Evliliğime Sıkıştım Kaldım

ben karsimdaki benle kavga etsin isterim, sessiz sessiz duracagina. duvarlar dile gelirde boyle herifler gelmez. secim senin ama duzelmez bence

ahhahaa. aynen ya. benimkine bisi de mesela. su mu olsun bu mu. sen nasil istiyorsan oyle olsun. ben nasil istedigimi bilsem sana sorar miyim zaten. fikir istiyorum yok. cogunluk kavga da etmez.

konu sahibi bu zamanla yabancilasma da yapiyor. bazen esimle sanki hic tanismiyormusum gibi geliyor anlik yabancilasmalar yasiyorum. hatta gecen bir umarsizliginda dedim ki benim bu yabancilasmalarim cok normal. olmamasi anormalmis. su evin kolonu bile daha bana aidiyet hissi uyandiriyor.

bu adamlarin uzun zaman terapi alip once normallesmesi gerekiyor. arkadasim ben boyle anlatinca istanbullu gelindeki ademe benzetmisti. anlamamistim. yeni izlemeye basladim eski bölümleri. tarzlari cok farkli olsa da ruhsal ve gecmise dayali problemleri olan adamlari düzeltemiyorsun. onlardan koca olmuyor. once kendi duzelecek sonra baskasina yar olacak.

Benim esim de boyledir ilgisizdir ama sizinki gibi insani catlatacak kadar bi dinginligi sakinligi yoktur. Her zaman yorgunum der uyumak ister. Aksine ben de cok tezcanliyimdir. Hemen o an istedigim olacak yoksa sinirden parlarim. Ama inanin kac yillik evliligimiz var degismedi. Onun degismedigini gordukce ben daha da agresiflestim ben de degismedim.
Tavsiyem bebeginiz de yokken yani yol acik ve berrakken onunuze bakin. Herkes sevilmek ilgi gormek ister. Ben yapamadim cesaret edemedim ama bir hayli de tukendim yani giden benden gitti.

evet biraz hayattan uzak ama karakteri sanırım böyle herkes böyle değil çünkü bir kaç kez konsere bilet aldım hoşuna gitti ama hiç o şuna gidelim buna gidelim diye dönüş yapmadı. Hep bir tarafın yapması karşı tarafın mecbur olduğu için uyum sağlama hissini oluşturuyor. Sinemaya da 1 kere gittik evlendikten sonra ben ayarlamıştım yine. Bak dşündükçe aklıma geliyor.

ben konuskan bir insanim bu yuzden boyle bi adamla olmaz. yani insanlar konusa konusa diyorlar..kendini ifade edemiyor gibi

Yaşla kesinlikle ilgisi yok biz aynı yaştayız. Dediğiniz gibi 'hatta derim harika bir insansin harika bir sevgiliydin ama berbat bir kocasin diye.' diyorum ben de :) Diyorum ki bazen böyle olsun takılıp gidelim ama insanlar mutlu rolü yapmayıp gerçekten mutluysa (umarım) biz çok boş bir hayat yaşıyoruz. Tekrar teşekkürler

ben de böyleyim hiç birşeyden korkmam evle ilgili herşeyi yaparım 2 kişinin getireceği yükü yüklenip eve taşırım:) belimi incittim bu yüzden

demekki bundan mi oluyor acaba ya. zaten pasif olan adamlari iyice pasiflestiriyoruz heralde.

benim esim zamaninda cok cekmis. hep dertleri olan bir adamdi. ben de onun yukunu almak istedim. bir de benden yana ugrassin istemedim. dogal yapim benimde saf kirilgan falandir. dogalinda uyanik olan tiplerden degilim . ama hayat sartlari hep zorladim kendimi zorlamaya devam ediyorum.

esim icin de hem dugun sirasinda hem evliligin ozellikle ilk uc yili hicbirseye yormadim. evlenirken herkes tek basina herseyi yapiyorsun diyordu. dugun alisverisine falan cagirmadim onlari. ev uzak arabalari yok kv yasli diye yormadim. haliyle adam dugune de misafir gibi geldi nerdeyse. evliligi ilk anlamayisi ordan basladi.

sonra iste paralar bende toplaniyordu. ben yetse de yetmese de bulup bulusturup evi donduruyordum. yetmediginde ailemden borc aliyordum. tamir islerini severim. o da hic anlamaz. o yuzden hep ben yaptim. bir yere gidilse gelinse. anlamaz o zaten hep ben plan yaptim vs vs.

ve artik sanki google oldum onun icin. sacma sapan seyleri bile bana soruyor. bilemeyecegim seyleri. ben google miyim ac bak nete diyorum.

iste bu gibi seyler zaten aktif olmayan adami iyice pasiflestirdi heralde. ama geri durmak icin de yine onun bir adim gitmesi gerekir. yok duruyor oyle. mecbur ben ipleri elime aliyorum. cok ugrastim ama olmuyor. o yuzden gercekten asker arkadasligina donuyor mevzu

