Evliliğin daha ilk aylarinda

Kız sen harbi misin, bizi mi yiyorsun gece gece? Ne demek ya 1+1 eve razıydım, emrivakiye sustum? Kaynanaya blender mi alıyorsun? Bu zamanda 1+1 ev hibe etmek nasıl bir saçmalık farkında değil misin? Sorduk inatla söylemedin ama aylık 500k gelirim bile olsa sokağa atarım, fukaraya veririm ama yine de 1 yıllık kocamın arsız ailesine mülk vermem...Sen kendi maasinla kendi kira evine bardak bile alamayan bı kadınsın , biliyosun di mi?

Bir konu açıldığında sürekli aynı tarz konular açılmaya başlanıyor. O yüzden üyelik tarihine bakıyorum ve genelde hep
yeni üyelik çıkıyor. Bu konu bana fake geldiği için yorum yapmıyorum.

Jigolo bakmak için meslek sahibi ediyor anlaşılan aileler kızlarını, zavallılar bilse kahrından ölür

Bir artı bir ev eşim dediki yaşlılar yazık babam çalışmasın artık yatırım olur dedi.
Sen de buna ok dedin Tatlı kuşum yatırım ne demek biliyor musun çen ? Siz en az 20-30 yıl kira almayacaginiz ve asla satamayacaginiz için yatırım filan yapmış olmuyorsunuz, hibe etmiş oluyorsunuz...

Evlendikten sonra bu ev durumu çıktı ortaya. Düğün borcumuz biter bitmez ev diye dayatmalar başladı. Yaşadığımız yerden alacağız onlarda gelip yerlesecek
Önce kendi ailenize almayı teklif edin. Eşiniz nasıl karşılarsa aynı tepkiyi hak ediyor demektir.

Erkekler baktılar kendilerinden bir halt olmuyor yine kadının emeğini sömürme peşine düştüler, eskiden tarladaki kadının emeği sömürülürdü simdi ise kamuda veya özelde çalışan kadınların peşine düştüler, kızlarımız da yine bildiğimiz gibi değişen bişey yok , sevilmek için canını vermeye hazırlar...

Mıymıy kadınları da erkekleri de hiç sevmem.
Aşırı mıymıy bir tipsiniz.
Yok söz verdim, yok vicdan mode on.
Yok içime kapanigim, sessizim, bir şey diyemem shdhsbb
Ne bu ya :)
Vur kafasına al ekmeğini, tam avlanacak maaşlı kadın

Ve bu durumda kendi evimizi almak yıllar sürecek belki
Yok canım, en çok 15 yıla kadar bardak almana izin verir kocan, başlarsınız sonra yavaş yavaş kendi evinizi ödemeye alırsınız ne olacak , gencsiniz daha, ömür uzun , her evlilikte olur böyle şeyler...

Yazmazsam çatlayacağım bu hatunlari dinle lütfen, yok dinlemezsen zor bir hayat yasamak istemiyorum dedigin yerden sinanacaksin,belkide kucağında cocukla mucadele edeceksin.
Kendine bu kötülüğü yapma günah vs lik bir durum yok ,sana psikolojik baskı yapilmis ve bu empoze edilmiş,gözünü aç lütfen. Böyle bir seyin dinimizde hiç yeri yok.Normal şartlarda eşinin senin parana dokunmamasi gerek sen istemedikçe,senden boyle bir sey istiyorsa ayağınim altina pas pas filan olmasi lazim ,melek karım aileme ev aliyor diye, bu devirde böyle gelini mumla arasada bulamaz.Uyanik hakaretlerle baski yapiyor vicdanından yakalamış seni.Ailen duysa kahrolur. Genelde buraya sorarlar yapacaklarini yaparlar dilerim sormakla kalmazsın.Kendi hayatında figüran olma lütfen, gücünün kiymetini bil paran var muhtaç degilsin, yeni bir hayat mücadelesi, aptal yerine konmaktan iyidir.

Son düzenleme:
Evlendikten sonra bu ev durumu çıktı ortaya. Düğün borcumuz biter bitmez ev diye dayatmalar başladı. Yaşadığımız yerden alacağız onlarda gelip yerlesecek
Burda bir bayan vardı öğretmen yeni evli, kocası maaşını istedigi için hemen boşandı bence iyi yaptı. Ev alsan otursalar yine senden kötüsü olmaz emin ol. Memurmusun sen yağlı kapıyı bulmuşlar.

Bence havuzlu al
E ama şimdi kadının diğer çocukları ziyarete gelecek, sokakta mı yatsın o kadar insan? Tabii ki büyük ev olmalı.. Gelmişken rahat etmek, yazın şöyle bi havuza girmek isterler, sıcakta mı kalsınlar? E şimdi kaynana kayınbaba yeşillik de ister, ruhları açılır... Yazık değil mi bu adamlara apartmanda mı yaşasınlar
Bunları yapacak güçleri de olmadığına göre maaşı yüksek olan gelin, yaniiii konu sahibi tabii ki kredi çekmeli...
Çok vicdansızsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…