• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilik benim için sadece hayal kırıklıgı:(

Simurg ..once tesekkur ederim..Ikisi de icinde :)
Aslina bakarsan yapi olarak oyle didikleyen ,kurcalayan biri degilim..Ama iste o dusunce ..Bazen icin icin agliyorum sadece..Bugune kadar hep guzin ablaydim..Ilisklier konusunda herkese her yonden hem cinsel hem duygusal birseyler anlatan ogut veren..Hep iyi gitti..Sonuclari hep iyiydi yani..Bu adamda basiretim baglanti..O eski ben gitti ,yerine comez ,acemi,bu konularda cahil bir yeni yetme geldi..Ama sadece kendime boyle..
Eski iliskileri hakkinda konusuyoruz zaten..Kah alayci kah kizgin..Ama o farkli...O kiz farkli..Belki bunu biliyor olmak bu kadar kotu olan..Kiz evlendi..Esimin ailesine yakin biryere tasinmis..hatta evlerine bile gelmis..(zamaninda uzun bir sure esim ailesinin yanina getirmis,kalmislar..)Cok yakin..bide cocugu var..Dugun gunu bile esimi arayip (kendi dugun gunu) seninle olacaksam vazgecerim demis..Bunlari anlatan da esim..
Biliyorum ki bir cok konuda eskiden gelen aliskanliklarimi kaybedemedigim icin beklentilere sahibim..Benim esime bu konuyu acmamamin (son zamanlarda) ve bir daha asla acmayacak olmamin tek sebebi,ben uzuldugumu soyledim..Oda bir pet sise dusun dedi..Onu ezip buzersen ve bunu surekli hale getirirsen bi daha eski haline gelmez..ilk hali gibi pruzsuz kalmaz..hep iz vardir dedi..Bana ayni konulari surekli sorarsan o pet siseye donerim dedi..
Iste orda kendime geldim ben..Ama diyorum ya..Canim yandi..Belki benden daha guzel oldugu icin..Biliyorum,onunla bir hayati yasabilecegini,mutlu olabilecegini dusunseydi onla olurdu..ki buna sansi vardi..Kendisi istemedi..
Bilmiyorum iste..Ailesininde ayrildiginda esime ayrilma diye baski yapmasi..(Kizi cok sevmisler cunku)..Hala gorusuyor olmalari...Bizim yildirim hizi evliligimiz ve uzakta oldugum icin cokda kaynanasama durumlarimiz..Telefondan 2-3 haftada bir konusabiliyoruz..Belki bu yuzden..insan kurmak isteyince kuruyor iste..
Bazen diyorum ki keske o gun o bilgisayara bakmazsaydim..Gormeseydim resmini falan..Ama gercekten tesaduftu..Ondan sonra bu kurt dusmedide icime neden evlendikten sonra ? ben buna kiziyorum..Aslinda kendime bu isyan..Bu sacma dusunceler..Neyse tekrar sagol,sagolun..Iyiki burasi var.Iyiki varsiniz hepiniz...

kız çok yüzsüzmüş. evlendiği gün bile eşinizi arayıp onu sevdiğini söyleyecek kadar ahlaktan yoksunmuş. batı hayatının bu ahlak yoksunluğu kanımı donduruyor gerçekten.

hiç kıskanmaya değmez bu kadını. eşiniz de sizi bu kadın için terk etmez, içiniz rahat olsun. evlendiği gün bile başkasını arayan bir kadın aynısını evlenince eşinize niye yapmasınb. işte eşiniz bunların farkında. evlilik için salt güzellik yetseydi herkes çok farklı insanlarla evlenirdi. ama erkeklerde önce kişiliğe bakıyor. sadece güzelliğe bakan da bin pişman dersini alıyor zaten bu konuda...

ailesinin yaptığı hoşbirşey değil. madem artık evlendiniz niye hala o kızla görüşüyorlarki.sizin duygularınızı hiç mi düşünmüyorlar. işte insanlar bazen böyle de düşüncesizce davranabiliyor.. boşverin takmayın. eşinizle aranız iyi olsun da gerisi boş..

Back