• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayattaki son şansım yuvam ...

Amin inşallah
İşte bende bunu anlamıyorum abla bir evlat bu kadar degersiz olur mu 60 bin kadınlara para yedir 65 yaşında
Annemin öldüğü gün babamın dugunuydu
Annem beddua ede ede öldü
İnşallah ortada kalırsın perperisan olursun dedi hep
Evini yine gidip temizliyorum babamın
Millet evin ne kadar temiz hiç bekar evi gibi değil diyormuş babam kızım temizliyor demiyor
Ben işimi görürüm diye ovunuyo
Yazıklar olsun gerçekten BEN EVLATLİGİMİ YAPİYORUM YİNEDE
Ablama gelincede benim kına gecemde uyuyorum işte yarin düğünum olacak bana tepik attı eniştemle ilgili şeyler söyleyip
Yengeme haykirdim yeter ya yeter dedim
İmtihan imtihan imtihan ....bu dünya cennet değil biz bu dünyada sabredicez
Belkide benden buyuksundur ben Daha 21 yaşına yeni giricem :) Evliyim ve 8 buçuk aylık bir kızım var. Neyse o sorun değilde sana helal olsun gerçekten bak bende babamla 10 senedir görüşmuyorum çünkü o benim gibi bi evladı hak etmiyor. Senin gibi yapamam ben mesela . O baban varya senin saçının telini dahi hak etmiyor . 65 yaşında azgın teneke gibi dolanadursun o. Hesap günü geldiğinde nasıl ödeyecek bu aldığı günahların vebalini acaba. Babalık analık doğurup ortaya atmak değil. Annene çok üzüldüm böyle bir pisliği ömrünün son anına dek çekmiş. Belki istemeden yarana tuz basacagim ama anneciğini Allah erken den aldı ki yanına daha çok acı çekmesin diye hani bi söz vardirya Allah sevdiği kullarını erken alır yanına o misal . Yattığı yer nur mekanı cennet olsun. Sende fazla iyiniyetli olmaktan vazgeç ve eşinle birlikte yeni bir sayfa Ac derim çünkü senin hiç sağlıklı bir ailen yok gerçekten. Malesef kı bizde secemiyoruz . Herkez farklı imtihanlar veriyor işte. Ne garip hayatlar var . Allah yardımcın olsun bundan sonra yüzün hep gülsün insallah

Allah yardimciniz olsun gönüller bir olduktan sonra samanlik seyran olur..huzur mutluluk olsun da inan gerisi teferruat..cok zenginler var etrafimda ama mutluluklari yok cunku her istedikler ellerinde oldugu icin hayelleri yok ve hep doyumsuz ve mutsuzlar..

Bir tanidigimin kocasi ona çiçek topluyor ve götürüyor adam veriyor arkadaşda kavga ediyor bu ne böyle niye buket yaptirmadin diye yani kocam düşünmüş ve mutlu olmam icin toplamis demek ve esini opmek yerine kavga etmis..

Cocuk konusundada Rabbime bol bol dua et teyzem 15 sene cocuk sahibi olamadi asilama, tup bebek, kanallari actirdi ve defalarca yapti sehir sehir gezdi olmadi en son bi doktor git kizim evinde otur senin cocugun olmaz kisirsin dedi hepimiz yikildik ve bu olaydan 2 ay sonra teyzem hic bir sey yapmadan hamile kaldi..

Ben şeye takildim ya ...Bu zaman da kolay mı öyle çocuğun olmaz demek .. Yani herşeyin bir tedavisi vardır elbet bunun için üzülmesin bence eşiniz .. Konuya gelince birbirinizi çok seviyorsaniz gerisi önemli değil.herşey hallolur

Askerde çok ayrıntılı bir araştırma yapıldığını sanmıyorum çocuk konusunda.Çünkü öyle direkt çocuğun olmuyor demek uzun araştırmalar gerektirir.Bi dönsün araştırırsınız sorunun ne olduğunu tedavi yöntemlerini falan mutlaka bir çözümü vardır ki olmasa bile hayırlısın böyleymiş olmazsa olmaz değil çocuk da.Annenize Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah,Allah babanızı eniştenizi nasıl biliyorsa öyle yapsın ki yapacak da.Siz de evinize evliliğinize sarılın sınavı ihmal etmeyin.Allah hayatınızda her şeyin en hayırlısını nasip etsin yar ve yardımcınız olsun inşallah sürekli dua edin...

Başka doktorlara gidin, belki de tedavisi var, bitti demekle olmaz. Bir de ben elde avuçta olmayıp da illa atanacam ben diyenleri anlamıyorum. Müşkül durumdasın, part time olsa çalışsana, akşamları biraz geç yatarsın ama dersini de çalışırsın. Allah yardımcınız olsun. Eşinizle birbirinize sarılın, biraz da çabayla tüm zorlukları aşarsınız.

