Evliliğimde ki aylardir suren problemler

Eşim daha degil toparlasın ayrilirim diyordu diyorsunuz yani kizla sevgiliyken siz hadi ayril hadi diye baskı kurmussunuz o kadar da masraf etmis düğün yapmissiniz ama deger görmüyorsunuz oysaki iliskiyi de zorla bitirmissiniz ama iste eşiniz unutamamis bu çok net kız da öyle bence..Hic zorlamayin yaşım geciyo anne olacam nedir yaaaa sonra gelsin mutsuz cocuklar dünyaya ana baba ayrilacak belli ama doğurma çabası yapmayin..

Eski sevgilisini unutamamış ve ne terapist ne de kvniz buna care olamaz.
Duyguları varsa adamın,kalbini mi söküp alacaksınız.
Sizde hata.. sizinle tanıştığında sevgilisi varmış, böyle bir durumda kendi yolunuzu çizmeliydiniz, o ısrar etse dahi siz hayır demeliydiniz

Yaşayamadığı her şey birikmiş ve kizi görünce patlamış

Ayrilmaya karar vermeden once bi terapiste gidin son bir sans icin. Ancak sanirim esiniz sizi sevmiyor. Üzgünüm🙄

Yokmuş gibi davran. :süslü:
Kendi kendine takıl veya arkadaşlarınla, ailenle takıl. Çok üstüne düştüğün için bi tarafları kalkmış.
Öncesinde ne yaşanmışsa yaşanmış sen şu an onun eşisin. Bu sekilde davranmaya hakkı yok. :duduk:

Diğer kizi bir kenara bırakalım: Esinizin size zerre saygısı yok. Hele cinsel istekleriniz ile ilgili söyledikleri tam fiasko. Kısacası aklı başkasında. Sizi kınamak istemiyorum, ama daldan dala atlayan erkekten hayır gelmeyeceğini tahmin etmeniz gerekirdi. Simdi diğerini ayarlamadan sizdende ayrılmaz

Nasıl ya sevgilisi olan adamın ayrılmasını beklediniz ayırdınız evlendiniz mi ? Bile bile lades olmuş biraz ve yazdıklarınızı baştan bir okursanız malesef ama malesef esiniz sizi sevmiyor sizinle evli olmasi bişey ifade etmez düz mantık kurun yaptığı somut şeylere bir bakın

Yok kiz cok kinci biriymis gururlu .Esimi asla affetmezmisim o konudan yana sıkıntı yokta.Esim benden soğucak diye korkuyorum ne cinsel hayatimiz var kac aydir ne iletisimimiz resmen kardes gibi olduk .siz hic hata yapmadiniz mi hanimefendi?

Yaptım tabii yaptım yapmazmıyım. İnsanoğlu düşer, kalkar, şaşar... Ama amaaa bazı sınırlar vardır. Oralara çok yaklaşmamak gerekiyor. İşte siz o sınırlarda Bi hata yapmışsınız. Korkunuz aslında hayat felsefenizden geliyor "kınadığını yaşamadan, yaptığını yaşamadan ölmezsin" anlayışından geliyor. Çünkü karma felsefesi. Dönüp dolaşıp aslında benimde başıma gelir mi?

Neyse. Bence gerçekten seven eş öyle kolay kolay soğumaz, aklıda karışmaz.

Bence esiniz o kizi sizinle aldatti
Simdi de pisman. Bellli ki onceden pisman olmuş. Kizida etrafında gördükçe demekki özlüyor . Hala beni seviyor diyorsunuz ama esiniz malesef sizi sevmeyi birak deger bile vermiyor . Ne kosucam boyle birinin pesinde be
Bosan al donuna kadar görsün gununu

Gaddar kadınlar toplanmış yine yargı dağıtıyor, hersey insanlar için ayrıca kadına Bi dert anlattırmadınız. Bi adam ilişkisinde mutsuz ayrılmak üzere aşık oluyo başkasına ve sevgilisinden ayrılıp aşık olduğu kişiyle evleniyor ne var bunda. Hiç mi hayat yaşamadınız. Buarada onu sevse onla evlenirdi canım ama şuan ikinizi de sevmiyo bence

Aldatma diye birsey yok biz konustuğumuz zaman sevgililerdi ama iliskileri kotuydu esim ayrilmak istediğini soyledi ayrildilar sonra biz sevgili olduk yani bayanla sevgiliyken esimle sevgili olmadim ki ? Bunun neresinde aldatma
Sevgilisi olan bi adam size sevgilimden ayrılcam diyebiliyorsa işin oraya gelmesi aldatmadır hanımefendi kendinizi kandırmayın. Arkadaşları da bu yüzden cephe almış size. Kocanız önce sizi garantiye almış sonra ayrılmış nerden bakarsanız bakın bu pek hoş bir davranış değil sanırım. Sizce hoş mu ?

