Evliliğim bitmek üzere...

Bu ne ya "böyle buyurdu zerdüşt"!
Saygısız , ayrılın kendi başınıza ev tutun yaşayın, ailem izin vermiyor diyorsunuz koca eziyeti çekmek revada, ayrı refah sürmek mi cefa ? Bu aileleride anlamışım değilim .

Merhabalar 1,5 yıllık evliyim. Eşimle severek evlendik. Dominant egosu yüksek ukalanın teki, evlendikten sonra anladım ben bi hata yapsam kıyametler kopuyo masaları deviriyo her kavgada boşanmayı dile getiriyor, insanların içinde rezillik çıkardı kaç kere. O bişey yaptığında ben fazla tepki gösterdiğimde yine suçlu ben oluyorum. Bende sinirli dominant bi insanım ama onun kadar değil sinirlenince canavara dönüşüyor Geçen yıl çalıştığım işten dolayı psikolojim bozuldu işi bıraktım fiziksel ve ruhsal çöküntüdeydim dayanamadım çok zamansız bıraktın çalışmayan biriyle evlencek olsam evlenirdim dedi bi günde seninde bi ihtiyacın varmı diye sormadı parasız kaldım aç kaldım bi kavgada benim paramla yemek yiyosun dedi.6-7 aydır basit mevzulardan sık sık kavga ediyoruz kıvılcım büyüyor alev topuna dönüşüyor ben gururlu bi insanım o istiyo kavgadan sonra küsmeyeyim oldu yüzünü bile göresim gelmiyor güvenim falan kalmadı psikologa gittik ağır depresyondasın dedi bana duydu oda tavsiyeler verdi ben uymaya çalışıyorum o tam tersi. Karısı yerine koymuyor iyice saygsızlaştı sen kimsin seni şuraya gömerim gibi laflar ediyor bana doğru düzgün yardım etmiyor yaptığım fedakarlıkları görmüyor ben her hizmetini göreyim o otursun oyun oynasın. Bende düzgün biyerde çalışıyorum ayrıca şuan 3 aydır. Ailem başka şehirde henüz anlatmadım annem tansiyon hastası üzmek istemiyorum babam duysa gelip direk kestirip atar geri dönüşü olmaz tekrar psikoloğa gidelim diyo bide sen tavsiyelere uyumuyosun ki psikolog napsın evliliği bitirmek çok kolay ama ne için mücadele etceğimi bilmiyorum etmek gelmiyor içimden bana yaptıklarını yediremiyorum saygısızlığa asla tahammülüm yok sevgisi mevgisi hikaye boşanırsam bütün hayatım alt üst olcak işim var kursum var birsürü bağlantım var ailem başka şehirde çünkü gidersem. kalırsam bu adamı çekcek gücüm yok zaten evliliğin bana göre olmadığını anladım bi kaç ay önce napcağımı bilmiyorum ha içkisi kumarı borcu gece çıkması hovardalığı yok iyiyken iyi bi insan. Çok iyi biyerden iş haberi bekliyorum oda ocakta belli olacak onuda kaybetmek istemiyorum olma ihtimali yüksek ailemin yanına gidersem bütün kariyer hayatım suyun dibini boylayacak tek başıma eve çıkmama müsade etmez ailem sonra pişmanlık duyarmıyım tekrar yardım alıp denesemiydik dermiyim bilmiyorum güvenim gittiği için çocukta yapmadım güvenemiyorum babasını teyzesini ortağını genç yaşta kaybetmiş o yüzden onu alttan alcalmışım onun psikolojiside iyi değilmiş bitek o ölüm görmedi hayatta
Asla yürümiycek bi evlilik zaten her tartışmada boşanalım diyorsa dinen çoktan boşanmışsınız saygının olmadıgı yerde sevgi de olmaz yemişim kariyerini vallahi adamın tek lafını çekmeye degmez.

