Evliliğimle ilgili zor ve kararsız bir dönemdeyim.Fikirlerinize ihtiyacım var

Bence de bebek işini biraz erteleyin..Bazı ailelere bu çok normal geliyor.Benim eşimin ailesi de böyle görümcem çalışırken aynı şehirdeler diye gidip yıllarca eltimin yanında yaşamış. Üstelik memur, duyunca dedim neden kendine ev tutmadın.masrafa ne gerek var demiştiEşinize bunu anlatamazsınız, bu onlara çok normal geliyor çünkü..Yapılacak tek şey bu konuda kararlı olmak, bu sorun tamamen kapanana kadar da bebek yapmamak..

Size danışmadan kendi kendine karar vermesi çok saçma. Ben kız olsa bile rahat edemem şahsen sonuçta evde rahat edemeyeceksin ödeyeceksr ödeseydi masrafını ama ynaına almak çok farklı. Bebek için bekleyin bence.

Benim takıldığım iki nokta var: bana saçma ve iğrenç geliyor derken kardeşinin abisinin evinde kalmasının neresi iğrenç? Kardeş gelip abide kalınca iğrenç neler oluyor o evde?
Gerçek ailesinin kim olduğunu anlaması için: sizinle evlenince annesi-babası-kardeşleri üvey ailemi oldu yada aileden mi çıktı? Adamı koca değil de nüfusunuza evlatlık mı aldınız?
Çocuk kocaya yer bildirmek için mi yapılır?
Vah ki ne vah

Evlat sahibi olmayı kocanıza had bildirmek kocanızdaki olmayan değerinizi arttırmak için istiyor bir de üstüne 3 evlat yetiştirmiş, bu evlatlardan birini beğene bayıla kendinize koca etmişsiniz, o kocayı yetiştiren ana-babayı mı beğenmiyorsunuz

Eşimin kardeşi dersane için bizde bir sene kalsa sorun olmazdı diye düşünüyorum. Lakin eşim ayrılmakta n bahsediyorsa bebek asla düşünmem

Bir erkek kardeşin abisi ile YAŞAMASI değil abisi evli ilken yengesi ile YAŞAMASI evet çok saçma…Bu bir sene iki sene değil senelerce YAŞAMASI…Bu zihniyeti doğru kabul ettiğiniz sürece işte tecavüzcülere ensestlerle karşılaşıyor bu toplum asıl bu zihniyete vah ki ne vah!!!

Gerçek aile evlendiğin zaman eşin ve çocuğunun olduğu ailedir.Evlenince insanlar çekirdek ailelerin kurarlar.TDKyı açıp bakın aile kimden oluşuyormuş tanımı neymiş.Üvey aile gibi bişey söylenmedi zaten.

Eşimde kendi yetiştiği ailesini beğenmiyor yalnız.Kardeşi istanbula geldikten sonra babasının umursamaz tavrına çok kızgın ve onları sorumsuzlukla suçluyor.Bebek konusu zaten bu olay yaşanmadan önce gündemdeydi.Bunu yazıda belirttim.Biraz okuduğunuz anlayın olur mu ?

Çok haklısınız.Ona benim fikrim anormal kendi fikri normal geliyor.Çünkü ailedeki bir çok kişi bu şekilde iç içe yaşamış.Hepsi ev hanımı ama ben çalışıyorum bu benim için ekstra zor olurdu.Ev hanımı olamasa istemezdim o ayrı tabi ki.

Çok teşekkür ederim.Ben de elimden geldiği kadar bu yöntemleri kullanmaya çalışıyorum.Ama gerçekten sinirlenince yapamıyorum.Daha yolum var sanırım.Önerilerinizi dikkate alacağım

O ev sadece abinin evi değil ki o evde yaşayan bir de yenge var ve yengenin fikri sorulmamış. Yenge tesettürlü çocuğun yanında rahat hareket edemeyecek. Duşunda tuvaletinde giyinmesinde kocası ile olan cinsel ilişkisinde bile devamlı tetikte olacak. Aman ses olmasın aman yakalanmayayım. O yüzden iğrenç. Ben şu an bebek emziriyorum uzun süre göğüs uçlarım yara oldu. Atlet bile değse acıyordu. Gümüş kalkan kullandım. Bu kızcağız da bebek düşünüyormuş kaynı evdeyken nasıl olacaksa O yüzden kocasının eşine danışmadan böyle bir şeyi kabul etmesi iğrenç bir olay bence de..