Evet biz tanistiğimizda sevgililerdi fakat esim ayrilicakti ,zaman ver diyordu ve ayrilinca biz birbirimizi sevdik evlendik.Evet biraz hizli sevgili olduk ,esimin beni halen sevdiğini dusunuyorum beni sevmeseydi evlenmezdi bence onu sevse onunla evlenirdi dimi ? Duz mantik
Üzülerek söylüyorum ama eşiniz bence sizi sevmiyor.Seven insan bu şekilde davranmaz.Evlenirken seviyordu yada öle sanıyordu muhtemelen kızı görünce gerçek duyguları ortaya çıktı muhtemelen.Bu durumda ne aile ne doktor kimse yapamaz eşiniz gözden çıkarmış sizi

Erkekler gayette sevmeyerek evleniyor. Çalıştığım yerde biri vardı. Adam resmen kızları peşinde koşturuyordu ve gerçekten çok aşık olduğu kızlarda oldu ama onlarla evlenmedi. Neden? Çünkü beyimiz öğretmen, aynı memleketli birini istiyordu ve evlendiği kızı da aşık olduğu için değil kriterlerine uygun olduğu için seçti. Benim saf arkadaşım bu beyimize fena takmıştı da oradan biliyorum hepsini 😒Yani beni çok seviyor falan diye kandırma kendini.

Adamı rahat bırak bence, çok üstüne düştüğün için bunalmış gibi geldi bana. Bakarsa baksın eski sevgilisinin profiline, bu seni sevmediği anlamına gelmez. Bende yapıyorum arada. Meraktan ex aşklarımı stolklarım ama bu eşimi sevmediğim için değil. Sadece merak🙃
Bende sizin gibi düşünüyorum birinin profiline bakmak illa başka duygudan olmuyor.İnsan meraktan bakıyor kendimden bildiğim için eşimin baktığını görsem sorun çıkaracağımı sanmıyorum

Evet biz tanistiğimizda sevgililerdi fakat esim ayrilicakti ,zaman ver diyordu ve ayrilinca biz birbirimizi sevdik evlendik.Evet biraz hizli sevgili olduk ,esimin beni halen sevdiğini dusunuyorum beni sevmeseydi evlenmezdi bence onu sevse onunla evlenirdi dimi ? Duz mantik
Hızlı sevgili olmamışsınız, resmen aralarına girmişsiniz. Yanlış anlamayın eşiniz de siz kadar suçlu da buraya siz konu açmışsınız. Onlar bir çiftmiş, arada nikah olmaması bir şeyi değiştirmez. Şimdi de karakterini sergileyip tekrar eski sevgilisine gözü kaymış, toparlamak zor. Sizin bunu öngörmeniz lazımdı, önce sizinle aldatmış, şimdi de sizden kurtulmaya çalışıyor.Bu kadar vebale girilmeyecek karakterde bir eşiniz var. O kızın ona dönüp bakacağını sanmıyorum, ama eşiniz vazgeçmiş evliliğinden.

Yorumlar biraz fazla acımasız olmuş arkadaşlar sonuçta adam ayrılmış bu kadınla evlenmiş bir yuva kurmuşlar insanlar bunlardan bebek haberi beklerken bunlar boşanma durumunda çük üzücü bir durum adam unutamadıysa neden evlendi bu kadına yazık DEĞİL mi.

Hala sevdigini mi dusunuyorsunuz ? Adam eski sevgilisinn videosuna bakip iciyor vayy be ne sevgiymis helal olsun biz sevgi gormemisiz demek ki

Aldatma diye birsey yok biz konustuğumuz zaman sevgililerdi ama iliskileri kotuydu esim ayrilmak istediğini soyledi ayrildilar sonra biz sevgili olduk yani bayanla sevgiliyken esimle sevgili olmadim ki ? Bunun neresinde aldatma
Iyi de flort seklinde bir konusmaniz var, bence aldatmaktan cok da farkli degil yani onceki mesajlarinzda yazmissinz bekle ayrilacagm zaten falan dems size, simdi esinz bir kadinla konissa ve ona ayrilacagim zaten falan dese bu bir nevi aldatmak olmuyor mu ? Eger bunu normal goruyorsaniz esinizn davranislarini da normal gormeniz lazim

Back