- 23 Mart 2017
- 1.623
- 3.146
- 53
- Konu Sahibi Hsngln0815
Bakın ara ara konuyu okudum çoğuna vakifim. Biraz empati yapsak diyorum. Eşinin yüzünden bu durumda. Babasından yardım isteği de tamamen çok zor durumda kaldığı içindir. Insanin kendi evi gibi olmuyor o rahatı bulmak zor.. tamam babası evine almış okey sokağa atacak hali yoktu. Damadina kızgın da olabilir belki fazlasını yapacak ama sırf kizdigindan da yapmıyor olabilir. Ama ortada yapılan hatalar ve masum çocuklar var. Geçen burada bir kız için yardım desteği sunulmuştu. Üstelik bu kadar zor durumdamiydi hatırlayamadım.
Ben bu kadar yuklenmenize çok üzüldüm. Çaresiz bi kadın var üstelik yarın birgün doğum yapacak Gelecek kaygıları var bir bebek kolay buyumuyor. Şimdi yapmasaydi dersiniz belki ama olmuş yani yapacak birsey yok. Yaraları sarsak mesela yadirgamadan on yargıli olmadan. Kimin ne yaşadığını bilemeyiz ki.. bence siz de kızgınlık ile böyle konustunuz ben ona inanıyorum nedense. .
Konu sahibine hak vermeyen tek ben değilim, bir sürü insan var, son 5 6 sayfada varlar. Onlar nedeniyle de ağlamış. Genel olarak ah canım öyle mi baban öyle mi yaptı vah vah denilmediği müddetçe sinirleniyor sanırım