İnşallah iyi olursunuz. Ayrı kalmak genelde iyi değildir ama belki bir kaç ay için durumlar değişebilir. Ona gittiğiniz yerde iyi bir imkan bulursanız orada olmak cazip gelebilir.. mutluluklar tekrar.. :)
çok teşekkürler iyi dilekleriniz için

ben konuskan bir insanim bu yuzden boyle bi adamla olmaz. yani insanlar konusa konusa diyorlar..kendini ifade edemiyor gibi

aslinda cok konuşkandır. agzi cok iyi laf yapar ama sadece kendi ilgi alanlarinda. onun alanlarindan konusursan cok konusur. ama sadece dinleyici olarak kalirsin. sohbet konumuzun sadece onun ilgi alaniyle sınırlı kalmasi da beni yıldırdi. artik dinlemiyorum ben. hepten bittti yani sohbet muhabbet :)

B beyzalp kusura bakma senin konu benim konu karisti. adamlar benzer olunca ic doktum bende.

yaaa çok benzer banada onca işinin arasında herşeyi tek başına yapıyorsun diyorlardı düğüne misafir gibi gelme durumu bizde de oldu:) Bi farkla benim eşim aklınca herşeyi ennn iyi bilir. Ama fikrini söylemez.

Siz çıkarkende böyleymiş ,çıkarken kutluyor muydu özel günleri,
Bence sizi ev arkadaşı olarak bepenip almış ,boşanalım lafının kibarını söylemiş size ben gelemem diyerek ayrılın ,gerek yok beklemeye yolunuza bakın ,hayatınıza dolu dolu sizi mutlu edecek biri çıkar ,
Ertesi gün hapını ancak baçıma çocuk olmasın bu hepten bana dert olur yapışır diyen erkek alır

Ev arkadaşlığında bile bir sürü kaliteli paylaşım yapılır. Sizinki o bile değil, evlilik hiç değil.
Çocuk da istemediğine ve kendisi olmadığı halde yurtdışına onay verdiğine göre onun planlarında ayrılık var gibi görünüyor. Hiçbir eş, o kadar uzun ayrılığa dayanamaz. Eşiniz büyük ihtimal boşanmak istiyor.

duzenli terapiste gidin belki siz duzelirsiniz. biz bir kez gidebilmiştik maddi sebeplerden. o donemlerde iyi gelmişti. son yillarda yine gitmek istedim. hatta randevu bile aldim. ama gitmek istemeyince ben de saldim artik. benim benden yana cabalayacak birsey kalmadi. zaten cocuklar ve cevre baskisi disinda cok yoklugunu da aramayacakmisim gibi hissediyorum. diyorum ya nerdeyse cocuklari bile kendi kendimden uretmisim gibi hissediyorum. ikisi de ayni benim aileme benziyor bir de. biri anne tarafım biri baba tarafim. sanki kendi hucrelerimden kendi kendime cogalmisim gibi

abartılı olmasa da hatırlayıp kutluyordu. Ben de öyle hissediyorum insan ertesi günü hapı alacak kadar çocuk olmasından korkar mı evet ben de yogunum ama çocuk olursa anne olmasını feragat etmesini de bilirim ama işte...

Yanılıyor da olabilirim ama ayrılık ona çok uzak gibi sanki hayalinde böyle bir evlilik varmış ve kavuşmuş gibi ben gideyim ziyaretime gelsin böyle yakın-uzak ilişki devam etsin. Burda olsamda pek muhabbet etmeyelim herkes özel alanında olmak isterse olsun seviyeli bir ilişki olsun ama bana çok garip geliyor.:)

Merhaba, umarım hakkınızda hayırlısı olur. Anladığım kadarıyla eşinizin yapısı bu şekilde ne yapsanız değişmez. Ama inşallah mutlu olursunuz, afedersiniz ben sizin mesleğinizi merak ettim 4 yıl deyince

Ee tabi ki sevgiliyken daha şirin gözükmesi lazım ki evlenin dimi
Adam dert istemiyor ,siz çok iyi bir ev arkadaşınız ,sex bile yapılıyor sizinle ihtiyaç olunca :)başka kadın olsa ilk özel gün kutlanmadığında dünyayı dar ederdi.Evlilik orada çatlardı ,ilk akşam haber vermediğinde ,hiç aklınıza geldi mi bilmiyorum ama adam gay bile olabilir ,

Çok tuhaf geldi konunuz bana eksik yada abartımı var kavrayamadım iki sevgili bile sizden fazlasını yaşar..2 defa okudum bugün frekansım düşük galiba 3 5 kere daha okuyup anlarsam döncem size

Ee madem ki karari sen ver diyor gitseydin hic dusunmeden

Ben olsam boşanır yurtdışına giderdim. Suç adamda değil ki sadece. Siz de vazgecmissiniz evlilikten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…