Evliliğim…

Siz senelerce isteksiz olmuşsunuz o istemiş siz reddetmissiniz o sizi şikayet etmemis siz etmişsiniz yani ikinizinde cinsel problemi var ikinizde cinsel terapi alın bence yazık yani

Ya okuyamadım çok uzun geldi,benim kocam da çok ilgisiz bir ay ilişkiye girmezsek umrunda olmaz
Ve burum beni rahatsız ediyor artık doğum falan oldu diyeceğim de doğumdan önce de böyledi hiç aklına gelmiyor ben yanına gitmezsem nadir belki 2 haftaya da bir ya ilişkiye gireriz ya girmeyiz balayın da da hep gezme derdindeydi hatta evlendiğimiz günün sabahı fotoğrafçıya gitti düğün fotoğraflarını almaya yani bu şimdilik bir şey değil bazı adamlar mı böyle yoksa benimki mi böyle bilmiyorum başka kadın falan da yok işten eve evden işe gidiyor ve telefonunda da bir şey yok ne yapacağımı şaşırdım bi defa gittim bir sürü gecelik aldım sörf bana ayıp olmasın diye gseül dedi bence ben çok hissetmedim öyle çirkin kadında değilim ha gayet boyum tenim iyi yani ne yapacağımı bilmiyorum artık bana da yardım edin lütfen

aylar geçmiş üzerinden ne durumdasınız bilmiyorum ama bence kan değerlerine bi baktırın. normalde de çabuk yoruluyorsa demekki ilişkinin ona çok zahmetli zor gelmesi o yüzdendir. açıkcası istememesi de şaşırtıcı. erkekler böyle şeylere daha düşkündür. baskı yapıyorsunuz onu halledin bence. yani bi insan baskı hissettiği şeye odaklanamaz ki zaten. pozisyonlar deneyin mesela ben de alttayken zor tatmin oluyorum. yakın zamanda üstteyken tatmin olabildiğimi fark ettim. kafanızın da rahat olması gerek bu arada. bişilere aklım kayınca bende tatmin olamıyorum. çocuklarında odalarını ayırmışsınızdır umarım. bence ilişkiye girdiğiniz ortamda etkiliyor.

Cok yorucusunuz

Dengesiz misin arkadaşım, adamın cesaretini hevesini özgüvenini kırıyorsun. Sonraki günlerde gene adım bekliyorsun.

Kocan mıymıy bir tip benimki de böyle. Yarın erken kalkıcam çok yorgunum diyip sonrada kadını uzaklaştırıyorsun diye suçlamak ne komik erkekler bikaç türe ayrılıyor demekki. Seninkiyle benimki aynı türden

Ama bu konuda artık dayanamıyorum, gururum kırılıyor, bir an evvel çözmek istiyorum
Peşe peşe çocuklarınız olmuş ve epey uzun süre hormonal olarak eşinizin kendinize dokunmasına bile tahammül edememişsiniz. Niye? Sizin canınız can da eşinizin ki patlıcan mı ? Cinsellikte tek taraflı olmaz. Sizin de ciddi durumunuz olmuş. Hep eşinizin sorunu olmamış yani. Baskı ile cinsellik olmaz. Bu tavrınızdan dolayı bile cinselliği erteler. Çünkü erkekler baskıyı sevmez.
Hele ki boşanma mesajı atmışsınız. Blöf yapmışsınız. Dua edin ki aklı başında kocanız var. Başka olsa bunu sakız gibi uzatır. Bu ağızdan bir kere çıktı mı artık gerisi de gelir. Boşanma tehditi en çirkin tehdittir. Siz kendi evliliğinize dinamit koyuyorsunuz sonra beni kurtarın diyorsunuz.
Orgazma gelince bu eşinizin değil sizin psikolojinizin yarattığı bir durum. İlişki sırasında düşünce vücudu harekete geçirir. Vücut orgazm olur. Erkek sadece bunu size sağlayamaz. Her ilişki de orgazm olacaksınız diye bir şart yok. Bazen vücut sadece cinsellik ister. Yani kadın vücudu. Olur biter. Orgazm olmak istiyorsanız cinsellik için eşinizi tamamen kabullenmiş olmanız lazım. Yani eşini görünce yavv ben bu adamla cinselliğe bayılıyorum demeniz lazım.
Sizi sıkıştırmasını istiyorsanız sizin de bir seks sever olmanız lazım. Seks konusunda erkekler övülmeyi çok sever. Siz dilinize bir hakim olun bence. Adama söyleyip durmuşsunuz. Şimdi de neden diye sorguluyorsunuz. Erkekler seksi çok sever. Çünkü bu yapılarında var. İçten dürtülürler. Ama bu dürtüyü daha çok artırıcı kişi kadındır. Sürekli temas iyidir. Siz odanıza çocukları yerleştirmişsiniz. Baştan ayrı odaya alıştırmalı idiniz. Çocuğunuz oldu diye kadınlığınız bitecek değil. Çok beklentiye girip, bir şey yapmamışsınız. Cinsel terapi alın. Önce üroloğa gidin. O durumu psikolojik derse sonra terapiye gidin. İkiniz de gidin. Çünkü sizde de sorun var.

bir daha bu şekilde bir çıkışım olursa affetmeyeceğini söyledi.
Size bir şey diyeyim mi alışan ağız tövbe tutmaz . O bir kere çıktı mı ağızdan bir daha çıkar. Nerden biliyorsun diye sorma. Çünkü böyle bir tipi boşadım.
Bunun şakası olmaz. Bunun blöfü olmaz. Şimdilik eşiniz görmezden gelir. Bir daha ağzınızdan kaçtı mı daha geri dönüşü olmaz. Ki o kelime bir çıktı mı bir daha çıkıyor. Çünkü zihin alışıyor.
Çok berbat bir yerden giriş yapmışsınız.