Bende 2 senelik evliyim şuan seninkine benzer bir durum var ilk zamanlar çok tartışıyoduk 2 kez boşanma aşamasına geldik aile büyüklerinden biri barıştırdı evlilik terapistine gittik azaldı ama bunda benim sabrımın içime atmanın çok etkisi var terapistin yapma dediklerini yapıyor hala bazen mesela bağırmak rezil etmek her kavgada boşanmayı dile getirmek gibi... Çalışıyodum yeni çıktım işten 0akşamları yorgun geliyoduk yemekten sonra genelde oyun oynuyordu ben yanına uzanıp öpüp sarılırdım ilgilenir muhabbet etmeye çalışırdım ama o benim kadar yapmazdı son günlerde oyun işini iyice abarttı cinsellik haftada 1-2 idi şimdi 3 haftadır 2 kez söylememe rağmen yorgunum diye bana dokunmuyor. Geçen hafta kardeşi evlendi düğün muhabbeti sıralarında aile - arkadaşlarından dolayı 2-3 tane Problem yaşadım ailemde 1 hafta bizde kaldı ailemin gittiği gün pazardı yüzüme bile bakmadı bütün gün oyun oynadı sorunun ne olduğunu sordum yorgunum dedi bişey söylemedi benle hiç ilgilenmiyosum saatlerce oyun oynuyorsun dediğimde 2 el oynuyorum(!) öyle gerekiyor dedi! Bende küstüm dünden beri konuşmuyorum sofra bile kurmadım içimden gelmiyor akraba arkadaş vs bazılarını sevmiyorum görüşmek istemeyince kavga çıkıyo herkes seni soracak ne cevap vereceksin anneme ne diyeceksin diye zorla götürüyor hiç mutlu değilim ailem başka şehirde 3-5 arkadaş dışında kimsem yok ayrılmayı düşünüyo gibiyim

Biraz uzun ama çok dertliyim... 2 senelik evliyim ilk zamanlar çok tartışıyoduk 2 kez boşanma aşamasına geldik aile büyüklerinden biri barıştırdı zor ikna oldum (bağırma çağırma tartışma, sokakta hırpalama, eşyaları devirme kırma, kavga gürültü yüzünden kapıya polis gelmesi gibi şeyler..) bende öfkeli bi insanım sinirlenince gözüm hiçbişey görmüyor heryerde büyük bi olay varsa bağırıp çağırıp küfrediyorum (bu huyumdan nefret ediyorum) oda benim aşırı tepki gösterip o şekilde davranmamdan küfür etmemden nefret ediyo daha çok sinirleniyor erkek gibi davranmaktan vazgeç bana güven ben hallederim diyo seyrediyosun hiçbişey yapmıyorsun diyorum sen çok ani hareket ediyo ve beklemiyosun diyo oda çabuk sinirlenen biri güya. Evlilik terapistine gittik azaldı ama bunda benim sabrımın içime atmanın çok etkisi var terapistin yapma dediklerini yapıyor hala bazen mesela bağırmak rezil etmek her kavgada boşanmayı dile getirmek gibi... En son kv nin en yakın arkadaşının kızı aylar önce telefonda eşime bitanem aşkım nasılsın diye hitap etti (30 yıllık arkadaşıymış bilmemneymiş) ben çok kıskancım delirdim güya eşimde, kv de anneside uyarmış.O sefer ben kıza tepki vermedim. Geçen hafta kardeşi evlendi düğünde kız masasından bizim masaya laf sokuyor dağdan gelmiş bağdakini kovuyor diye uyardıkları halde okadar insan varken eşimin karşısında oynamaya kalktı araya girdim, bakışlarıyla taciz ediyo, en son akrabalardan bi çiftle foto çektiriyodu kadına sende milletin karıları gibi kıskançsan çektirmeyelim dedi ben delirdim kadına dikkat et buna diye bağırdım zaten günlerdir eşimin kardeşi arkadaşları ve kendi ailem yüzünden farklı farklı problemler yaşadım düğünün başından beri gerildim biraz alkolde var söylenmeye başladım pistte insanlar dikiliyor foto çekiliyor falan ama gözüm kimseyi görmüyor nevrim döndü or... puya bak ya ne diyo bu ya ağz...sı...ben bunun vs vs. Eşimle erkek bi arkadaşımız beni susturmaya sakinleştirmeye çalıştı. Eşimin teyzelerinden biri duymuş herkese yetiştirmiş (eşimin sülale kalabalık) kv orası yeri değil beni rezil etti benim arkadaşımın kızına nasıl böyle der, anasıda nasıl kızıma hakaret eder bilmemne diye özür dileyecek demişler hatta dava açacakmışmış zor ikna etmişmiş. Kızın hareketleri konuşmaları çok itici, kaşı gözü ayrı oynuyor, düğünde oynarken sürünmediği erkek kalmadı. Beni tahrik etti haketti!! Kv ve akrabaların içinde o şekilde tepki göstermem hataydı ama dedim ya delirdim gözüm görmedi hiçbişey. Kimsenin benim huzurumu mutluluğumu, eşimle aramı bozmaya hakkı yok! Eşimle konuları tartıştık benim o kızla ilgili fikrim değişmeyecek oda diyo ki hatalı tepki verdin sen bana güvenmiyorsun ben konuşcaktım benim çocukluğum beraber geçti tanımıyorsun bilmemne diyo senin bu tarz tepkilerinden bıktım artık güvenmiyorum bu şekilde evliliğe devam etmek istemiyorum birbirimizi incitmekten öteye gitmiyor çevreyede zarar veriyoruz dedi bu sefer ciddi sakin kesin konuştu ben çok üzgünüm hiç olmadığı kadar. Yardım alırım düzelirim dedim seninde düzeltmen gerekenler var dedim insanın karakterinde varsa değişmez dedi seni seviyorum ama mantıklı düşünüyorum eski fotoğraflara bakınca sakinleşir hüzünlenen sevgi dolardım ama artık hüzünlenmiyorum dedi çektiğimiz fotoların kopyala banada ver dedi (tezatlık) biraz ailenin yanına git kafamızı boşaltalım belki özleşiriz dedi (ailem başka ilde) ben bitmesini istemiyorum Kocamı seviyorum son 6 aydır hiç kavga etmiyoduk hatta çocuk düşünüyorduk yıkıldım resmen... annesine gidip özür diliyim dedim kadın şuan çok taze, daha sonra zamana bırakalım kızgınım demiş. Şuan tartışma çıkarsa siz iyi olsanızda biz kötü oluruz demiş eşime, tamam dedim ama kızın anasından hayatta özür dilemem onurum şerefim var benim şerfszlerle işim olmaz anasınıda hiç sevmiyodum zaten. Şuan ailemin yanındayım en sevdiğim şehirdeyim ama hiç mutlu değilim huzursuzum kendimi buraya ait hissetmiyorum ben boşanamamm çok üzülüyorum ağlayıp sarıldım soğuktu normal günlük hayattan konuşuyoruz ama eskisinden soğuk davranıyor acaba cidden boşanırmı yoksa burnum sürtsün mü istiyo?