O sınavlara girenler toplu olarak muayeneden geçiyorlar. Erkeklerin malum uzuvlarinda yamukluk egrilik olduğu zaman elendiklerini duymuştum. Mesela dişler de öyle eğri eksik vs olursa alinmiyorlar. Çocuğa engel teşkil edecek durumu olanların alınmadığını ilk defa duydum. Konu sahibi de uçmuş zaten.

Başka doktorlara gidin, belki de tedavisi var, bitti demekle olmaz. Bir de ben elde avuçta olmayıp da illa atanacam ben diyenleri anlamıyorum. Müşkül durumdasın, part time olsa çalışsana, akşamları biraz geç yatarsın ama dersini de çalışırsın. Allah yardımcınız olsun. Eşinizle birbirinize sarılın, biraz da çabayla tüm zorlukları aşarsınız.

Atanmak da çok kolaymis gibi.. ekmek aslanın bi tarafında artık öyle kolay değil sınav kazanmak yerleşmek.

Ama inş kazanır konu sahibi

Ben olayın sonunda enişte bir pislik yapacak ya da eşi başına kakacak diye bekledim olay nereye bağlandı :KK70:
Bu arada babama da askere giderken çocuğun olmaz demişler. Sonuç : karşınızda minnos ve 2 kardeşi:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Atanmak da çok kolaymis gibi.. ekmek aslanın bi tarafında artık öyle kolay değil sınav kazanmak yerleşmek.

Ama inş kazanır konu sahibi
bence arkadaş madem elde avuçta yok atanıcam diye beklemeyin. Bir işe girin çalışın demek istemiş:KK64:

Askerde çok ayrıntılı bir araştırma yapıldığını sanmıyorum çocuk konusunda.Çünkü öyle direkt çocuğun olmuyor demek uzun araştırmalar gerektirir.Bi dönsün araştırırsınız sorunun ne olduğunu tedavi yöntemlerini falan mutlaka bir çözümü vardır ki olmasa bile hayırlısın böyleymiş olmazsa olmaz değil çocuk da.Annenize Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah,Allah babanızı eniştenizi nasıl biliyorsa öyle yapsın ki yapacak da.Siz de evinize evliliğinize sarılın sınavı ihmal etmeyin.Allah hayatınızda her şeyin en hayırlısını nasip etsin yar ve yardımcınız olsun inşallah sürekli dua edin...
yapılıyormuş. babama da çocuğun olmaz demişler. Arkasından ben olmuşum. Ki bu benim behsettiğim 30 sene öncesi

Niye yuvanız son careniz?Çocuğun olmaması askerin takdirine mı kalmış? Yuvam son çarem demissin,eşinle olan problemleri yazmak yerine,ha bire ovmussun. Anlamadım hakkaten,sorun neyse Allah in izniyle hallolur inşallah.

Olay kurgu ve örgüsü her ne kadar tuhaf olsa da
şöyle söyliyim askerde astsubay olunmaz uzman erbaş olunur eskiden zor da olsa şimdilerde askerliği biraz daha paralıya döndürdükleri için aslında kolay ama sağlık raporunda ürolojiden elenmez ona bakmazlar başka bişeyden elenmiştir hatta eğer ürolojiden öyle bir durum olursa zaten askere almayıp çürüğe ayırırlar direkt şekil 1a :meşhur bir siyasetçinin oğlu
ama aşkınıza ve eşinize sahip çıkın tabi ve Allahtan umut kesilmez çocuk mevzusu için deneyin

İşte
yapılıyormuş. babama da çocuğun olmaz demişler. Arkasından ben olmuşum. Ki bu benim behsettiğim 30 sene öncesi
araştırmaları gerçekten doğru sonuç veriyor olsaydı siz doğmazdınız.Şu anda uzun uzun araştırmalar sonucunda kısırlık teşhisi konup sonradan anne baba olunduğunu çok duyuyoruz inşallah konu sahibinin de çocuğu olur

İşte

araştırmaları gerçekten doğru sonuç veriyor olsaydı siz doğmazdınız.Şu anda uzun uzun araştırmalar sonucunda kısırlık teşhisi konup sonradan anne baba olunduğunu çok duyuyoruz inşallah konu sahibinin de çocuğu olur
Evet hem de hiç zaman geçmeden ben olmuşum yani.. :emir_bebek:

Niye yuvanız son careniz?Çocuğun olmaması askerin takdirine mı kalmış? Yuvam son çarem demissin,eşinle olan problemleri yazmak yerine,ha bire ovmussun. Anlamadım hakkaten,sorun neyse Allah in izniyle hallolur inşallah.

Eşiyle sorunu yok gibi duruyor

Back