Yıllar sürmüş sorun tespiti.Cok beklenmis.Cinsel hayatınız ödev gibi çok kurallı çok olması gerekenden uzak Her yönden uyumlu olabilirsiniz cinsel yönden değilsiniz .Terapi eşinize istek aşılamazve esiniz zaten rahatsız olursa nasıl açılacak terapiste yani her insan herşeyi zaten dokebilse zaten çok rahatsız olsa çözüm konusunda bu kadar beklemez.Sizi memnun etmek ve susmaniz için gelirse hiçbir faydası olmaz terapist kötü olur bu hikayede.Yada aksatir gelmez.Bunu kendisi çözmeyi gerçekten isterse belki diyorum ben ayrıca belki başka fiziksel problemler olabilir arzulama sorunu bunu devam ettirme sorunu alışkanlık .Ben eşinizi hiç sorunu çözme konusunda istekli görmedim yazdıklarınizdan bu sadece sizin sorununuz gibi Bu mantıkla terapi ise yaramaz

Boşandınız mı?

Sizin o uzuuunca isteksizlik döneminizde de o size böyle mesajla had bildirdi mi?

Bir de herkes çocukların odasına takılmış.
Yaa sevişmek isteyene yer mi yok, oda vs sorun kaynağı olamaz.

Bi de iki ucu yaşamak zorunda mısınız? Biri 10günde bir istiyor öteki 10 günde 5 (2 güne bir demiş konu sahibi) Gelin haftada 1de anlaşın, adam da makina değil belki canı o kadar sık çekmiyordur.

Son olarak, artık başı ağrıyan taraf erkekler, yakında ödül mamasına bağlayarak kabul ettirecek gibi kadınlar bu işi

Adama resmen ben orgazm olmuyorum beni orgazm noktasına ulastır diyosun demenle yetmıyor süreklı bu düşünceyle yatağa gırıyorsun. Bu da adamda agırlık getırır. Oda yetmıyor ıstedıklerın olmayınca tehdıt edıosun. Biraz gevşe ve rahatla biraz uzerıne gitme bu konuyu açma sal biraz bi cınsellıgınıze bak. Eğer hala ıstedıgın gıbı olmazsa cinsel terapı alırsınız.

Terapi alin. Ve en onemlisi. Odadan cocuklari cikarin.Benim kizim 9 yasina kadar aramizda yatti.Bu durum 2 insani duygusal olarak soguklastiriyor. Uzun suredir ben de orgazm olamam esim cok ugrasir sagolsin ama birliktelik duygusu bile bana yetiyor bazen. Sizi istemesi bile guzel oyle dusunun.

Herkesin tabili ilişki yaşantısı farklıdır ama orgazm olma konusu sadece erkeğe bağlı değildir kadında çabalamalı kendinizi bilmeniz ilişki sırasında nasıl orgazm olduğunuzu çözmeniz lazım.
Ortada libido düşüklüğü var bariz eşinizin etkileneceği şeyler yapmayı denediniz mi?
Ya da bi uzmandan yardım alın en iyisi

mesela sürekli erkek tarafından sıkıştırılmakta bunaltıcı sürekli ilişki konusunda ısrarcı olunması karşı tarafı da anlamaya çalışmak lazım evet

Bence eğer maddi
Eğer maddi olarak ayırabileceğiniz bir bütçeniz varsa terapistten destek alın. Fakat yok ise bence sürekli bu konuyu eşinize açmayın dile getirmeyin. İlişki öncesi kendinizi ve onu havaya sokacak ön hazırlık yapabilirsiniz ilk adımı siz atabilirsiniz. Belki bunun için linçleneceğim ama beraber birşeyler izleyebilirsiniz. Örneğin benim eşim de çok kısa oluyor. Max 4 dk da sevişme boşalma oluyor benim geç oluyor diye ben öncesinde kendimi havaya sokuyorum ve iki üç günde bir yanaşıyorum ona istemezse de hiç üstelemiyorum. Erkekler biraz bu konuları konuşmaktan çekiniyor ve gururları a yediremşyor eşimden anladığım kadarıyla

Boşandınız mı?
merhaba, hayır. 1 seneden fazla olmuş bu konuyu açalı. Şuan böyle bir problemimiz yok. Burada tavsiye veren arkadaşları dinledim. Öncelikle çocukların odasını ayırdık. Eşime karşı bu konuda baskı yapmayı bıraktım. Zaten çocukların odası ayrılınca problem büyük ölçüde çözüldü gibi. Bir de bu işi ödev gibi yapma kafasından çıktım. Çünkü bunun eksikliğini hissettiğim için yıllarca, benim için adeta başarılması gereken; tik atılması gereken bir mevzu haline gelmişti. Gurur meselesi olmuştu yani. Ben o kafadan çıktıkça eşim bana yaklaştı, eşim bana yaklaştıkça ben adım attım derken şuan 2-3 günde bir ikimizin de tatmin olduğu bir ilişkimiz var. Yardımcı olan herkese çok teşekkür ediyorum tekrardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…