Evliliğin daha ilk aylarinda

Evet çünkü erkenden kalkmam gerek. Evet kim kimin günahını alıyorsa onunda günahı boynuna. Bende bu konuda yalancı olarak ithamlayanlara helal etmiyorum hakkımı

Ya zaten yaşadığım eve müdahale edecek oldular altlı üstlü yaşarız yok bahçeli ev alına girince konu aynı hayalleri ben kuramıyorum. Belki yıllar sürecek bir borca gireceğim ama meyvesini göremeyeceğim. Hep kendimden kismam gerektiğini farkettim

Zaten aramızda kavga oldu ailesi duydu annesinin en ufak şeyde dediği şey sen ne yaptın da o bu noktaya geldi oldu

Soğuk ve sakin yazmanın seviyesizlikle ilgisi nedir? Siz sakın yazıyorsunuz derken üzülmüş gibi değilsiniz onu söyledim ben orda. Ayrıca bana cvp yetiştirmek yerine size sorular yönelten onca kişiye dönüş sağlayın isterseniz. Buraya laga luga yapmaya girmeyin gerçekten çözüm üreten insanlara yazın!

Aileme söyleyeceğim onlar cozumler muhtemelen çünkü ben konuşmak istediğimde işin sonu kavgaya varıyor

İşte maalesef dışardaki insanlar kurt bunu sonradan öğreniyor insan

Şuan oturdukları yer kira

Maalesef evet daha evleneli bir yil bile olmadan talepler başladı annesi dişimi yaptır benim şöyle böyle yani hiç sorma yok bana. Ama bu ev konusunda krediyi ben çekeceğim için mecbur sormak zorunda kaldilar

Teşekkür ederim yorumunuz için. Evet yakın arkadaşlarımda böyle bir hata yapma kendi evin yokken onların oturacağı evin yıllarca borcunu ödeyeceksin dediler

Dunya halidir insan şasar beşer. Yanilacakta olabilirim. Ama burda senelerdir varim. Cevrem coktur kulagim deliktir.aklimda onlaein planlarini sana anlatayim
Muhtelemen calisiyosun parani alacak sana harclik verirmi vermez mi bilmem. Ama belliki kisitliyor. Burda cogu kadin maas kartini esine veriyor harclik aliyior.en buyuk hata bu. Ben calisiyorum ne hakla bana tahsis edilen emegin karsiligini kocam aliyor? Asla asla bu hataya dusmeyin. Eskiden keseler birmis bereketliymis yok artik oyle. Es ailelerin cogu calisan gelin alir beyinleri farkli calisir. Bunlar evleri size aldiracak borca sokacak ama evde onlar oturacak. İlerde size kalocak dusuncesiyle.ne malum siz onlardan once göcmeyeceksiniZ? Omur boyu borc ode. Kaldiki 100 yasina kadar yasadilar o zaman ne olacak
Ölüm haktir herkese var. Teyzem senelrrce kaynanasina bakti altından aldi esi ha ayri eve ciktik ha cikacagiz diye diye twyzemin ceyizlerini bir odada depoda saklatti. 15 senede gozunun feri kacti asla ayrilamadi ikide cocugu oldum ama hep ayri evin hayaliyle yasardi gozleri isildardi. Malesef kansere yakalandi teyzem 41 yasinda vefat etti gitti bu dunyadan. Kaynanasi hala yasiyor. İcimiz yandi senelerce.o yuzden bu hayatin kiymetini bilin. Harcayin kazandiginizi. Ev falanda almayin

İşte bunları arkadaşlarımda dedi. Teşekkür ederim yorumunuz için. Böyle düşününce bir daha bu yaşlara gelmeyeceğim. Üstelik o kadar sıkıntı çekeceğim sonuç ne elde var sıfır.ustelik mesleğe başlayalı çok olmadı hani paramı tam anlamıyla rahatça yiyemeden n'olacak bir borç bataklığına gireceğim ailesi çok düşüncesiz yavrum kızım oğlum diyorlar böyle diyince sesimizi çıkaramıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…