- 22 Nisan 2016
- 550
- 374
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Komutan değil canimHangi komutan koymuş çocuğun olmaz teşhisini...
Benim babam ablam 1 ekmeğini yiyecek diye korktuHer cümlen bi öncekinden daha anlamsız. Babanın 3.5 (milyar) maaş aldığını niye yazdın ki ? Ayrıca çocuğu olmayan neden astsubay olamıyormuş hurremin şehzade doğurmazsa sultan olamaması gibi..
Hayır sana karşı sert değilim eşini astsubayliktan elemişler ya ona sinirlendim. Onun dışında yazdıklarını birbiriyle pek bagdastiramadigim için sordum.. Şimdi anladım Allah rahmet eylesin annenize, sizede sabır versin.. Herşey gönlünüzce olsun..Benim babam ablam 1 ekmeğini yiyecek diye korktu
Evlat ya bir evlat bu kadar degersiz mi canım kardeşim
Onu belirtmek için yazdım
Maddiyati iyi olan bir babam olsada gönlünde 5 kuruşluk değerimiz yok peki yarın benim eşimde yoldan sapsa
Ben napicam ?
İşte bu yüzden atanmak için cirpiniyorum
Bu kadar sert olmayın ya ...gerçekten olacaksanizda yazmayın
İnsanlar buraya moral bulmak için yazıyor
Psikolejim zaten iyi değil 4 ay önce annemi kaybettim şimdi eşimde sıkıntılar çıktı ailesi sorunlu
İmtihan bitmiyor yani ..
Anlatmak isterken birseyleri saçma sapan bir yazı oluşmuş işte kapasite mevzusu demek ki bende yokmus
Sağol canım eşimin bilmem neresiyle çok ilgilendiler evet çok saçmaHayır sana karşı sert değilim eşini astsubayliktan elemişler ya ona sinirlendim. Onun dışında yazdıklarını birbiriyle pek bagdastiramadigim için sordum.. Şimdi anladım Allah rahmet eylesin annenize, sizede sabır versin.. Herşey gönlünüzce olsun..
Masallah Alalh yuvanizdan huzuru gönlünuzden sevgiyi eksik etmesin . Yar ve yardımcısi olsun . Cocuk yoksa sen çalışsan?Şöyle söyleyim eşimle severek evlendim ..çok sevdim belkide burda imtihanim
Annem 9 ay sonra evlendi babam 60 bin para yedirdi kadınlara ..
Babamın çok güzel bir evi ve evine en kötü 3.5 milyar maas girer rahat yaşar
Ablam bir aralar boşanmaya çıktı babam evde bile istemedi kocasıyla barıştırmaya uğraştı ve eniştem bana yan gözle bakan biriydi yani bunu aileme acikladim
Bunun affedilesi bir tarafı yok sözle bile olsa 1 yıl cümleleriyle tacize uğradım defalarca aileme açmak istedim korktum bilmem ne
Eşime ben bu olayı sozlenmeden açtım bak ben namuslu biriyim ama başıma böyle birsey geldi yarın bu sende bana karşı güvensizlik oluşturur farklı dusunursun şimdiden kararını ver ikimizde uzulmeyelim dedim
BEN BİR OMUR YASAYACAGİM insana asla yalan söyleyemem ve birşeyler saklayamam
Ailem hep başıma kalkic olacağını yalan söylemem gerektiğini dedi ama ben yapmadım bunu gerçek neyse bilsin
Eşim bana çok güveniyordu çok üzüldü böyle birşey olmasına benim için sorun değil dedi ben SENDEN EMİNİM
Bazi şeyleri de görünce bu kız saf temiz biri demiş içinden
Evlendik şu an 2 yıllık evliyim kaynanamla aşırı yakın oturduk
Cahil oturaklı biri değil kaynanam kaynatam
Esim bunu gördü askere gidince astsubayliga başvurdu ki kaçıp gidelim ordan diye
Şu an taşınmak istiyoruz esim ailesinden uzaklaşmak istiyor çocuklarımız o ortamda büyüsün istemiyor ağızları küfürlü seviyesiz insanlar ailesi
ESİMİN BENDEN BASKA BENİM ESİMDEN BASKA KİMSEM YOK
Eşimi elediler çocuğun olmaz demişler astsubayliga girişte işte ..
Maddi yönden sıkıntı var askerden gelince 1.500 liraya çalışacak
Ben de unv mezunuyum ha bire atanmak için çalışıyorum olursa diye
Ne olur bizden duanizi esirgemeyin kardeşim
Eşimi çok seviyorum sıkıntilarin bizi yikmasini istemiyorum
Erkeklik gururu ezildi çocuğun olmaz demişler ya
Çocuğu olacak diye almadım ben onu herşey imtihan yani
Elimden geldiğince yuvama sahip çıkmaya calisiyorum
Allah razı olsun eşim böyle dürüst birini incitmek istemeyen kavga bilmeyen sakin bir adam
Benim ruhumdan anlıyor beni ezdirmez sırlarımz vardir aramızda
Bir sürü ters dustugumuz olayimiz olsada o bilirki benim gibi birini o asla bulamaz bulacağını düşünmüyorum
Ve cidden bende eşim gibi birini bulamam
Rabbim bize merhamet etsin isimizi rast götürsün inşallah
Anlayamadığım eniştem beni 1 yil sözlü taciz etti diyorsun sonra eşime anlattım benim icin sorun degil ben senden eminim dediğini söylüyorsun. Enişten sana fizikendemi bir tacizde bulundu. Bulundu ise neden dava açmadin ailen birde bu olayı normal bir olay gibimi karşıladı? ? Hiç peşine düşmedimi bu olayın Ve gerçekten çok karışık yazmışsın. Pek anlayamadım açıkçası. .