Güzel haber vereyim😄 test pozitif çıktı hemen dr gittim kanda da çıktı 4 hafta suan😂 Allah isteyen herkese verir inşallah🙏. 8 ay önce bendede kimyasal çıkmıştı çok şiddetli adet kanaması pıhtı şiddetli ağrıyla attım ki bilmiyodum gebelik olduğunu.anormal kanama olunca dr dan öğrendim . Bu kısa sürede hamile kalmayacağın anlamına gelmiyor dedi normal yaşamına devam et dedi biz başka sebeplerden ara verdik. Korunmamaya haziranda başladık çabuk oldu😄
Asla yürümiycek bi evlilik zaten her tartışmada boşanalım diyorsa dinen çoktan boşanmışsınız saygının olmadıgı yerde sevgi de olmaz yemişim kariyerini vallahi adamın tek lafını çekmeye degmez.
Şaka mısınız? 5 yıl önceki konuyu hortlatmışsınız.
Kadın sürekli ayrılmak boşanmaktan bahsedip sonra da hamile kalmış klasik olarak. En sok 2021 nisanda online olmuş. @dort yapraklı yonca

tek başıma eve çıkmama müsade etmez ailem
Neden onlardan müsade istiyorsunuz, gerekirse anneniz gelsin arada sizinle kalsın. Maddi gücünüz, iş imkanınız var.

