Evliliğim…

Evet hata yaptım farkındayım, ısrarlarım, beklentilerim işi daha da içinden çıkılmaz hale getirdi. Ama inanın ben de bir günde bu hale gelmedim. Bir kadın için çok zor bir psikoloji.

Başka müsait odamız da var iki tane yatak var. Ama demek ki bu durum eşimi etkiliyor, ufaklığı sütten kesmeme az kaldı sonrasında ayıracağım ikisini de.
Sevişmek planlı programlı olmaz ki. Uyku arasında uyanır gene sevişir insan. Sizin ilişkiniz çok zorlama. Sabah erken kalkılacak sevişme,akşam eve yorgun gelindi sevişme,başka odaya gidelim sevişelim vs vs bunlar hep zorlama ilişki göstergeleri.

Hani isteksizlik olarak değilde halsizlik yorgunluk olarakta başvurabilirsiniz aynı kapıya çıkar :) rica ederim. Zor bir psikoloji bilirim. Çabucak çözülür inşallah
Çok mantıklı. Bu şekilde yapacağım. Gerçekten zor bir psikoloji burada herkes beni hatalı buldu evet hatalı olduğum çok fazla nokta var, kabul ediyorum. Ama bu durumu yaşamayan bilemez gerçekten. İnsanı içten içe kemiren bir şey.

Yazılmıştır ama ben de yazmış alayım cinsel terapi alın, çözülmeyecek bir şey değil merak etmeyin. Güzel bir ilişkiniz var sadece terapiyle destek gerekiyor gibi anladım ben. Denemeye değer kesinlikle

öyle galiba. Benim yapabileceğim bir şeyler var mı peki önerebileceğiniz?

Evet şuanlık biraz beklentilerimi ve baskılarımı sıfırlayıp eşime alan açmaya karar verdim. Biraz akışına bırakacağım. Sonrasında aynı devam ederse terapi alacağız mecbur.

O konu tartışmalı, öyle olduğunu düşünmüyorum ben. Ama evlilik için bir süre sonra, en azından eş için bir problem teşkil ediyorsa ayırmak gerekiyormuş demek, tecrübe ettim.

Doktora gidsin belki sorunu vardır.belki sevmiyor

Orgazm olmuyormusunuz

Yalnız arkadaşlarınız da epey sallamış her ilişkide orgazma koşuyoruz deyip. Seks makine gibi aynı tuşa basıp aynı sonucu alabileceğiniz bir şey değil. Sürekli aynı seviyede zevkte gitmez bazen daha az bazen daha ateşli olur. Erkeklerin erekte olamadığı zaman olur kadının orgazm olmadan daha minör zevk aldığı sevişmeler olur. Fakat bu kadar konuşup restler çekerek günlük programa bağlayarak cehenneme çevirmişsiniz seks hayatınızı. Ya pardon da her seferinde bir saat sürmesi çok korkunç. İlle de orgazma ulaşacağım diye o kadar zorlarsanız olacağı varsa da olmaz. Sizin sürekli tutacağınız şey, tensel temasın rutinleşmesi gerekliliği. Bazı çiftler ayrı yatmayı tercih eder ama bence aynı yatakta yatıp hiç olmazsa elin ayağın omzun birbirine değmesi bile tensel ilişkiyi derinleştirir. Sürekli gecelik giyip beklemek gibi hazırlıklar rutine binince sıkıcı olur onun yerine vücut kreminizi sırtınıza sürmesini isteyin bir sefer de mesela. Ya da çocuklar uyuduktan sonra grinin elli tonu gibi hem romantik hem erotik filmler izleyin. Masaj öğrenin internetten aromatik yağlarla sana da yapayım deyin eşinize. Romantizmi uyandırmadan seksi uyandıramazsınız. Yani uyandırırsınız ama sürekli olmaz. Cinsellik konusunda özellikle kendi cinselliğiniz konusunda kitaplar okuyun öyle arkadaş akıl vermesiyle olmaz kaçıncı yüzyıldayız. Arkadaşlar da söylemiş türlü türlü orgazm var sadece vajinal orgazma kilitlenmeyin. Feministlerin kadın cinselliğiyle ilgili yığınla kitabı makalesi var onları araştırın. Cidden konuyu okuyunca şoke oldum iki çocukla nasıl bu kadar cahil bıraktınız kendinizi bu konuda

Cinselliği sevmiyorsa evlenmesin. Sonuçta insanlar ev arkadaşı olalım diye evlenmiyor. Evliliğin büyük bir kısmını cinsellik oluşturuyor zaten. Kimse arzulayıp arzulanmadığı, sevişmediği bi adama tahammül edemez. Bir süre sonra ottan b.ktan nedenlerle kavgalar başlar.

Çift terapisi alın, cinsellikle alakalı özel çalışan klinikler var...

Önerileriniz için teşekkürler. Deneyeceğim. Arkadaşlarım her defasında olduklarını söylemediler, genel olarak olduklarından bahsettiler. Sadece bir tanesi her defasında hatta tek ilişkide bazen 2-3 defa olduğundan bahsetti. Vajinal orgazm olmadım ben zaten hiç, klitoral uyarılmayla oluyorum. Sizin bu konuda tavsiye edebileceğiniz kitaplar var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…