Çünkü benim babam .....neyse annem yetim büyümüş biriydi okul bilmez dava bilmez okuması yokAnlayamadığım eniştem beni 1 yil sözlü taciz etti diyorsun sonra eşime anlattım benim icin sorun degil ben senden eminim dediğini söylüyorsun. Enişten sana fizikendemi bir tacizde bulundu. Bulundu ise neden dava açmadin ailen birde bu olayı normal bir olay gibimi karşıladı? ? Hiç peşine düşmedimi bu olayın Ve gerçekten çok karışık yazmışsın. Pek anlayamadım açıkçası. .
Temmuzda KPSS var kuzum ona çalışıyorum atanamazsam girip bir yere calisacamMasallah Alalh yuvanizdan huzuru gönlünuzden sevgiyi eksik etmesin . Yar ve yardımcısi olsun . Cocuk yoksa sen çalışsan?
Şimdi anladım canım. Enişten ve enişten gibileri Allah islah etsin . Okumusuda okumamisida aynı işte içinde kötülük varsa. İsterse beş kere master yapsın filozof olsun . Beyninin içinde kötülük varsa yapacağını yapar. Ablanin yerinde olucam bırak o adamla aynı evde hala barınmayi kadın halimle onu meşe odunuyla doverim vallahi .. O sapık adamla aynı evin içinde nasıl duruyor nasıl nefes alıyor kardeşine ya kardeşine başka gözle bakan adam la aynı evde nasıl çocuk büyütulur. Allah yola getirsin yani inanamiyorum gerçekten. Her erkekten adam her adamdan da baba olmuyor malesef en başta baban arkanizda durSaydı o şerefsiz adam muradina eremeyecekti ve hala o çocuklarla aynı evi paylasmayacakti . Yazık olsun böyle zihniyetlere . Benim evladım allah göstermesin ama kötü yola dahi düşse sonra gelmek istese kanatlarım altına alırım ya . Esin de sende calisirsiniz gül gibi geçirirsiniz en güzeli Allah verir bir çaresini inş eşinden yana yüzün hep böyle güler.Çünkü benim babam .....neyse annem yetim büyümüş biriydi okul bilmez dava bilmez okuması yok
Babamda bosanirsa kızım 2 çocuğuyla bana yuk olacak diye aman kızım yuvan dağılmasın yaptı
Fiziken bir kere eliyle arkama vurdu o kadar başka olmadı
Ya benim enistem yetim büyümüş psikolejisi bozuk biri ve bu adam öğretmen
Eşim birşey yaşanmadigini biliyordu yani bana guveniyordu zaten zamanla babamin bencilligini gördü
Ablam nasıl aynı evde yaşıyor anlamış değilim 2 çocuğu var
Ben o yaşımda düşündüm ama bekardim
Yarın dava açsam bu benim peşimden Kara bir leke gibi gelecek
Allah'ından bulsun dedim kendide evlat yetistiyor
Eniştemin yüzünü yıllardır görmem
Ablamla görüşüyoruz düşün ben evlenirken bana 3 milyarlık set almış
Eşim baktı benim bacım suçluysa ben bu parayı gidip ona harcamam yüzüne bile bakmam dedi
Demek ki benim eşim temiz biriymiş diye düşündü
Ablam biliyor zaten ispatladim
Ama hala kendini kandırıyor
Ne diyim ...
Amin inşallahŞimdi anladım canım. Enişten ve enişten gibileri Allah islah etsin . Okumusuda okumamisida aynı işte içinde kötülük varsa. İsterse beş kere master yapsın filozof olsun . Beyninin içinde kötülük varsa yapacağını yapar. Ablanin yerinde olucam bırak o adamla aynı evde hala barınmayi kadın halimle onu meşe odunuyla doverim vallahi .. O sapık adamla aynı evin içinde nasıl duruyor nasıl nefes alıyor kardeşine ya kardeşine başka gözle bakan adam la aynı evde nasıl çocuk büyütulur. Allah yola getirsin yani inanamiyorum gerçekten. Her erkekten adam her adamdan da baba olmuyor malesef en başta baban arkanizda durSaydı o şerefsiz adam muradina eremeyecekti ve hala o çocuklarla aynı evi paylasmayacakti . Yazık olsun böyle zihniyetlere . Benim evladım allah göstermesin ama kötü yola dahi düşse sonra gelmek istese kanatlarım altına alırım ya . Esin de sende calisirsiniz gül gibi geçirirsiniz en güzeli Allah verir bir çaresini inş eşinden yana yüzün hep böyle güler.
Amin inşallah da size yalan söyleyecek değilimaskerdeyken astsubay olunmaz ki. orda bir hatan var yada eşinin yanlis aktarımı.. uzman cavusluga başvurabilir ancak. onda da zaten 100 er başvuruyorsa 1 ini alırlar. urolojiden eleneni de ilk defa duydum...cok az şansı vardi yani . cok ta üzülecek birşey degil. uzmanlik çok zordur askeriyede. hayırlısı buymuş. inşallah daha iyi bir is bulur eşin .