Ay beş sene önceki konuymuş. yeni konu sanmıştım 🤦‍♀️

Merhabalar 1,5 yıllık evliyim. Eşimle severek evlendik. Dominant egosu yüksek ukalanın teki, evlendikten sonra anladım ben bi hata yapsam kıyametler kopuyo masaları deviriyo her kavgada boşanmayı dile getiriyor, insanların içinde rezillik çıkardı kaç kere. O bişey yaptığında ben fazla tepki gösterdiğimde yine suçlu ben oluyorum. Bende sinirli dominant bi insanım ama onun kadar değil sinirlenince canavara dönüşüyor Geçen yıl çalıştığım işten dolayı psikolojim bozuldu işi bıraktım fiziksel ve ruhsal çöküntüdeydim dayanamadım çok zamansız bıraktın çalışmayan biriyle evlencek olsam evlenirdim dedi bi günde seninde bi ihtiyacın varmı diye sormadı parasız kaldım aç kaldım bi kavgada benim paramla yemek yiyosun dedi.6-7 aydır basit mevzulardan sık sık kavga ediyoruz kıvılcım büyüyor alev topuna dönüşüyor ben gururlu bi insanım o istiyo kavgadan sonra küsmeyeyim oldu yüzünü bile göresim gelmiyor güvenim falan kalmadı psikologa gittik ağır depresyondasın dedi bana duydu oda tavsiyeler verdi ben uymaya çalışıyorum o tam tersi. Karısı yerine koymuyor iyice saygsızlaştı sen kimsin seni şuraya gömerim gibi laflar ediyor bana doğru düzgün yardım etmiyor yaptığım fedakarlıkları görmüyor ben her hizmetini göreyim o otursun oyun oynasın. Bende düzgün biyerde çalışıyorum ayrıca şuan 3 aydır. Ailem başka şehirde henüz anlatmadım annem tansiyon hastası üzmek istemiyorum babam duysa gelip direk kestirip atar geri dönüşü olmaz tekrar psikoloğa gidelim diyo bide sen tavsiyelere uyumuyosun ki psikolog napsın evliliği bitirmek çok kolay ama ne için mücadele etceğimi bilmiyorum etmek gelmiyor içimden bana yaptıklarını yediremiyorum saygısızlığa asla tahammülüm yok sevgisi mevgisi hikaye boşanırsam bütün hayatım alt üst olcak işim var kursum var birsürü bağlantım var ailem başka şehirde çünkü gidersem. kalırsam bu adamı çekcek gücüm yok zaten evliliğin bana göre olmadığını anladım bi kaç ay önce napcağımı bilmiyorum ha içkisi kumarı borcu gece çıkması hovardalığı yok iyiyken iyi bi insan. Çok iyi biyerden iş haberi bekliyorum oda ocakta belli olacak onuda kaybetmek istemiyorum olma ihtimali yüksek ailemin yanına gidersem bütün kariyer hayatım suyun dibini boylayacak tek başıma eve çıkmama müsade etmez ailem sonra pişmanlık duyarmıyım tekrar yardım alıp denesemiydik dermiyim bilmiyorum güvenim gittiği için çocukta yapmadım güvenemiyorum babasını teyzesini ortağını genç yaşta kaybetmiş o yüzden onu alttan alcalmışım onun psikolojiside iyi değilmiş bitek o ölüm görmedi hayatta
Ben de sizin gibi sonradan pişman olurum diye hep sabrettim. Fakat sonunda dayanamadım pes edip ayrıldım. Şuan düşünüyorum hiç güzel bir anım var mı diye yok, yıllarım çöp olmuş yani. Kaybettigim öz güveni yeniden kazanmaya çalışıyorum. Az önce ise işte huzur bu dedim kendi kendime. Kavga gürültü yok, sakin sıradan huzurlu bir hayata geçiş yapmışım. Sizin maddi durumunuzu bilmiyorum ama benim bu kadar rahat olmamda maddi açıdan sıkıntımın olmamasının da büyük etkisi var. Düzelir diye beklemeyin kesinlikle düzelmiyorlar. Düzelmesi için yaşlanıp bakıma muhtaç hale gelmesi lazım :)

Ben de sizin gibi sonradan pişman olurum diye hep sabrettim. Fakat sonunda dayanamadım pes edip ayrıldım. Şuan düşünüyorum hiç güzel bir anım var mı diye yok, yıllarım çöp olmuş yani. Kaybettigim öz güveni yeniden kazanmaya çalışıyorum. Az önce ise işte huzur bu dedim kendi kendime. Kavga gürültü yok, sakin sıradan huzurlu bir hayata geçiş yapmışım. Sizin maddi durumunuzu bilmiyorum ama benim bu kadar rahat olmamda maddi açıdan sıkıntımın olmamasının da büyük etkisi var. Düzelir diye beklemeyin kesinlikle düzelmiyorlar. Düzelmesi için yaşlanıp bakıma muhtaç hale gelmesi lazım :)
Konu eskiymis merak ettim acaba ne yaptılar...

Konu eski imiş ama eski konulara da baktım bu vesile ile vauv dedim.
Konu sahibi de az değil. Gittiği düğünde çıkardığı olay, ettiği küfürler.
Bir de fevriyimdir barışmak için zor ikna ettiler beni akrabalar(!) diyor ama barıştıracak akrabalar gelmeyince eşim gelir mi içim içimi yiyor barışmaya diyor 3. Kavgada.
Daha kendi karakterini tanımıyormuş o zamanlar.
Umarım şimdi çözmüştür

Back