- 18 Mart 2025
- 32
- 8
- 1
- 30
- Konu Sahibi pinkycloud
Merhabalar.Eşim ve ben 30 yasındayız.2 yıllık evlilik + 6 yıllık sevgililik yani 8 yıldır birlikte oldugum bir eşim var.Çocugumuz yok.Eşim merhametli, sessiz ,sakin, kavgacı olmayan,trip atmayan, hakaret etmeyen,her isteğimi yerine getiren bir adam.Ben de aslında kavgayı sevmeyen ve trip atmayı sevmeyen konusarak çözüm bulmaya calısan biriyim.Fakat eşimin bazı davranısları beni kırdıgında sinirlendiğimde hakaret etmeden ama ses tonuö biraz yükselerek derdimi anlatmaya calısıyorum.Eşim sessiz hiç tartısmaya katılmıypr duvar gibi duruyor.Daha da sinirleniyorum.Sonrasında gelir konusur diyorum fakat sonrasında da hiç gelip sorunu çözeyim demiyor.Öyle oluruna bırakıyor.Baska bir seye canım sıkkınken mutsuz tuhaf hissediyorum diye onunla paylasmaya calıstıgımfa iki kelşmeyle gecistiryor.Ama hiç iyi hissetmem için bir sey yapmıyor.Ne bilim sevdiğim cikolatayı alabilir tarzı seyler.Eşimle evlilik öncesi de paylasımlarımız azalmıstı ama evlenince daha da koptu. Cinsellik 1 yıldır yok.Duygusal kopukluk evlilij öncesi baslamıs ben yeni yeni farkediyorum.Eşime göre ilişkimizde sorun yok.Bu arada eşim cinsellik isteyen taraf ama ben eşimin desteğine ihtiyacım oldugunda yalnız bırakıldım bazı konularda.Aşırı kırgınlıgım var.Ve degersiz hissediyorum bu ilişki de.Baska daha bir cok sey var böyle hissetmeme sebep olan ama cok uzamasın istedim konu.Bu kırgınlıklarımı unutamıyorum ve eşimi arzulamıyorum bile artık. Eşimi cok kez karsıma aldım güzelce suclamadan beklentimi hislerimi anlattım.Birlikte aşabiliriz dedi Ama hep aynı aynı.Gecen gün yine karsıma aldım ciddi konustum ayrılık bile aklımdan geciyor bak dedim o kadar bunaldım dedim.Tamam bana zaman ver bende ilişkimizi düşeneyim dedi.Ertesi gün bana tiramisu almıs sevdiğim için.Ama arkadaslarıyla dısarı cıktı.Bir de diyor ki gelince birlikte yiyelim mi? Sinirim daha da bozuldu.Daha kac kex acıkca anlatmalıyım? Bu aralar canımın sıkkın oldugunu biliyor.Psikologa gidiyorum.Yalnız hissettirdin dediğimin ertesi günü arkadaslarıyla dısarı cıktı bana tiramisu alıp.Şaka gibi. Artık kendimi daha fazla sorgulamaya basladım ben de mi suc ben mi abartıyorum diye. Bugün de kendisi bireysel terapiye gitmek istediğini söyledi.Sizce duygusal kopuklu ve cinsel kopukluk olan ilişki düzelebilir mi? Düşünüyorum da sanki eşim çabalasa da artık önemsiz geliyor. Ama bir yandan da sacmalama diyorum kendime.Diğer olumlu yanları düşünmeye calısıyorum eşimin.Ama boğuluyorum artık gibi hissediyorum.Sanki artık iyice yıprandım beklentilerden.Bazen cekip gidesim geliyor.Çok sabırlı olan ben artık hemen öfkelenir hale geldim.Neşeli olan ben artık huzursuz buruk gülen biri oldum.