Abisi evliyken yengesiyle yaşaması değil abisi ve yengesinin yanında dershaneye gitmek için bir yıl yaşaması,biraz yazdığınızı bilinçli yazın, kocanın kardeşi yengesiyle ayrı eve mi çıkıyor?o evde yalnızmı yaşıyorsunuz?
Ben size iğrenç olanın ne olduğunu sordum saçma olan ne demedim, yoksa okuduğunuzu anlayamıyor musunuz?
Bir kardeşin abisinin evinde bir süre kalmasının tecavüzle ensestle ne ilgisi var?
Siz kaynınızın size tecavüz edeceğini mi düşünüyorsunuz? O halde kocanıza kardeşin bana tecavüz edeceği için kalmasını istemiyorum desenize. Yada siz mi kaynınıza tecavüz etmekten korkuyorsunuz, öyleyse de söyleyin kocanıza ben kardeşine tecavüz ederim diye kalmasını istemiyorum deyin.
Ensestte böyle olmuyor yalnız, TDK yı siz mi okusanız acaba?
Aile bağımızı TDK ya göre mi belirliyoruz?
Size göre aile eş ve çocuktan oluşuyor, sonra o çocuk evlenince aileden ihraç mı ediliyor? Nasıl kafalarınız var sizin ya, yazık vallahi yazık. Adam senle evlendi diye anasıda sen oldun babasıda sen oldun kardeşide sen oldun, heee oldu
Siz o adama bir imzayla bağlısınız, artık onlar ailesi değil dediğiniz insanlar kanla canla bağlı
Allah tan korkan kuldan utanan kalbinde sevgi merhamet vefa olan insan evlendim artık karım var ailem sadece o diyip sırtını dönmez, dönmemeli de

O kadar zor bir durum ki asagi tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık durumu.. Esinizin yerine kendimi koyuyorum kardesim dershane doneminde benimle kalsin isterdim tabi max. 1 sene . Sizin yerinize kendimi koyuyorum bende evde devamli birisini istemezdim yani asla rahat hareket edemeyeceksiniz. Konusun esinizle eger okumaya niyeti varsa gelsin sınava kadar kalsın, kazanirsa ev tutulsun yada yurda çıksın ama yok ben okumayacağım diyorsa ya amcasinin yaninda kalsin yada kendine ev baksin yani . Çalışırken sizde kalması cok sacma olur.

İğrenç başka birşey uygunsuz başka birşey
Konu sahibinin iğrençten kastı tecavüz ve ensest ihtimaliymiş zaten öğrendik
Ben kalsın bu çok mükemmel birşey demedim yalnız, ben çok farklı birşeye tepki gösterdim, kalıp kalmamasıyla ilgili birşey söylemedim

Ayrıca kişi evlenince anne babası üvey aile değil de kök ailesi olur.. öncelik eşinde ve çocuklarında olmalıdır. Böyle olmayacaksa evlenmesin insanlar zaten. Ana babalarının dizinde otursunlar. Elalemin kızının/oğlunun başını yakmasınlar

Çok teşekkür ederim.Ben de elimden geldiği kadar bu yöntemleri kullanmaya çalışıyorum.Ama gerçekten sinirlenince yapamıyorum.Daha yolum var sanırım.Önerilerinizi dikkate alacağım
Sinirlenince kimse yapamıyor hele siz beni görün sinirlenince öfke aslında sizi korumak adına çıkıyor ortaya iyi kullanırsanız sizden iyisi olmaz

Gram okuduğunuzu anlamıyorsunuz çok üzücü sadece kendinizce kelime oyunu yaparak var olmaya mı çalışıyorsunuz? Eşimin aynı köyde yaşayan arkadaşı 1 ay önce evlendi ve erkek kardeşleri bu evli çiftle kalıyor ve o erkek kardeşler evlenene kadarsa orada kalacaklar ben yazıda bundan bahsedip iğrenç bir durum dedim.Ben ve kaybım için söylemedim zaten kaynım bende kalmıyor.Öyle iğneleyici konuşmaya çalışıp muhalefet olmak için konuşmak için konuşmakla olmuyor bu işler kendi kafanızda ihraç etmek flan uyduruyorsunuz sanırım hayal dünyanızda çok gelişmiş.Benim kullanmadığım kelimeleri kendi kafanızda uydurmayın herkes benim ne demek istediğimi anlamış.Sadece Tdk değil ciddi anlamda kitap okumalısınız çok bilgi eksiği var sizde yazık!!!!

Siz yazdığınızı anladınız mı? Gerçek ailesinin kim olduğunu anlamasi İÇİN çocuk istiyorum demediniz mi?

Allah Allah illa bir tarafın daha üstte mi olması gerekiyor, eşit olamıyor mu? Kardeşinin bir müşkülü olduğunda bana ne ben evliyim mi demeli

Aynen böyle düşünüyorum altına imzamı atarım @inekobası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…