi evlenirken çiftlere ev verir damat tarafı. Bunlar değil ev vermek kendilerine ev aldırıyo.
Aradan çıksın ne ya küçük ev aleti mi alıyorsunuz? Çok mu zengin kocanız şuan 2 tane ev alacak parası var gibi davranıyo?

Eşimle evleneli bir yıl olmadı. Şuan ailesi farklı şehirde. Bize diyorlarki bize ev alın. Kendi üstünüze olsun. Ama biz oturalım. Eşim evlenmeden önce bambaşkaydı. Şuan ise en ufak şeyde küfür ediyor agizini bozuyor sonrada normal davranmami istiyor.Haftasonlari veya akşam gelince ya yatıyor ya elinde telefon ben söylemiyorum devamlı benle ilgilen diye. Ben yoruluyorum ayağım ağrıyor vs diyip duruyor. Bende çalışıyorum bir şey alacak olsam ev alacağız masraf yapma diyor. Bu arada bizim evimiz falan yok kiraciyiz. Evlilik ilk başlarda böyle olması normal mi?
Normal değil. Evlenmeden önce size kendini göstermemiş demek ki kimse birden küfürbaz olmaz. Ben olsam paramı başkası ev alsın diye vermem.

Eşya borcu yeni bitti diye, ev alıp eşinin ailesinin oturacağı, sizin yıllarca kirada olacağınız, size hakaret küfür eden bir adama katlanacağız bir evliliği mi devam ettirmeyi düşünüyorsunuz yani?

Eşimle evleneli bir yıl olmadı. Şuan ailesi farklı şehirde. Bize diyorlarki bize ev alın. Kendi üstünüze olsun. Ama biz oturalım. Eşim evlenmeden önce bambaşkaydı. Şuan ise en ufak şeyde küfür ediyor agizini bozuyor sonrada normal davranmami istiyor.Haftasonlari veya akşam gelince ya yatıyor ya elinde telefon ben söylemiyorum devamlı benle ilgilen diye. Ben yoruluyorum ayağım ağrıyor vs diyip duruyor. Bende çalışıyorum bir şey alacak olsam ev alacağız masraf yapma diyor. Bu arada bizim evimiz falan yok kiraciyiz. Evlilik ilk başlarda böyle olması normal mi?
Bence ailesinin baskısından adam hayattan soğumuş o yüzden agresif olmuş böyle. Ailede nasıl aileymis öyle adamı bunaltiyorlar demekki ev al diye oda işin içinden çıkamayınca sinirleniyor demekki. Ailesine de bir şey diyemiyorsa sorun büyük. İkiniz için de zor bir durum, ne yapılabilir hiç bilmiyorum

Ve diğer çocukları da var ama bana patladı bu durum evlenmeden önce deseydin madem böyle diyorum kötü sözler ediyor
Canım senin kafan iyi mi? Yerinde mi? Nasıl bu adamla evli kalıp maaşı verirsin. Kendine nasıl küfür ettirirsin. Özsaygı özsevgi bunlar ne demek biliyor musun? Bu adam yakında şiddete de başlar. Senrlerce kaynanaya kocaya köle mi olacaksın anne baban istese yapmazsın bunu

Çok az sinirlenirim bu konu beni sinirlendirdi gerçekten. Eşya borcu ödedim siye evliliğe katlanırsan üstünden araç da alırlar ev de alırlar tepene de çıkarlar. Neden bu kadar hürmet ediyorsunuz kocanız bulunma shiny kımaşı mı? Kıvanç mı Tatlıtuğ mu? Prenses gibi davranmadığı ortada küfür ziyan içindesin.
Sen tepen atar da sopayı gösterirsen asıl o zaman bu herif “düğün eşya borcu ödedim boşanmam” diye düşünüp sana iyi davranır yoksa ezerlerrrr

Canım senin kafan iyi mi? Yerinde mi? Nasıl bu adamla evli kalıp maaşı verirsin. Kendine nasıl küfür ettirirsin. Özsaygı özsevgi bunlar ne demek biliyor musun? Bu adam yakında şiddete de başlar. Senrlerce kaynanaya kocaya köle mi olacaksın anne baban istese yapmazsın bunu
Bazen kavga anında vurmaya yelteniyor sonrada diyorki ben vurmak istesem vururdum vurmuyorum diyor aşırı

Back