- 1 Eylül 2016
- 372
- 410
- 23
Belkide benden buyuksundur ben Daha 21 yaşına yeni giricem :) Evliyim ve 8 buçuk aylık bir kızım var. Neyse o sorun değilde sana helal olsun gerçekten bak bende babamla 10 senedir görüşmuyorum çünkü o benim gibi bi evladı hak etmiyor. Senin gibi yapamam ben mesela . O baban varya senin saçının telini dahi hak etmiyor . 65 yaşında azgın teneke gibi dolanadursun o. Hesap günü geldiğinde nasıl ödeyecek bu aldığı günahların vebalini acaba. Babalık analık doğurup ortaya atmak değil. Annene çok üzüldüm böyle bir pisliği ömrünün son anına dek çekmiş. Belki istemeden yarana tuz basacagim ama anneciğini Allah erken den aldı ki yanına daha çok acı çekmesin diye hani bi söz vardirya Allah sevdiği kullarını erken alır yanına o misal . Yattığı yer nur mekanı cennet olsun. Sende fazla iyiniyetli olmaktan vazgeç ve eşinle birlikte yeni bir sayfa Ac derim çünkü senin hiç sağlıklı bir ailen yok gerçekten. Malesef kı bizde secemiyoruz . Herkez farklı imtihanlar veriyor işte. Ne garip hayatlar var . Allah yardımcın olsun bundan sonra yüzün hep gülsün insallahAmin inşallah
İşte bende bunu anlamıyorum abla bir evlat bu kadar degersiz olur mu 60 bin kadınlara para yedir 65 yaşında
Annemin öldüğü gün babamın dugunuydu
Annem beddua ede ede öldü
İnşallah ortada kalırsın perperisan olursun dedi hep
Evini yine gidip temizliyorum babamın
Millet evin ne kadar temiz hiç bekar evi gibi değil diyormuş babam kızım temizliyor demiyor
Ben işimi görürüm diye ovunuyo
Yazıklar olsun gerçekten BEN EVLATLİGİMİ YAPİYORUM YİNEDE
Ablama gelincede benim kına gecemde uyuyorum işte yarin düğünum olacak bana tepik attı eniştemle ilgili şeyler söyleyip
Yengeme haykirdim yeter ya yeter dedim
İmtihan imtihan imtihan ....bu dünya cennet değil biz bu dünyada sabredicez